Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav, imam dva zvucnika koja se spajaju na centralni bluetooth modul koji se dalje kaci na soundbar. Zbog konfiguracije i rasporeda zvucnika, kabal za zvucnik R (desni) mi je kraci oko metar i ne moze doci do BT modula. U prilogu cu postaviti slike kabla i konektora. Zna li neko koji je ovo konektor i ima li njegova "zenska" verzija jer kontam da uzmem jos metar ovakvog kabla i s jedne strane stavim taj zenski konektor i ustekam ovaj postojeci, a na drugi kraj tog dijela stavim isti kao sto je vec na original kablu. Ne bih sjekao u sredini pa lemio metar kabla....
Pretpostavljam Sony zvucnik. A sto ne precvikas kabal, nastiklas metar i ostane ti taj konektor gdje treba. Tamo sam ja sebi produzio kablove po stanu. Kupis sebi koliko ti treba metara kabla, i samo produzis..
Nije Sony vec Samsung. Ma kontao da ne diram original kabal, nego da mu napravim ekstenziju. Ali kako je krenulo, sve sluti na to da cu i nastiklat metar
prankster wrote: ↑17/06/2022 12:28
Nije Sony vec Samsung. Ma kontao da ne diram original kabal, nego da mu napravim ekstenziju. Ali kako je krenulo, sve sluti na to da cu i nastiklat metar
Ako si u Sarajevu, vidi u Electronic centru imaju li te konektore pa nek ti naprave tu ekstenziju koliko ti treba duzine