Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bachje
#7376 Re: Juventus
a juventus se sam vodio do titule bez poraza 
- bachje
#7377 Re: Juventus
eto ti si vodio. idi gledaj nove dresove od gay hada sto vam je dizajniraoleškarenje wrote:Uglavnom nije on,uzmes podatke o utakmicama koje su igrali bez njega i vidis sta pise ko ih je vodio.bachje wrote:a juventus se sam vodio do titule bez poraza
- relativno84
#7378 Re: Juventus
Moze savez suspendovati citav tim na mjesec dana ako je bas toliko zapelo da Juve ne bude prvak ali cinjenica ostaje da su svi smece i da od Juventusa niko nikad u Italiji biti veci nece..
P.S.(mamu im svima i da naravno cerkice)
P.S.(mamu im svima i da naravno cerkice)
- bachje
#7381 Re: Juventus
deda nemas ti pojma. idi gledaj capajebo i nastavi sa svojim balavim komentarima na temi na kojoj se najbolje snalazis.leškarenje wrote: Sine,meni je ovo relevantnije od tvojih balavih komentara:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/massim ... /120810136
Mozda ce opet on na klupu poslije ovih novih kazni.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#7382 Re: Juventus
Beze trazite banove
Plavi je uvijek u stanju pripravnosti 
Anyway ne znam kako mozes osporavati Conteov uspijeh ?
MIslis da ih nije on trenirao za vrijeme suspenzije ? Pa uostalom citavu proslu sezonu je sjedio na KLUPI ( kada ti to toliko znaci ) i Juve nije imao poraza, to je vise nego dovoljno za titulu trenera godine.
I ta supenzija nema nikave veze sa njegovim boravkom u Juventusu... to je ranije "zasluzeno" iako je taj citav slucaj sumljiv da ne kazem namjestajka.
Ta Llorenteova povreda mi se ne svidja...pa ionako ne igra.... doci ce totalno van forme
Da ne dobijemo novog Matrija
Ionako sam skeptican uvezi njega, jer ne pratim Spance
Anyway ne znam kako mozes osporavati Conteov uspijeh ?
MIslis da ih nije on trenirao za vrijeme suspenzije ? Pa uostalom citavu proslu sezonu je sjedio na KLUPI ( kada ti to toliko znaci ) i Juve nije imao poraza, to je vise nego dovoljno za titulu trenera godine.
I ta supenzija nema nikave veze sa njegovim boravkom u Juventusu... to je ranije "zasluzeno" iako je taj citav slucaj sumljiv da ne kazem namjestajka.
Ta Llorenteova povreda mi se ne svidja...pa ionako ne igra.... doci ce totalno van forme
Da ne dobijemo novog Matrija
Ionako sam skeptican uvezi njega, jer ne pratim Spance
- I am Happy
#7383 Re: Juventus
leškarenje wrote:Nema dogadjaj zbog kojeg je suspendovan,ali ima on veze sa Juventusom na cijoj klupi nije bio 10 mjeseci a izabran za trenera godine.Jelde zvuci malo kontradiktorno.
Jbg ne citas...Yahel wrote: I ta supenzija nema nikave veze sa njegovim boravkom u Juventusu... to je ranije "zasluzeno" iako je taj citav slucaj sumljiv da ne kazem namjestajka.
Ako imas kakve dokaze da je namjestio proslu sezonu, idi prijavi italijaskom savezu
- I am Happy
#7384 Re: Juventus
Vala necu se ni truditi
Ima lista gnjavatora tako da sretno ti 
- Point.
#7385 Re: Juventus
Cuj kakve veze ja imam, kakve veze ti imas? Jedino ako nema neka zakonska regulativa da onaj ko nije navijac juventusa ne smije da komentarise na temi o istom?bachje wrote:
a kakve ti veze imas s ovom temom. nikakve pa si dosao da palamudis ovdje. bolje prati velike uspjehe svog kluba i ostavi se nas
evo malo da ubijas dosadu citaj ko je najbolji
Pirlo fudbaler, Conte trener, a Juve klub godine u Italiji
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pirlo-f ... liji/97259
Postavio sam jednostavno pitanje na temu, umjesto da mi odgovoris, glumis ovdje frajera i prosipas agresivu.
- I am Happy
#7386 Re: Juventus
@ Point.
Pa ocito je da mrzis Juve pa si dosao suplje prosipati
Ako si gledao utakmicu i vidjeo si penale.
Uostalom nije vazno, ionako nas cesto zakinu pa nikome nista
Ali kada nam nesto poklone, e onda ste svi tu.
Imate mahanje sa prvog mjesta, ti i ovaj leškarenje
Pa ocito je da mrzis Juve pa si dosao suplje prosipati
Uostalom nije vazno, ionako nas cesto zakinu pa nikome nista
- Logovan
#7387 Re: Juventus
Obično ovako kada se nema šta reći, spomene se nešto što nije vezano za priču oko koje se diskutuje. Svaka čast.bachje wrote:eto ti si vodio. idi gledaj nove dresove od gay hada sto vam je dizajniraoleškarenje wrote:Uglavnom nije on,uzmes podatke o utakmicama koje su igrali bez njega i vidis sta pise ko ih je vodio.bachje wrote:a juventus se sam vodio do titule bez poraza
- I am Happy
#7388 Re: Juventus
http://www.klix.ba/sport/nogomet/juvent ... /130128126
Ovo je najjace
Umjesto da sudiju smijene, oni kazne pola Juventusa

Ovo je najjace
Umjesto da sudiju smijene, oni kazne pola Juventusa
- bachje
#7389 Re: Juventus
pa to je jednostavna tehnika kad vidis da neko dodje i lupa gluposti i namjerno provocira. isto ko sto vi nedate da vam iko drugi dodje na temu o fk sarajvu. odma krecete drvljem i kamenjem. i jel ti onda nesto cudno u tomezlo87 wrote: Obično ovako kada se nema šta reći, spomene se nešto što nije vezano za priču oko koje se diskutuje. Svaka čast.![]()
![]()
-
Verocious
#7390 Re: Juventus
Ovo postaje vise smjesno
Ali puno je veci Juventus od svega ovog sto se desava i vidjet ce sad svi bijes Bogova!
