Ne valja ti ovo drug.. čovjek je prošlu utakmicu dao 3 gola, a ti mu sad ovako govoriš..htcxone wrote:e Bože koji je ovaj sudija degen pa to je nevjerovatno....
drugo, koji je onaj kvaljarela DEGEN e to nije tek normalno :O PRAZAN GOL DEBILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leo_bonucci_19
#6051 Re: Juventus
- htcxone
#6052 Re: Juventus
protiv retardirane pescare ... protiv jace ekipe se ne vidi, hajd da je nije imao sanse nego ON PROMASI PRAZAN GOL,, a da ne pricam to sto kad primi loptu samo gleda kako ce je opaliti a non stop su mu ruke u zraku nesto trazileo_bonucci_19 wrote:Ne valja ti ovo drug.. čovjek je prošlu utakmicu dao 3 gola, a ti mu sad ovako govoriš..htcxone wrote:e Bože koji je ovaj sudija degen pa to je nevjerovatno....
drugo, koji je onaj kvaljarela DEGEN e to nije tek normalno :O PRAZAN GOL DEBILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
I da , POKUSAVA 90 MINUTA DA PADNE I DOBIJE FAUL I ONDA SUDIJA NECE DA SVIRA NI KAD JESTE
- Bianconeri1988
#6053 Re: Juventus
Ma sami smo sebi krivi, ne znamo gola dati i to je to. Priča ovog Juventusa.
- DreamOblivion
#6055 Re: Одг: Juventus
Hajd dobro je 
Послато са GT-S5830 користећи Тапаток 2
Послато са GT-S5830 користећи Тапаток 2
- htcxone
#6056 Re: Juventus
NISTA BOLJI NI JE NI GIOleo_bonucci_19 wrote:A eto nek Giovinco valja.
JA SAM REKAO , MI DA SMO DOVELI DŽEKU ILI LORENTEA MI BI GAZILI SVE REDOM, OD ŠAHTARA do čelzija
sve redom znači
al jok, mi kupujemo POLOVNJAKE u napadu već godinama... po kojim osnovama su došli bentner kvaljarela matri? u klubovima prije imali neke uspjesne sezone??????????
- Atticus Finch
#6057 Re: Juventus
Lazio došao po bod, ruku na srce potpuno nezasluženo ga uzeo i to je to. Ali ona valjanja i krađa vremena od 48 minute je više nego smiješna. Promašili prilike, nismo imali sreće, ponekad sebični naprijed...jbg idemo dalje.
-
Verocious
#6058 Re: Juventus
Dominacija al bez penetracije
jebiga...
- Bianconeri1988
#6059 Re: Juventus
Ma da ne igramo u utorak sigurno bi pobjedili, tačno smo nekako igrali pod ručnom, a i nekako i na igračima vidim da nisu toliko razočarani. Čuvali su se za Chelsea.
Prvi smo na tabeli i nakon ovog kola, još jedan derbi iza nas, treba biti zadovoljan.
Nervira me naša nesposobnost u napadu. Po 100 prilika u svakoj utakmici i opet ne zabijemo barem jedan. A i poneki su tačno sebični posebice Giovinco, uvijek potez viška.
Ja još ne mogu da vjerujem da nismo pobjedili ovu utakmicu.
Prvi smo na tabeli i nakon ovog kola, još jedan derbi iza nas, treba biti zadovoljan.
Nervira me naša nesposobnost u napadu. Po 100 prilika u svakoj utakmici i opet ne zabijemo barem jedan. A i poneki su tačno sebični posebice Giovinco, uvijek potez viška.
Ja još ne mogu da vjerujem da nismo pobjedili ovu utakmicu.
- ortodont
#6060 Re: Juventus
Rutinski i zaslužen bod Lazia.
Neka Marotta ne kenja i neka u januaru dovede napadača, opet danas baljezga o bilansu i sličnim pričama za malu djecu.
Chelsea next stop, biti ili ne biti.
Neka Marotta ne kenja i neka u januaru dovede napadača, opet danas baljezga o bilansu i sličnim pričama za malu djecu.
Chelsea next stop, biti ili ne biti.
-
Son1
#6061 Re: Juventus
Prava proslosezonska utakmica. Napadanje citavu utakmicu i super raspolozeni protivnicki golman.
Okrenuti se Chelsea-u, bitno je da smo i dalje prvi.
Okrenuti se Chelsea-u, bitno je da smo i dalje prvi.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6062 Re: Juventus
eto vam vase price i 3 boda ...
-
samoyu
#6063 Re: Juventus
Pu...... NAPADACIMA ovo je stvarno smijesno pa nas par sa foruma da smo bili veceras u napadu zabili bi jedan gol

-
Verocious
#6064 Re: Juventus
A to Lazio odigrao extra i pokupio bodoveYahel wrote:eto vam vase price i 3 boda ...
Mogu se samo poklopiti usima i svi djuture doci u Medjugorje da se zahvale gospi sto nisu primi 2-3 komada, pa centra presli nisu a vrcaju se kuci s bodom
-
BigBen
#6065 Re: Juventus
Veliko razocarenje sa moje strane. Rezultat apsolutno nereal<n protiv ekipe koji tezi ka LP
Sreca je najvazniji faktor u ovakvim utakmicama, ali se GIo posteno ispromasivao. Trudio se, otvarao prostor, ali nije to to, treba on jos da bih bio glavni oslonac Juventusa. Ostali igraci odigrali bez zamjerki...
Lazio dno dna ekipa. Dosli po bod i na sve nacine pokusavali ostati neporazeni. Valjanje, simulacije i slicne stvari su bili dio rimljanja...sramota!!
Valjda se Chelsea pobijedi, mada ce biti puno teze...
Forza Juve!
Sreca je najvazniji faktor u ovakvim utakmicama, ali se GIo posteno ispromasivao. Trudio se, otvarao prostor, ali nije to to, treba on jos da bih bio glavni oslonac Juventusa. Ostali igraci odigrali bez zamjerki...
Lazio dno dna ekipa. Dosli po bod i na sve nacine pokusavali ostati neporazeni. Valjanje, simulacije i slicne stvari su bili dio rimljanja...sramota!!
Valjda se Chelsea pobijedi, mada ce biti puno teze...
Forza Juve!
- Bianconeri1988
#6066 Re: Juventus
Vratit će se ovi promašaji protiv Chelsea.
Ja iskreno nisam ni očekivao pobjedu, znam da je nemoguće da mi pobjedimo 3 partije u 7 dana, zato bolje što smo ovu remizirali, a pobjedit ćemo u onim nama najbitnijim.
Još jedna stvar mi ide na živce, ono forsiranje igre po Chiellinijevoj strani, a on ima užasnu predaju lopte, svaki njegov pas je 80 % izgubljena lopta.
Ja iskreno nisam ni očekivao pobjedu, znam da je nemoguće da mi pobjedimo 3 partije u 7 dana, zato bolje što smo ovu remizirali, a pobjedit ćemo u onim nama najbitnijim.
Još jedna stvar mi ide na živce, ono forsiranje igre po Chiellinijevoj strani, a on ima užasnu predaju lopte, svaki njegov pas je 80 % izgubljena lopta.
- Tigar1
#6067 Re: Juventus
Bezvezan kiks kući, bez mirisa i okusa...
Buffon - neocijenjen
Odbrana - Tri mušketira odradila posao vrhunski, šteta što ona Leova ne uđe prečka bem joj...
Asamoah - kao spuštena taki, ni centaršuta, ni prolaza, ništa što ga ke karakterisalo kad je tek došao, došla i njemu žuta minuta
Marchisio - malo se ''prikazao'' u drugom poluvremenu, može i mora bolje
Vidal - po meni najbolji naš igrač uz odbranu, uklizava, trči, bori se, cijepa, razigrava, presijeca napade... sve je imao večeras, ne može još i gol dati
Pogba - izgubio se ovu tekmu, preveliki je pritisak pokušati zamijeniti Pirla na ovoj poziciji, nije mu zamjeriti korektno je odrađivao posao u skladu sa mogućnostima, imao nekoliko groznih grešaka koje su korigovala trojica nazad
Isla - nešta trčkarao, nije se previše iskazao, može i mora bolje
Quagliarela - odradio koliko je mogao, tukli su ga non-stop stoperi Orlova i nije mogao pružiti više
Giovinco - ni sjena od nasljednika Alea, što je velika većina Juventusovih navijača očekivala. Imao par šuteva koje je trebao bolje ''zategnuti'', nekonstantan, pogubljen kada treba nešto odigrati, dodati saigračima... veliki igrač u manjem klubu... za ''glavne'' role u Juventusu treba mnogo više.
Idemo dalje... u utorak Chelsea, ove zamjene su bile tako - tako, Pepe je korektno odradio svoj posao... valjda će se Vučina vratiti, ipak nam je potreban. Žalost je što će se anamo oni gurbeti, eventualnom pobjedom konta Cagliarija sutra primaknuti ali šta da se radi...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Buffon - neocijenjen
Odbrana - Tri mušketira odradila posao vrhunski, šteta što ona Leova ne uđe prečka bem joj...
Asamoah - kao spuštena taki, ni centaršuta, ni prolaza, ništa što ga ke karakterisalo kad je tek došao, došla i njemu žuta minuta
Marchisio - malo se ''prikazao'' u drugom poluvremenu, može i mora bolje
Vidal - po meni najbolji naš igrač uz odbranu, uklizava, trči, bori se, cijepa, razigrava, presijeca napade... sve je imao večeras, ne može još i gol dati
Pogba - izgubio se ovu tekmu, preveliki je pritisak pokušati zamijeniti Pirla na ovoj poziciji, nije mu zamjeriti korektno je odrađivao posao u skladu sa mogućnostima, imao nekoliko groznih grešaka koje su korigovala trojica nazad
Isla - nešta trčkarao, nije se previše iskazao, može i mora bolje
Quagliarela - odradio koliko je mogao, tukli su ga non-stop stoperi Orlova i nije mogao pružiti više
Giovinco - ni sjena od nasljednika Alea, što je velika većina Juventusovih navijača očekivala. Imao par šuteva koje je trebao bolje ''zategnuti'', nekonstantan, pogubljen kada treba nešto odigrati, dodati saigračima... veliki igrač u manjem klubu... za ''glavne'' role u Juventusu treba mnogo više.
Idemo dalje... u utorak Chelsea, ove zamjene su bile tako - tako, Pepe je korektno odradio svoj posao... valjda će se Vučina vratiti, ipak nam je potreban. Žalost je što će se anamo oni gurbeti, eventualnom pobjedom konta Cagliarija sutra primaknuti ali šta da se radi...
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6068 Re: Juventus
Ja jednostavno ne volim onu pricu kako smo najjaci, ovo-ono....Verocious wrote:A to Lazio odigrao extra i pokupio bodoveYahel wrote:eto vam vase price i 3 boda ...![]()
Mogu se samo poklopiti usima i svi djuture doci u Medjugorje da se zahvale gospi sto nisu primi 2-3 komada, pa centra presli nisu a vrcaju se kuci s bodom
Svaka je utakmica teska i nema pobjede dok sudija ne svira kraj....
Evo ovi cigani nista nisu uradili, ali su ostvarili cilj
- ortodont
#6069 Re: Juventus
Jesam li jedini ja mišljenja da, hajde na stranu da su nam napadači tanki, imamo problema sa bokovima/krilima?!
Formacija 3-5-2 je takva da moraš imati krila koja će probijati, ići 1 vs 1, centrirati, a ova dvojica naprijed da budu.
Ok, Asa često ide i probija, ali centaršut nula, Isla je tanak igrač i to sam uvijek tvrdio, neovisno od povrede, ograničen igrač, samo trka i borba, tehnika i pas su mu ispodprosječni.
Mi da imamo krila koja konstantno penetriraju stranu bi mogli mirno sa Matriem i Bendtnerom igrati u napadu.
Tu je i problem ove formacije, Giovinco nije klasični špic, vraća se po loptu i onda gore nema nikoga, a i Quaglia nije sidraš, a ni razbijač.
3-5-2 formacija sa ofanzivnim, brzim i iznimno tehnički potkovanim krilima bi prolazila jer oni praktično "donose" loptu napadačima, toga kod nas nema već je patnja i zato i veznjaci samo daju golove.
Formacija 3-5-2 je takva da moraš imati krila koja će probijati, ići 1 vs 1, centrirati, a ova dvojica naprijed da budu.
Ok, Asa često ide i probija, ali centaršut nula, Isla je tanak igrač i to sam uvijek tvrdio, neovisno od povrede, ograničen igrač, samo trka i borba, tehnika i pas su mu ispodprosječni.
Mi da imamo krila koja konstantno penetriraju stranu bi mogli mirno sa Matriem i Bendtnerom igrati u napadu.
Tu je i problem ove formacije, Giovinco nije klasični špic, vraća se po loptu i onda gore nema nikoga, a i Quaglia nije sidraš, a ni razbijač.
3-5-2 formacija sa ofanzivnim, brzim i iznimno tehnički potkovanim krilima bi prolazila jer oni praktično "donose" loptu napadačima, toga kod nas nema već je patnja i zato i veznjaci samo daju golove.
- Bianconeri1988
#6070 Re: Juventus
DA se hoće Vučinić oporaviti da malo Giovnco sjede na klupu, previše se umislio, konta da je nezamjenjiv u ekipi.
Vidim niko ne spominje da se neigranje Pirla koje se u pojedinim trenucima ipak osjetilo, s njim i bez njega smo mi definitvno druga ekipe. Prvenstveno zbog njegovog odsustva Asa i Isla nisu imali toliko prilika, svaka čast Bonucciju, Chielliniju pa i Pogbi, ali nije to to.
