dali ste ikada bili na slovenackom sajtu http://www.nemejebat.com ?
dali ste citali sve one uvrede na racun juznjaka (hrvata, bosanaca, srba i albanaca)?
ja sa slovencima vec duze vrijeme vodim rat!!! sta vi cekate???
juznjak = tujci = barbar
-
Prdonjić
#1 juznjak = tujci = barbar
Last edited by Prdonjić on 25/09/2005 09:05, edited 1 time in total.
-
mostarac
#3 Re: juznjak = tujci = barbar
zivio sam u sloveniji 2 godine i obzirom kako se nasi zemljaci tamo ponasaju mogu reci da Slovenci ovo govore s razlogomPrdonjić wrote:dali ste ikada bili na slovenackom sajtu www.nemejebat.com ?
dali ste citali sve one uvrede na racun juznjaka (hrvata, bosanaca, srba i albanaca)?
=Žan Pol Bajro iz Kasabe = Salko Agić - dipl.ing. = ambulanta= SL = A3 =..
-
Prdonjić
#4 Re: juznjak = tujci = barbar
sa kojim razlogom mene naziva kriminalcem i barbarom? nikad nisam bio u sloveniji!!!!umro je mostar wrote:Prdonjić wrote:dali ste ikada bili na slovenackom sajtu www.nemejebat.com ?
zivio sam u sloveniji 2 godine i obzirom kako se nasi zemljaci tamo ponasaju mogu reci da Slovenci ovo govore s razlogom
Last edited by Prdonjić on 25/09/2005 09:05, edited 1 time in total.
-
mostarac
#5 Re: juznjak = tujci = barbar
Bosanci se gore ponasaju ko zadnja stoka i par puta me je tako bilo stid da sam htio u zemlju propasti. Ima tu i normala raje, ali vecina su stoka kroz koju slovenci gledaju sve Bosance, jer su im to prvi utisciPrdonjić wrote:sa kojim razlogom mene naziva kriminalcem i barbarom? nikad nisam bio u sloveniji!!!!umro je mostar wrote:zivio sam u sloveniji 2 godine i obzirom kako se nasi zemljaci tamo ponasaju mogu reci da Slovenci ovo govore s razlogomPrdonjić wrote:dali ste ikada bili na slovenackom sajtu www.nemejebat.com ?
=Žan Pol Bajro iz Kasabe = Salko Agić - dipl.ing. = ambulanta= SL = A3 =..