Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bonucci je dobio suspenziju zbog 4. žutog kartona, ne direktno zbog simuliranja, ako sam ja dobro shvatio?
Ako nisam upravu, onda je na djelu još jedna licemjerna ujdurma, jer bezbroj je simulacija, kojima su se pojedini klubovi okoristili, a da nije bilo govora o tobožnjim suspenzijama. Osim Krasića ja se ne mogu sjeiti nikoga u Seriji A ko je dobio suspenziju zbog simuliranja. Sjetite se samo Boatenga, a nikada nije bilo pomena o suspenziji.
I ja pomislih da je zbog simuliranja kazna ne igranja jedne utakmice.Al kako vidim on je kaznu dobio zbog 4 ili 5 kartona ili koliko vec treba dobit za jednu utakmicu ne igranja, a za simuliranje 2000 eura kazne.Al kako god okrenes, haman niko ne simulira u Serie A samo Krasić i Bonucci, jer su jedini oni kaznjavani, ostali sve posteno celjade.
Atticus Finch wrote:Bonucci je dobio suspenziju zbog 4. žutog kartona, ne direktno zbog simuliranja, ako sam ja dobro shvatio?
Ako nisam upravu, onda je na djelu još jedna licemjerna ujdurma, jer bezbroj je simulacija, kojima su se pojedini klubovi okoristili, a da nije bilo govora o tobožnjim suspenzijama. Osim Krasića ja se ne mogu sjeiti nikoga u Seriji A ko je dobio suspenziju zbog simuliranja. Sjetite se samo Boatenga, a nikada nije bilo pomena o suspenziji.
Boateng je obicna pizdurina koja je umislila da je Seedorf, lik simulira kad stigne, Robinho tipicno Brazislki kao na ulicnoj fuci, padni i valjaj se, al eto dvostruki arsini, tipicno.Simuliranje treba kaznjavat, al kad malo skontam zar ja i svi mi stvarno ockujemo u Italiji nekakvo pravedno postupanje.
Izgleda da smo kaparisali Bocchetija, već od januara bi mogao postati naš igrač, sad ne znam koliko je vjerovati Tuttosportu. Solidan back-up igrač, ja lično opravdavam njegovo dovođenje.
Ja konačno dočekao da gledam Juve kako treba, valjda ozbiljno shvate ovo kup takmičenje. Nekako nam je lagan ždrijeb, trebalo bi se s lakoćom doći do finala.
Vjerujem da imaš dovoljno brz internet da možeš gledati preko sopcasta, onaj rumunski digi sport prenosi Coppa Italia. Evo ovdje možeš pronaći linkove:
Caceres nije pozvan za večeras, valjda se oporavi do nedjelje, tačno mi se ne gleda Marrone u sredini odbrane, Il Tenko će ga pregaziti.
EDiT:
Izgleda da ću i ja za prvih pola sata morati tražiti link jer SK prime prenosi Fener čija utakmica počinje u 19:30, što znači da neće završiti prije 21:20. Baš mi se ne da.