Vidim niko ne spominje da se neigranje Pirla koje se u pojedinim trenucima ipak osjetilo, s njim i bez njega smo mi definitvno druga ekipe. Prvenstveno zbog njegovog odsustva Asa i Isla nisu imali toliko prilika, svaka čast Bonucciju, Chielliniju pa i Pogbi, ali nije to to.
- Atticus Finch
#6071 Re: Juventus
Ma dajte ljudi da je Quag pogodio ono u prvom, ili da je ušla ona prečka Bonuccija, potpuno drugu priču biste pričali. Jbg Lazio na sreću izvukao bod. Tačka.
Ja sam zadovoljan igrom, ima tu nekih stavari za popraviti, ali jbg cijelu utakmicu izdominirali imali 100% prilike, Lazio se vidio nije. Marchetti igrač utakmice bio, dovoljno.
Idemo dobiti Chelsea i uvijek
Forza Juve!
Ja sam zadovoljan igrom, ima tu nekih stavari za popraviti, ali jbg cijelu utakmicu izdominirali imali 100% prilike, Lazio se vidio nije. Marchetti igrač utakmice bio, dovoljno.
Idemo dobiti Chelsea i uvijek
Forza Juve!
- Atticus Finch
#6072 Re: Juventus
Kolega inače se slažem sa tvojim upisima, ali sa ovim nikako. Čime su to zaslužili bod? Onim smiješnim simuliranjem i valjanjem po terenu ili moža ispucavanjima lopte i autima za koje su prosječno trošili minutu vremena?ortodont wrote:Rutinski i zaslužen bod Lazia.
Imali su jebene sreće, eh to im priznajem.
I Marchettija.
- ortodont
#6073 Re: Juventus
Ma malo bacam ironije, ali jbga, oni su igrali maksimalno koliko mogu i opet su izvukli živu glavu, zato kažem.
A ja nisam razočaran, ne znam ni ja što, valjda sam imao u glavi da moramo negdje prosuti bodove između ovih 5 brutalnih mečeva (3 u Seriji A i 2 u LP).
Sada Chelsea, ne želim ni misliti o ispadanju, to bi se odrazilo na ekipu, ali bi se barem onda fokusirali više i preorali bi Seriju A.
Nadam se da ćemo proći jer se šuška da ako prođemo, Marotta će već u januaru tražiti napadača, a ako ne, logično je da će se zadovoljiti ovim kadrom do kraja sezone.
A ja nisam razočaran, ne znam ni ja što, valjda sam imao u glavi da moramo negdje prosuti bodove između ovih 5 brutalnih mečeva (3 u Seriji A i 2 u LP).
Sada Chelsea, ne želim ni misliti o ispadanju, to bi se odrazilo na ekipu, ali bi se barem onda fokusirali više i preorali bi Seriju A.
Nadam se da ćemo proći jer se šuška da ako prođemo, Marotta će već u januaru tražiti napadača, a ako ne, logično je da će se zadovoljiti ovim kadrom do kraja sezone.
- Bianconeri1988
#6074 Re: Juventus
Ma mi smo sami krivi, pa nije ni Lazio igrao neku super odbranu ipak smo stvorili 5 mrtvi šansi, to što naši šutau kao na treningu je naš problem, pa Quagliarella je ono morao zabiti, a on pored gola puca.
Ne treba uopšte dramiti, ipak ništa nije izgubljeno, davno sam ja nagovjestio da će biti kalkulisanja u ligi sad kad imamo kakvu takvu bodovnu prednost.
U utorak igramo utakmicu polusezone, kad završi ova grupna faza maksimalno ćemo se skoncentrisati na Serie A, a do tada će se vratiti i Conte na klupu.
Favoriti obično kiksaju prije utakmice CL-a, pogledajte danas, pa skoro niko nije pobjedio.
Ne treba uopšte dramiti, ipak ništa nije izgubljeno, davno sam ja nagovjestio da će biti kalkulisanja u ligi sad kad imamo kakvu takvu bodovnu prednost.
U utorak igramo utakmicu polusezone, kad završi ova grupna faza maksimalno ćemo se skoncentrisati na Serie A, a do tada će se vratiti i Conte na klupu.
Favoriti obično kiksaju prije utakmice CL-a, pogledajte danas, pa skoro niko nije pobjedio.
- skafiskafsnjak
#6075 Re: Juventus
juventus wrote:Čuj ubrajaju Lazio u težak raspored, ekipu koja izgubi glat od Catanie 4:0...![]()
Lazio je trenutno u nivou Bologne ili Parme, a Milan u nivou Genove ili Fiorentine, tako da ja tu nigdje ne vidim toliko težak raspored.
e tugo moja