Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leo_bonucci_19

#5326 Re: Juventus

Post by leo_bonucci_19 »

Image
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5327 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Treba prvo uzeti 3 boda u iducem kolu, pa tek onda docekati nase stare rivale :-D
Atticus Finch

#5328 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Vidal podsjetio na najbolje tekme iz prošle sezone. Taman nek odmori protiv Bologne, da bude 100% spreman za subotu. :)
Bianconeri1988

#5329 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

U srijedu Bendtner vjerovatno opet igra od prve minute zajedno sa Giovincom. Na sredini terena bi mogao igrati Giaccherini umjesto Vidala, a Isla umjesto Lichta, u ekipu se vraća Marchisio.

Po meni jučer je Bendtner odigrao sasvim dobru partiju, još uvijek se on privikava na calcio, treba mu u pružati priliku u kontinuitetu.

Mene raduje odlična igra odbrane, u posljednje dvije utakmice protivniku smo dopustili čini mi se jedan šut u okvir gola. Bonucci je u posljednje vrijeme baš siguran i ne pravi one njemu sklone kardinalne greške, samo da ga ne ureknem. :D
Atticus Finch

#5330 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Forum, između ostalog, služi da se malo igramo sa sastavima ekipa. U tom slučaju može i ovako protiv Bologne:

Code: Select all

Buffon
  Lucio Bonnuci Chiello
Isla Pogba Pirlo Marcha Asa
      Gio Bendtner
Sasvim realno.
kory_galaktikos

#5331 Re: Juventus

Post by kory_galaktikos »

opet se igra juve sa sudijama,heh zar nije bilo mlao :P
Bianconeri1988

#5332 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Nešto sam skeptičan što se tiče Pogbinog nastupa od prve minute, ipak je on još uvijek tinejdžer, sumnjam ja da on može odigrati dvije pune utakmice u 4 dana, jučer se posljednjih 10 minuta vukao po terenu zbog umora.

Svojom igrom je svakako zaslužio da igra, ali Conte je inače takav da ništa ne prepušta slučaju i igraju mu samo najspremniji igrači.

Na konačnoj listi od 23 igrača kandidata za osvajanje Zlatne lopte našla su se dva igrača iz Serie A, normalno obojica su članovi Juventusa, Gianluigi Buffon i Andrea Pirlo.
samoyu

#5333 Re: Juventus

Post by samoyu »

Danas citam vecinu talijanski medija toalet papir novine i druge :oops: :lol: :lol: o sudenju na utakmicama ovog kola SERIA A i svi pricaju samo o Juveu i gresci sudije a juce smo vidjeli puno tezih gresaka protiv drugih klubova npr Lazio,Chievo,Genoa itd ali samo je Juventusu pomogao sudac cak i neki treneri pricaju o Juventusu i jucesrasnjoj utakmici Allegri,zeman,Petkovic pa onda i neki predsjednici kluboova Della Valle,Lotito,Antonino Pulvirenti itd :lol: :lol:

VRATIO SE JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D :D :D

FORZAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D :D
solojuve_

#5334 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Zar smo ovoliko prejako da nakon jednog incidenta se pravi ovoliki haus :lol: ... SILA SMO!!!!!!!!!!!

Nemogu nam nista!

Ja bi volio da Marrone dobije sansu od prve min mjesto Pogbe, stvarno steta da momak sjedi na klupi..
Last edited by solojuve_ on 29/10/2012 16:35, edited 1 time in total.
Ale10

#5335 Re: Juventus

Post by Ale10 »

Juve - shinter Gia Sold Out :D
Juvelandia

#5336 Re: Juventus

Post by Juvelandia »

almirony wrote:kao prvo, vidim da nemate pojma, ja koji zivim calcio od svoje 10 godine, a to je bilo prije nekih 30tak godina, mogu ovdje napisati tone i tone teksta, argumentovano i dokazati vam kakav vam je klub i na sta je sve bilo spremno rukovodstvo, ali dzaba vama to govoriti. Kuci imam 2-3 registratora materijala o calciopoliju, ali koji k... ja ovo pricam vama kad vi ovo shvatiti necete. Vama su isti oni koji su na "ilegalan" nacin prisluskivali Moggija (i tako na jedini moguci nacin razotkrili sve ono o cemu se godinama sumnjalo) i oni koji su osudjeni, kako na sportskim tako i na civilnim sudovima, gdje im je se sve dokazalo. O tome su knjige i knjige napisane, ali dzaba, ko ce vama to objasniti.

