JYSK nadmadraci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
silverwolf

#1 JYSK nadmadraci

Post by silverwolf »

Pozdrav. Imam jako tvrd krevet i zanima me da li mogu rijesiti problem sa nadmadracem od 4cm debljine. Imaju u JYSKU na akciji pa se dvoumim da li da kupim. Ima li neko iskustava sa njima? Hvala :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2 Re: JYSK nadmadraci

Post by _BataZiv_0809 »

Nisu losi, samo obratite paznju na tvrdocu, ima ih vise vrst. Kod mene je onaj F74 tako nekako, doduse madrac, ali sam spavao i na identicnom nadmadracu i isti je osjecaj :thumbup:
pedeset

#3 Re: JYSK nadmadraci

Post by pedeset »

Možda nisu loši samo im je reklama katastrofa. Prije dva mjeseca kancelarijska stolica im koštala 120 KM. Odem ja prošle sedmice kad ista ta stolica na akciji 115 KM, a gore prekrižena cijena od 200 KM. Ko biva bila 200 a sad je daju za 115, a kako sam već rekao uvijek je bila 120. Pa eto ko se zaleti jbg.
Drinski

#4 Re: JYSK nadmadraci

Post by Drinski »

To je, sa cijenama, stvaranje zabune.

Jednom nađem neka rasprodaja u Zenici, kada na kasi druga cijena, doduse, dođe njihova šefica kaže, ta je cijena bila istaknuta i vi imate pravo na istaknutu cijenu, onda su pokusali opet malkice da smuljaju na kasi, ali sam se opet vratio - iz principa. Tako da mislim da je njihova generalna politika usklađena sa propisoma o zastiti potrošača i poslovnom etikom.
silverwolf

#5 Re: JYSK nadmadraci

Post by silverwolf »

Ovaj sto ja gledam je GOLD T30. Jezgra 40 kg/m³. Znate li sta o njima? Hvala :)
Post Reply