JYSK nadmadraci
-
silverwolf
#1 JYSK nadmadraci
Pozdrav. Imam jako tvrd krevet i zanima me da li mogu rijesiti problem sa nadmadracem od 4cm debljine. Imaju u JYSKU na akciji pa se dvoumim da li da kupim. Ima li neko iskustava sa njima? Hvala 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2 Re: JYSK nadmadraci
Nisu losi, samo obratite paznju na tvrdocu, ima ih vise vrst. Kod mene je onaj F74 tako nekako, doduse madrac, ali sam spavao i na identicnom nadmadracu i isti je osjecaj 
-
pedeset
#3 Re: JYSK nadmadraci
Možda nisu loši samo im je reklama katastrofa. Prije dva mjeseca kancelarijska stolica im koštala 120 KM. Odem ja prošle sedmice kad ista ta stolica na akciji 115 KM, a gore prekrižena cijena od 200 KM. Ko biva bila 200 a sad je daju za 115, a kako sam već rekao uvijek je bila 120. Pa eto ko se zaleti jbg.
-
Drinski
#4 Re: JYSK nadmadraci
To je, sa cijenama, stvaranje zabune.
Jednom nađem neka rasprodaja u Zenici, kada na kasi druga cijena, doduse, dođe njihova šefica kaže, ta je cijena bila istaknuta i vi imate pravo na istaknutu cijenu, onda su pokusali opet malkice da smuljaju na kasi, ali sam se opet vratio - iz principa. Tako da mislim da je njihova generalna politika usklađena sa propisoma o zastiti potrošača i poslovnom etikom.
Jednom nađem neka rasprodaja u Zenici, kada na kasi druga cijena, doduse, dođe njihova šefica kaže, ta je cijena bila istaknuta i vi imate pravo na istaknutu cijenu, onda su pokusali opet malkice da smuljaju na kasi, ali sam se opet vratio - iz principa. Tako da mislim da je njihova generalna politika usklađena sa propisoma o zastiti potrošača i poslovnom etikom.
-
silverwolf
#5 Re: JYSK nadmadraci
Ovaj sto ja gledam je GOLD T30. Jezgra 40 kg/m³. Znate li sta o njima? Hvala