Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa otprilike i odgovara njegovoj retorici u zadnje vrijeme vezano za navijace. Non stop poziva navijace da dolaze na stadion i navijaju. Poziva one na stadionu da ne sjede vec daju svoj doprinos navijanju itd.
Kol'ko sam bio sretan nakon ove pobjede ne mogu opisat'. Mislio sam evo X ali amin, amin amen amen.
Inter ćemo samo tako pobijedit' a Munken ćemo zapalit, zdra'o!
Ja sam sve vrijeme bio poprilično miran, znao sam da ćemo pobjediti jer smo fakat predobro odigrali, a i treba zahvaliti Bologni koja se odlučila za nadigravanje, a ne za bunker.
Nekome i ovo smeta onaj Pioli kritikovao Contea zbog ovog kao nepostivanje bla bla bla al ko ih jebe mi smo novi/stari sampioni
studeni76 wrote:Šta je sa Anelkom,računa li se na njega uopšte? Il će biti bacanje novca kao na Bentnera
Ma ja mislim da se ni na njega ni na Bendntera nije uopste ozbiljno racunalo, dovedeni su samo da daju malo sirine klupi i da uskoce ako se desi neka povreda i sl.
Nekome i ovo smeta onaj Pioli kritikovao Contea zbog ovog kao nepostivanje bla bla bla al ko ih jebe mi smo novi/stari sampioni
Što, šta mu je radio čovjek? Ovo što se radovao? Svašta...
Iskreno mi je drago što je Juve pokazao kako se to radi, bez preplaćenih zvijezda i "velikih" trenerskih imena.
Yahel wrote:Mirko je odlicno reagovao samo da je konstantan...
Kad se sve sabere dobro je +12
puste želje pusti snovi
da jeste bio bi jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, ovako je dobro dok ga drži "ludilo" i moliti Boga da traje što duže
Vucinic zna da odigra maestralno kada hoce, ako mu se ne igra dzaba sve. Jednostavno takav je bio jos u Romi i uglavnom bi se napalio na velike utakmice, dok bi u malim mecevima ugodno trckarao terenom.
Izuzetak je bio Lece i generacija Konana, Bojinova...pod vodstvom Zemana.
In the early hours of this morning, Martin Caceres was admitted to the CTO hospital in Turin following his involvement in a night time car accident whilst returning from the team’s away fixture against Bologna.
The 25-year-old arrived in hospital with a cut to his head, which was immediately stitched up, and one to his cheekbone. He did not sustain any fractures.
The player is being attended to by Juventus medical staff, in particular Doctor Gianluca Stesina, who was on the scene immediately upon hearing the news. The Uruguayan defender will remain in hospital for the rest of today and is expected to be discharged tomorrow.
At the moment, the full extent of his injuries is unknown, but in the next few hours Caceres will undergo further medical examinations.
Ferfuson je covjek sa puno uspijeha kako na drzavnoj tako i na medjunarodnoj sceni
Jbg veliki je to put ali ako ostane u Juventusu moze jos bar 20 titula uzeti dok dodje u Fergusonove godine
Conte je sposoban osvajati titule, ali pričati sada o broju je iluzorno, pogotovo kada se poredi za Fergusonom. Ovo je više u kontekstu staža u jednom klubu.