Gledam sad ove postove sa zadnje str. kad ono Lazio...
Bas sl. kolo deranje Lazia,opet u Rimu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ima samo se ovi stariji forumasi kao Salko,stidljiv,dicatm i jos mnogi drugi slabo javljaju za razliku od prije(bolje receno nikako)pa se cini da nema juventusovih navijaca ali vratit ce se oni nama opetCyrax wrote:Znaci ima nas bianconera ovdje
Vracaju se u sampionskoj sezonialijagoro wrote:Ima samo se ovi stariji forumasi kao Salko,stidljiv,dicatm i jos mnogi drugi slabo javljaju za razliku od prije(bolje receno nikako)pa se cini da nema juventusovih navijaca ali vratit ce se oni nama opetCyrax wrote:Znaci ima nas bianconera ovdje
Grosso potpisao!Cyrax wrote:Jos samo da rijesimo goruci problem bekova i imamo onaj stari dobri Juve opet.
Juče se činilo da od transfera nema ništa, na kraju Juve ipak platio tri miliona Lionu i vratio reprezentativnog levog beka u domovinu...
Kad to?salle_eh1986 wrote:Juve osvaja skudeto.
cikular wrote:Kad se bude dijelio u merhametu.
Nisi vise zanimljivcikular wrote:Kad se bude dijelio u merhametu.
Kao da je nekada i bioCyrax wrote:Nisi vise zanimljivcikular wrote:Kad se bude dijelio u merhametu.
To je rjesenje samo za ovu godinu.Nadam se da ce i De Ceglie uciti od Grossa i iskoristiti sansu koju mu Ciro daje mada je mozda i bolji u sredini kad igra otom-potom.Jos smo osakaceni za desnog beka do zimskog roka ili iduce godine u najgorem slucaju i to zavisi kako ce se odvijati situacija.PasHon1 wrote:Grosso potpisao!Cyrax wrote:Jos samo da rijesimo goruci problem bekova i imamo onaj stari dobri Juve opet.
Juče se činilo da od transfera nema ništa, na kraju Juve ipak platio tri miliona Lionu i vratio reprezentativnog levog beka u domovinu...
Djelimo misljenje.2407 wrote:Napokon su se ove sezone pojacali kako treba. U protekle dvije-tri sezone sve promasaji (osim Amauri-a). Konacno imamo ekipu koja se moze takmiciti na oba fronta. Jedino sto mi se ne svidja je to sto je mozda prevelika guzva kvalitetnog kadra u sredini i napadu. Valjda ce se vise boriti i valjda ce im Chirah svima dati sansu da se dokazu.
Gledao sam ih protiv Chieva i nisu me bas impresionirali igrom, pa sam bio poprilicno skeptican pred duel sa Romom. Medjutim, ako budu igrali i u pola onako kao protiv Rome onda nema briga ove sezone
Con Juve nel sangue, con Juve nel cuore
Bianconero si nasce, Bianconero si muore
SEMPRE FORZA JUVE!!!
Nije mislim da je povrijedzen ili jos nedovoljno spreman,bilda Hasobulevarmostar wrote:Je li Braco ulazio danas?