Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Caseres
#5426 Re: Juventus
Zar nije bolje Bonuccija na klupu ako vec ima problem sa kartonima.
@Ortodont de vidi inbox.
@Ortodont de vidi inbox.
-
salle_eh1986
#5427 Re: Juventus
đe je to boljeCaseres wrote:Zar nije bolje Bonuccija na klupu ako vec ima problem sa kartonima.
@Ortodont de vidi inbox.
najbolje bi bilo da dobije karton pa da protiv intera odmori
- Caseres
#5428 Re: Juventus
Nemojte covjeka
Nije imao kiks u posljednje 2-3 utakmice, valjda nece ni protiv intera.
Ako nista mora ove derbije igrati da stekne iskustvo i jos vece samopouzdanje.
EDIT: A ja mene levata, cuj derbi
Ako nista mora ove derbije igrati da stekne iskustvo i jos vece samopouzdanje.
EDIT: A ja mene levata, cuj derbi
- solojuve_
#5429 Re: Juventus
salle_eh1986 wrote:đe je to boljeCaseres wrote:Zar nije bolje Bonuccija na klupu ako vec ima problem sa kartonima.
@Ortodont de vidi inbox.
najbolje bi bilo da dobije karton pa da protiv intera odmori
i da nam to onda lucio igra protiv intera
- Bianconeri1988
#5431 Re: Juventus
Što se tiče ovog bojkota, napisao sam danas, ko hoće neka se vrati, to je vaš izbor, meni je tačno mrsko praviti novi nik, ne znam koji bi mi to po redu, a opet bih bio trajno banovan, tako da, ja se ne vraćam, a vi kako hoćete. 
- Atticus Finch
- Bianconeri1988
#5433 Re: Juventus
Prava porodica!
Conte, hvala ti!
Conte, hvala ti!
- solojuve_
#5434 Re: Juventus
Sky... Chiellini ce pauzirati i Caceres ce biti spreman.. Paodin umjesto Giaccherinia,,U napad ce vjerovatno biti Gio-Bendtner
-
Son1
#5435 Re: Juventus
Atticus Finch

Ima izac', otvori zadnja

Ima izac', otvori zadnja
- solojuve_
#5436 Re: Juventus
Evo ovako bi to trebalo sutra izgledati,,
Buffon
Barzagli, Bonucci, Caceres
Isla, Padoin, Pirlo, Pogba, Asamoah
Bendtner, Quagliarella
Hocemo pobjedu!!!!!!!
Buffon
Barzagli, Bonucci, Caceres
Isla, Padoin, Pirlo, Pogba, Asamoah
Bendtner, Quagliarella
Hocemo pobjedu!!!!!!!
-
BigBen
#5437 Re: Juventus
u ovih 9 kola igraci Juventusa su imali u prosjeku 8 pokusaja u okvir gola, sto je najvise od svih ekipa.
- Caseres
#5438 Re: Juventus
Pazite sad, grupu sam napravio, ali hocemo li zatvorenog tipa gdje ce se vidjeti imena clanova ili tajnu grupu gdje se nece vidjeti imena, ali da bih vas add u grupu moram vas imati sve u raji na fb?
- FKSarajevo1946
#5439 Re: Juventus
Haj ne zajebajite, vratite se tamo. Nije ovdje zanimljivo. Tamo mi je preglednije, obzirom da je jedini sportski forum da valja i jedini koji koristim. Ne mogu ovdje čitati o Interu, Milanu, jer tamo je više informacija, a i to me interesuje.
Da sam htio forum zatvorenog tipa, bio bih na JuveBalkan.
Iz solidarnosti ne pišem do subote na temi Juventusa, ostale teme komentarišem.
Očekujem povratak i dobru zajebanciju nakon pobjeda aBd u subotu.
Kombinovani sastav sutra, koji ipak ne bi trebao imati problema. Seba fula dosta šansi, to mora popravit. Lichsteiner je definitivno van forme i nije ni nalik onome od prošle sezone. Vidal je odigrao fantastičnu utakmicu na Siliciji.
Još uvijek nismo u pravoj formi, biće problem za ostale kad uđemo, jer smo i ovako predominantni.

Da sam htio forum zatvorenog tipa, bio bih na JuveBalkan.