Forza Juve!!!
Ali puno je veci Juventus od svega ovog sto se desava i vidjet ce sad svi bijes Bogova!
Forza Juve!!!
- Mikady
#7391 Re: Juventus
Juventusu kazne
SAVEZ NEMILOSRDAN: CONTE, BONUCCI I VUČINIĆ SUSPENDOVANI!
Nista novo za klub poput Juventusa.
- Logovan
#7392 Re: Juventus
Pravo ti je dobra tehnika. Zadivljen sam stvarno.bachje wrote:pa to je jednostavna tehnika kad vidis da neko dodje i lupa gluposti i namjerno provocira. isto ko sto vi nedate da vam iko drugi dodje na temu o fk sarajvu. odma krecete drvljem i kamenjem. i jel ti onda nesto cudno u tomezlo87 wrote: Obično ovako kada se nema šta reći, spomene se nešto što nije vezano za priču oko koje se diskutuje. Svaka čast.![]()
![]()
- bachje
#7393 Re: Juventus
pa ucim od najboljih tvojih kolega sa teme fk sarajevo. sta se cudis ko da si sa marsa pao. boldirano ima velike veze s timzlo87 wrote:Pravo ti je dobra tehnika. Zadivljen sam stvarno.bachje wrote:pa to je jednostavna tehnika kad vidis da neko dodje i lupa gluposti i namjerno provocira. isto ko sto vi nedate da vam iko drugi dodje na temu o fk sarajvu. odma krecete drvljem i kamenjem. i jel ti onda nesto cudno u tomezlo87 wrote: Obično ovako kada se nema šta reći, spomene se nešto što nije vezano za priču oko koje se diskutuje. Svaka čast.![]()
![]()
Boldirano nema veze sa ovim.
- MOSALJOZE
#7394 Re: Juventus
Kad skontaš Conte koliko je bio kaznjen prije(9 mjeseci cini mi se)Ovo je ništa.Ne boj te se
- Atticus Finch
#7395 Re: Juventus
Ma nije prvi put da se ovo dešava, mene brine što Juventini nisu pametniji u ovakvim situacijama, protest poslije utakmice na onu lakrdiju od suđenja ne može donijeti ništa osim drakonskih kazni, i to su trebali da znaju, ali jbg bijes je nekada teško kontrolirati.
Ništa, Juve je najjači kad je najteže!
Ništa, Juve je najjači kad je najteže!
- Point.
#7396 Re: Juventus
Ne mrzim ja Juve,ali nevolim ih, nema tu dvojbe. However, kako to da Conte i pola tima pobijesni na sudiju a qurcem nisu mrdnuli kad im je sudija siljio u Catani? Tad se usutili ko misevi, kao desava se. Pa drugovi moji i ovo se desava, sudija nije sviro ruku Vucinica i Granqvista, sto dodje isti djavo. Toliko nafaliste mocni Juve, a nemogu doboti Genovu kuci nego se fole vade na sudije, templarsku zavjeru, slobodne zidare i sta vec ne. Jadj.Yahel wrote:@ Point.
Pa ocito je da mrzis Juve pa si dosao suplje prosipati![]()
Uostalom nije vazno, ionako nas cesto zakinu pa nikome nista![]()
-
Verocious
#7397 Re: Juventus
Jebiga, desava se i ovakva reakcijaPoint. wrote:Ne mrzim ja Juve,ali nevolim ih, nema tu dvojbe. However, kako to da Conte i pola tima pobijesni na sudiju a qurcem nisu mrdnuli kad im je sudija siljio u Catani? Tad se usutili ko misevi, kao desava se. Pa drugovi moji i ovo se desava, sudija nije sviro ruku Vucinica i Granqvista, sto dodje isti djavo. Toliko nafaliste mocni Juve, a nemogu doboti Genovu kuci nego se fole vade na sudije, templarsku zavjeru, slobodne zidare i sta vec ne. Jadj.Yahel wrote:@ Point.
Pa ocito je da mrzis Juve pa si dosao suplje prosipati![]()
Uostalom nije vazno, ionako nas cesto zakinu pa nikome nista![]()
- Mikady
#7398 Re: Juventus
Ništa, Juve je najjači kad je najteže
Sto se hrabrimo
- bachje
#7399 Re: Juventus
ciji si ti klon, jesi to ti vitoMikady wrote:Ništa, Juve je najjači kad je najteže
Sto se hrabrimoa gace se tresu.. sva sreca pa Celtic u LP.
- Charuga
- Globalni moderator
#7400 Re: Juventus
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “trolanje”
» bahcje
14 dana
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje”
» ortodont
14 dana
» bahcje
14 dana
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje”