Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne vjerujem da će Asa igrat lijevog beka. Isto tako da će Alexis doći jer imamo Pepe-a.
Na poziciji lijevi bek će igrat Chiello. Jedino Lula može doći jer samo za njega imamo pare.
Ne vjerujem da će Asa igrat lijevog beka. Isto tako da će Alexis doći jer imamo Pepe-a.
Na poziciji lijevi bek će igrat Chiello. Jedino Lula može doći jer samo za njega imamo pare.
Pogba mora u prvih 11, vjerovatno umjesto Alexis-a s tim da će igrati iza napadača
psy5000 wrote:pogba dobi tri utakmice suspenzije zbog glupog pljuvanja. mora se nauciti malo kontrolisati
previše je ta 3 meča s obzirom da je bio isprovociran
ali ako ništa sreća u nesreći je da taman ima 3 meča do kraja pa će u novu sezonu ući od starta, vjerujem u prvih 11
Nije da ga opravdavam, bezveze je to, ali ono govno od Aronice je uspio isprovocirati i zrelije i iskusnije igrače i uvijek se provuče bez ikakve kazne. A s obzirom i na rasističke komentare na njegov račun od strane Meggiorinija, vjerujem da se nije mogao iskontrolisati.
Pa pobijedili smo skoro sve derbije što je jako dobro a s tim da smo izgubili na par kontri 2-3 utakmice može se zaboraviti.
Ja sam zadovoljan i nadam se da ćemo ga oboriti
Da ali prosle sezone smo igrali puno bolje... nazalost bilo je vise remija, ali igrom generalno smo ubijali
Valjda je Conte nasao lijek za nerijesene rezultate i zaboravio na onu "Lijepu" igru
Sorel wrote:Pa pobijedili smo skoro sve derbije što je jako dobro a s tim da smo izgubili na par kontri 2-3 utakmice može se zaboraviti.
Ja sam zadovoljan i nadam se da ćemo ga oboriti
Znaš kako SAF kaze:"Prvenstvo se ne dobija na derbijima,nego na malim utakmicama".Dobra sezona je iza Juveta,nadam se da ćete se pojačati pa da gledam Bajern protiv Juventusa u finalu LP
S tim da smo dobili dosta derbija ali npr protiv Sampe smo kiksali i to kući.
Je, Conte je našao lijek i nadam se da ćemo iduće sezone doći do polufinala LP.
Doveli smo napadača koji treba u formu ući a nadam se jednom WC krilu koji će razvalit i iznenadit.
Nadajmo se. Conte je rekao da mu trebaju pojačanja kao i prošle sezone da ih može pripremiti za početak sezone.
Biće i reprezentacijskih utakmica tako da će nam pola ekipe faliti na početku. Onaj haver će ih sve zovnuti jer bez naših očigledno ne može