Iz solidarnosti ne pišem do subote na temi Juventusa, ostale teme komentarišem.
Očekujem povratak i dobru zajebanciju nakon pobjeda aBd u subotu.
Kombinovani sastav sutra, koji ipak ne bi trebao imati problema. Seba fula dosta šansi, to mora popravit. Lichsteiner je definitivno van forme i nije ni nalik onome od prošle sezone. Vidal je odigrao fantastičnu utakmicu na Siliciji.
Još uvijek nismo u pravoj formi, biće problem za ostale kad uđemo, jer smo i ovako predominantni.
Last edited by FKSarajevo1946 on 30/10/2012 23:08, edited 1 time in total.
- ortodont
#5440 Re: Juventus
@sarajlija
Ja sam trajno banovan, čovjek mi spominje porodicu preko pp-a i ja to objavim i dobijem trajni ban, a da nikada nisam ban dobio, tako da...
Doći ću ja nekada samo da se sjetim prescritta i da proslavim titulu aBd te finale LP.
Halalite na OT.
Ja sam trajno banovan, čovjek mi spominje porodicu preko pp-a i ja to objavim i dobijem trajni ban, a da nikada nisam ban dobio, tako da...
Doći ću ja nekada samo da se sjetim prescritta i da proslavim titulu aBd te finale LP.
Halalite na OT.
- FKSarajevo1946
#5441 Re: Juventus
Pa meni su banovali nick sa 10 000 postova, iz nekih lijevih razloga, nerazumnih i nenormalnih i još 4-5 nickova tako. Krivo mi je bilo, ali nebitno je to skontam.
Interesuje me Juve, zato i pišem. Lijepo je imati sve informacije na jednom mjestu, diskutovat između sebe i sa drugima, a nisu ni meni dragi sigurno. Ne pišem prečesto, ali volim vas vidjeti na okupu.
Jbt ih, vratite se da se zezamo i da dominiramo.
Drugi ne znaju kako je probudit se ujutro i skontat da nisi izgubio godinu i pol dana.
Ni mi često nismo svjesni. 
Interesuje me Juve, zato i pišem. Lijepo je imati sve informacije na jednom mjestu, diskutovat između sebe i sa drugima, a nisu ni meni dragi sigurno. Ne pišem prečesto, ali volim vas vidjeti na okupu.
Jbt ih, vratite se da se zezamo i da dominiramo.
Drugi ne znaju kako je probudit se ujutro i skontat da nisi izgubio godinu i pol dana.
-
legenda reala
#5442 Re: Juventus
Arogantni-Hypnose wrote:..
Ja nea ne znam za vas pa mi se i ne pise toliko ovdje....
ne vraćajte se, sve ću vas ponovo banovati
- leo_bonucci_19
#5443 Re: Juventus
BIANCONERI NA TWITTERU PRED BOLOGNU
Pred večerašnju utakmicu s Bolognom, nekoliko naših igrača se redovno druži s navijačima na društvenoj mreži Twitter, a donosimo Vam sve 'statuse' Bianconera.
Nicklas Bendtner: "Zaostatak ostalih klubova nije velik, moramo nastaviti disati".
Simone Pepe: "Spremni smo".
Nicklas Bendtner: "Poslijepodne idem na fax, to ne smijem propustiti".
Mauricio Isla: "Mnogo se govori o sudačkim greškama, ali to se svima može dogoditi. Ne treba nikoga kriviti".
Claudio Marchisio: "Ovo je vrlo važan tjedan za nas. U srijedu igramo protiv Bologne, a polako se približava derbi s interom. Jedva čekam".
- Tigar1
#5444 Re: Juventus
Giovinco-Bendtner mogu proći u napadu... ne znam kako bi stajalo sa tandemom Quags - Bendtner...
Chiellini ili Barzagli trebaju odmoriti, prvi zbog povrede a i drugog se mora sačuvati pred važne mečeve koji nam slijede.
Padoin i Pogba mogu zamijeniti Vidala i Marchisia... Bologna ne bi smjela biti problem, pobjeda pa onda kao mungos ugristi čegrtuše prescrituše iza vrata
FORZA JUVE!
Chiellini ili Barzagli trebaju odmoriti, prvi zbog povrede a i drugog se mora sačuvati pred važne mečeve koji nam slijede.
