Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja sam se nedavno prebacio na ADSL,za vrijeme one bihnetove akcije i mogu ti reci da sam super zadovoljan. Osim toga ne naplaćuju modem ako potpišeš ugovor na 18 mjeseci, a pretplata je 45 KM. Samo, je.bi ga, sad je priključak opet 73 KM
alphonse kauders wrote:ja sam se nedavno prebacio na ADSL,za vrijeme one bihnetove akcije i mogu ti reci da sam super zadovoljan. Osim toga ne naplac´uju modem ako potpisˇesˇ ugovor na 18 mjeseci, a pretplata je 45 KM. Samo, je.bi ga, sad je prikljucˇak opet 73 KM
Joj sto vas deru.U Svici je pretplata na ADSL 49 sfr.
alphonse kauders wrote:ja sam se nedavno prebacio na ADSL,za vrijeme one bihnetove akcije i mogu ti reci da sam super zadovoljan. Osim toga ne naplac´uju modem ako potpisˇesˇ ugovor na 18 mjeseci, a pretplata je 45 KM. Samo, je.bi ga, sad je prikljucˇak opet 73 KM
Joj sto vas deru.U Svici je pretplata na ADSL 49 sfr.
da bi vi zivjeli lezerno.. mi i ostale zemlje treceg svijeta... moramo platiti cijenu...
melina wrote:
da bi vi zivjeli lezerno.. mi i ostale zemlje treceg svijeta... moramo platiti cijenu...
Melina,pogresni su ti utisci,uopste se ne zivi lezerno,ali to je za druge teme.
A cijenu koju placas najvise zavisi od sistema u kojem zivis,gdje grupe i pojedinci pokusavaju da se obogate koristenjem monopola,nedostatka konkurencije itd.
I u Svici cijena od 49 sfr je previsoka jer Swisscom drzi jos monopol na posljedni kilometar linije ali jos samo koji dan.
melina wrote:i logosoft je bio ok...
samo u zadnjih pola godine... svako malo imaju neke problem zbog kojih nema interneta i po nekoliko dana...
oni prebacuju na hs kablovsku tv, a ovi opet na logosoft...
tesko je znati sta je u pitanju...ali racunam ako je do hs-a onda ce me to isto snaci i ako se prebacim na europronet...
inace ovi su povecali limit na 3 - 3 gb .... i to mi je sad dovoljno... zbog limita ne bih nista mjenjala...
slazem se sa tobom sto se tice limita. I mene jako nervira sto se konekcija stalno gubi,i vazda nesto popravljaju!! Trebalo bi se naci kakvo rjesenje. Ja placam 41 km za internet i 9,5 za HS. Volio bih da mogu to kako promijeniti....
Ja sam korisnik europronetovog kablovskog interneta i mogu rec da sam veoma zadovoljan. Inace koristim paket "fun" i mogu ti rec da mi vise i ne treba.
logosoft je OK! nesto su poboljsavali tako kazu pa je konekcija znala pucati al sad je sve ok! i limit je 3,5GB download, i 3,5GB upload ali mislim da je ukupno 7GB i da nema veze jeli download ili upload!
P.S. mogli bi biti malo jeftiniji!
Mada sada ima akcija: đaba priključak i prvi mjesec,
mislim do 15.8.2005god.