idemo dalje i za cc postoji "galerija"goran16v wrote: Al ti je prijedlog..... Nemoj ljubim ti narav, dobro nisi rekao da CC-om mogu na skijanje tako sto su ga ostaviti kuci i uzeti rent-a-car.
Vidi, ti si izgleda kupio CC i imas svoje argumente, tema je za i pro kabrioleta, ja sam samo iznio argumente zbog kojih ga ja ne bih kupio kao i statistiku. Statistika kaze da ge u Sarajevu 1830 suncanih sati godisnje, sto je 76 dana, kao i da je 187 dana bez padavina, ali i da je prosjecna godisnja temperatura 9,5 stepeni, pa ako je poenta kabrioleta voziti se na 14 stepeni - knock yourself out, za par dana ces imati priliku.
U mom autu se pocesto vozei 3-4 odrasla covjeka i to je povodom odlaska na planinu, vikend izleta, odlaska na put, otici do grada otd...
al ne ide na krov nego ide na gepek

znaci skije mozes na to staviti
od tih 187 dana neka je 60 i zimskom periodu
ostaje 120 za spusten krov znaci juni juli august a moze se i u maju i septembru voziti al eto nek bude 3 mjeseca
u mom auto se cesto vozim samo ja ili sa jos jednom osobom zenska muska nevazno eventualno treca do grada
odlazak na planinu vikend izlete itd se kod mene podrazumjeva ili dvoje ili grupa od 10 ljudi gdje imamo 3-4+ auta i nemamo problema sa prostorom
do grada takodjer ja jos neko i eventualno jos jedno nazad kad se vracamo a ostali uglavnom dodju svojim autom ili gradskim prevozom i to je to