Padoin i Pogba mogu zamijeniti Vidala i Marchisia... Bologna ne bi smjela biti problem, pobjeda pa onda kao mungos ugristi čegrtuše prescrituše iza vrata
FORZA JUVE!
-
nookey
#5445 Re: Juventus
Ja ne mogu a da ne spomenem Padoina...Tigar1 wrote:Giovinco-Bendtner mogu proći u napadu... ne znam kako bi stajalo sa tandemom Quags - Bendtner...
FORZA JUVE!
Frajer je po meni totalna fula! Giacherini je takođe krampa što se tehnike tiče, ali ima brzinu, trči k'o lud i zna dodati Pirlu što je najbitnije
Mislim da ovakav igrač ne treba Juventusu.
I još bih htio dodati za Bendtnera, takođe lik nema veze s loptom, nekakav spor, prepadnut. Da se razumijemo nije ni Matrix bolji ništa od njega, ali po meni bi trebalo rotirati Vučko-Qvalja-Gio i to je to dok se ne dovede Llorente...
- Tigar1
#5446 Re: Juventus
Mjesto Padoina može Marrone
Brine me Pirlo... igra mnogo tekmi tokom sezone, izgleda da će se tako nastaviti, da nam one ne padne u formi.
Brine me Pirlo... igra mnogo tekmi tokom sezone, izgleda da će se tako nastaviti, da nam one ne padne u formi.
- Atticus Finch
#5447 Re: Juventus

Nagađaju li, nagađaju!
Ipak, svi su sigurni da počinju Quag-Bandtner. Sastav kao da igramo kup utakmicu, samo fali Storari na golu. Nadam se da neće biti patnje.
- Tigar1
#5448 Re: Juventus
Bitno ih je ''otključati'' rano... do neke 20-e minute ili malo više... ostalo bi trebalo da bude privođenje kraju mirno.
Bit' će zanimljivo vidjeti tandem Quagliarela-Bendtner
nadam se ne i stresno
FORZA JUVE
Bit' će zanimljivo vidjeti tandem Quagliarela-Bendtner
FORZA JUVE
-
juve0244
#5449 Re: Juventus
Vozdra raja
, i ja navratio da vas pozdravim.
Danas dvije utakmice Juventusa, prva od 19 sati Juventus-City Primavera ona kopija LP, ima prijenos na Eurosportu
.
Što se tiče utakmice sa Bolognom očekujem samo ozbiljan pristup, mozda je i bolje da odigraju neki igrači sa klupe, jel dolaze bitne utakmice, pa da se jos jednom uvjerimo na koga se moze racunati. Meni je Bendtner bio solidan protiv Catanie, borio se vidi se da ima želju, mogao bi on biti uz Vučinića i Gia prvi izbor Conteu.
Večeras očekujem još jednu dobru partiju Isle, nadam se da će i neko od stopera odmoriti da će Lucio i Cacares dobiti šansu.
Vidim neko je pisao da Bonucciju prijeti suspenzija ako dobije žuti, koliko se sjećam da je on već odmarao jednom zbog kartona, jer je imao 3 i onaj jedan iz super kupa i zbog toga nije igrao jednu utakmicu?
Danas dvije utakmice Juventusa, prva od 19 sati Juventus-City Primavera ona kopija LP, ima prijenos na Eurosportu
Što se tiče utakmice sa Bolognom očekujem samo ozbiljan pristup, mozda je i bolje da odigraju neki igrači sa klupe, jel dolaze bitne utakmice, pa da se jos jednom uvjerimo na koga se moze racunati. Meni je Bendtner bio solidan protiv Catanie, borio se vidi se da ima želju, mogao bi on biti uz Vučinića i Gia prvi izbor Conteu.
Večeras očekujem još jednu dobru partiju Isle, nadam se da će i neko od stopera odmoriti da će Lucio i Cacares dobiti šansu.
Vidim neko je pisao da Bonucciju prijeti suspenzija ako dobije žuti, koliko se sjećam da je on već odmarao jednom zbog kartona, jer je imao 3 i onaj jedan iz super kupa i zbog toga nije igrao jednu utakmicu?
- Atticus Finch
#5450 Re: Juventus
Bonucci je pauzirao protiv Siene zbog kartona ako se ne varam? Sjećam se da je Marrone igrao na njegovoj poziciji.