K polovan auto - prijedlozi...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
paldumđija
Naravno sa aludiranjem na kinesku autokantnu industriju tipa MAPLE SHOW!arman1 wrote:Za te pare i takvu vrstu mogu kupiti novo, a novo je novo.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
Bolje i nova kineska kanta sa 4 god garancije, nego krš sa Interpolove potjernice.paldumđija wrote:Naravno sa aludiranjem na kinesku autokantnu industriju tipa MAPLE SHOW!arman1 wrote:Za te pare i takvu vrstu mogu kupiti novo, a novo je novo.
-
paldumđija
Od kada se i na nove kante daje garancija ??arman1 wrote:Bolje i nova kineska kanta sa 4 god garancije, nego krš sa Interpolove potjernice.paldumđija wrote:Naravno sa aludiranjem na kinesku autokantnu industriju tipa MAPLE SHOW!arman1 wrote:Za te pare i takvu vrstu mogu kupiti novo, a novo je novo.
-
sulesavic
#6 Re: K polovan auto - prijedlozi...
Ako su felicijom zadovoljni, za¹to ne bi bili i fabijom?invizigot323 wrote:Kupujem polovan auto od 15 - 18k pa me interesuju sta je najbolje za tu lovu...
auto mi treba starcima koji trenutno voze feliciju 1.9d i zadovoljni su sa takvim tipom auta... znaci ne treba mi neko veliko auto i nesto posebno jako...
hvala unaprijed
-
Mislilac
#7 Re: K polovan auto - prijedlozi...
Fabia karavan, 1.9 SDI ili TDI. Polovna, stara 2-3 godine, za te pare.sulesavic wrote:Ako su felicijom zadovoljni, zašto ne bi bili i fabijom?invizigot323 wrote:Kupujem polovan auto od 15 - 18k pa me interesuju sta je najbolje za tu lovu...
auto mi treba starcima koji trenutno voze feliciju 1.9d i zadovoljni su sa takvim tipom auta... znaci ne treba mi neko veliko auto i nesto posebno jako...
hvala unaprijed
- Better Man
Bolje nov Yaris ili Clio, nego ta druga 2 polovna.invizigot323 wrote:kontao sam i to...Za te pare i takvu vrstu mogu kupiti novo, a novo je novo.
oni razmisljaju o yarisu ili cliu... jeste da je cijena malo veca...
interesuje me da li bi prije kupili novog yarisa ili clia ili polovnog volva ili npr citroena c5