Kabal za zvucnik - produzenje

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
prankster

#1 Kabal za zvucnik - produzenje

Post by prankster »

Pozdrav, imam dva zvucnika koja se spajaju na centralni bluetooth modul koji se dalje kaci na soundbar. Zbog konfiguracije i rasporeda zvucnika, kabal za zvucnik R (desni) mi je kraci oko metar i ne moze doci do BT modula. U prilogu cu postaviti slike kabla i konektora. Zna li neko koji je ovo konektor i ima li njegova "zenska" verzija jer kontam da uzmem jos metar ovakvog kabla i s jedne strane stavim taj zenski konektor i ustekam ovaj postojeci, a na drugi kraj tog dijela stavim isti kao sto je vec na original kablu. Ne bih sjekao u sredini pa lemio metar kabla....

Image

Image

Image
Qler

#2 Re: Kabal za zvucnik - produzenje

Post by Qler »

Pretpostavljam Sony zvucnik. A sto ne precvikas kabal, nastiklas metar :) i ostane ti taj konektor gdje treba. Tamo sam ja sebi produzio kablove po stanu. Kupis sebi koliko ti treba metara kabla, i samo produzis..
prankster

#3 Re: Kabal za zvucnik - produzenje

Post by prankster »

Nije Sony vec Samsung. Ma kontao da ne diram original kabal, nego da mu napravim ekstenziju. Ali kako je krenulo, sve sluti na to da cu i nastiklat metar :lol:
Sanjarko

#4 Re: Kabal za zvucnik - produzenje

Post by Sanjarko »

posto se krece cijena USB zvucnika od oko 1,5 metara kabla, najobicniji, neki znj
Sanjarko

#5 Re: Kabal za zvucnik - produzenje

Post by Sanjarko »

https://domod.ba/shop/proizvod/zvucnici ... 5m/GAM0899

valjaju li ovi ista, i mogu li na laptop
vicious

#6 Re: Kabal za zvucnik - produzenje

Post by vicious »

prankster wrote: 17/06/2022 12:28 Nije Sony vec Samsung. Ma kontao da ne diram original kabal, nego da mu napravim ekstenziju. Ali kako je krenulo, sve sluti na to da cu i nastiklat metar :lol:
Ako si u Sarajevu, vidi u Electronic centru imaju li te konektore pa nek ti naprave tu ekstenziju koliko ti treba duzine :)
Post Reply