uzivajte, a u medjuvremenu, cisto informativno, proguglajte malo kako ste osvojili vas 12 scudeto (1960-61), tu ce te pronaci kredo koji vodi ovaj tim i dan danas.
Ti imas citava tri registratora o Farsopoliu, a mi smo na netu "one click away" od tona i tona zapisa i dokaza sa pecatom i potpisom koji daju totalno drugaciju sliku na ta "tvoja tri registratora".Samo Italija ima tu glupu brzu "zastaru" pa je sve proslo bez kontra tuzbi, inace bi bio haos.A jedna tuzba se vec sprema koja nije dio "zastare".
Oko tvog pracenja calcia necu ni raspravljat jer cim procita da Juve kupuje novinare i sudije a jedan od glavnih razloga po rijecima sudije u procesu farsopoli da nas izbace u Serie B je upravo bio veliki pritisak javnosti.A znamo kako se stvara pritisak u javnost i koje je oruzje najjace, eh da smo ga mi imali u nasim rukama, neko drugi bi isao u Serie B.
Kad pricas da kupujemo sudije, bolje bi bilo da predastreš dokaze tj.transfere novca - izvode sa racuna ili snimljenu razmjenu novca inace veoma glupe stvari pises.Nadam se da ta tri registratora su povelika tacnije da se radi o tri sanduka jer ove stvari o kojima pises i kazes da imas argumente ne mogu stati u tri regala a kamoli ta tvoja regitsratora, sem ako se radi o clancima gazzette dello shit jer se dosta toga moze na ruzicastom papiru napisat a i ponesto drugo se obrise takvom bojom papira.
samoyu

#5337 Re: Juventus

Post by samoyu »

Juvelandia wrote:
almirony wrote:kao prvo, vidim da nemate pojma, ja koji zivim calcio od svoje 10 godine, a to je bilo prije nekih 30tak godina, mogu ovdje napisati tone i tone teksta, argumentovano i dokazati vam kakav vam je klub i na sta je sve bilo spremno rukovodstvo, ali dzaba vama to govoriti. Kuci imam 2-3 registratora materijala o calciopoliju, ali koji k... ja ovo pricam vama kad vi ovo shvatiti necete. Vama su isti oni koji su na "ilegalan" nacin prisluskivali Moggija (i tako na jedini moguci nacin razotkrili sve ono o cemu se godinama sumnjalo) i oni koji su osudjeni, kako na sportskim tako i na civilnim sudovima, gdje im je se sve dokazalo. O tome su knjige i knjige napisane, ali dzaba, ko ce vama to objasniti.

uzivajte, a u medjuvremenu, cisto informativno, proguglajte malo kako ste osvojili vas 12 scudeto (1960-61), tu ce te pronaci kredo koji vodi ovaj tim i dan danas.
Ti imas citava tri registratora o Farsopoliu, a mi smo na netu "one click away" od tona i tona zapisa i dokaza sa pecatom i potpisom koji daju totalno drugaciju sliku na ta "tvoja tri registratora".Samo Italija ima tu glupu brzu "zastaru" pa je sve proslo bez kontra tuzbi, inace bi bio haos.A jedna tuzba se vec sprema koja nije dio "zastare".
Oko tvog pracenja calcia necu ni raspravljat jer cim procita da Juve kupuje novinare i sudije a jedan od glavnih razloga po rijecima sudije u procesu farsopoli da nas izbace u Serie B je upravo bio veliki pritisak javnosti.A znamo kako se stvara pritisak u javnost i koje je oruzje najjace, eh da smo ga mi imali u nasim rukama, neko drugi bi isao u Serie B.
Kad pricas da kupujemo sudije, bolje bi bilo da predastreš dokaze tj.transfere novca - izvode sa racuna ili snimljenu razmjenu novca inace veoma glupe stvari pises.Nadam se da ta tri registratora su povelika tacnije da se radi o tri sanduka jer ove stvari o kojima pises i kazes da imas argumente ne mogu stati u tri regala a kamoli ta tvoja regitsratora, sem ako se radi o clancima gazzette dello shit jer se dosta toga moze na ruzicastom papiru napisat a i ponesto drugo se obrise takvom bojom papira.

[/size][/b]

:lol: :lol: :lol: :lol:

Juvelandia@ objasnio neke stvari :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :D :D
Bianconeri1988

#5338 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Odgođena sutrašnja press konferencija, Na snazi je silenzio stampa. Pametan potez.
Vidal

#5339 Re: Juventus

Post by Vidal »

Montella: "Milan's goal in offside. Lazio's goal disallowed. Fiorentina's 1st goal should've been disallowed.Chievo should have had a penalty. And what is everybody talking about? Catania's goal disallowed and Juve"

Čovjek objasnio neke stvari.

Preskonferecija Alessia pre utakmicu protiv Bologne je otkazana. Evo i zašto https://www.youtube.com/watch?feature=p ... VzhRdpWXQw
Andrea Romeo will ref the Juventus-Bologna game. He's overseen the same fixture once before which Bologna won 0-2 in 2010.
Eldinn

#5340 Re: Juventus

Post by Eldinn »

Pored toliko meceva i dosta sudijskih gresaka skoro u svim ligama, samo Je Juve kriv i namjesta :lol:
Jedite se dusmani!
Bianconeri1988

#5341 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Kako bi njih Conte postrojio, jedva čekam da se vrati, još samo mjesec dana. :D
ortodont

#5342 Re: Juventus

Post by ortodont »

To sam odmah pomislio, a i čitam i na VS isto, Alessio je dobra duša i kulturan čovjek, pomalo djeluje naivno, da je Conte bio, održao bi im predavanje da ga više ne bi smjeli ni pogledati.

Još nešto više od mjesec i povratak legende.

Očekivano Gigi i Pirlo među nominovanim za zlatnu loptu.
leo_bonucci_19

#5343 Re: Juventus

Post by leo_bonucci_19 »

Montella gospodin!

Bonucci
3 punti importantissimi...testa subito a mercoledì, in casa, con i nostri tifosi è obbligatorio vincere!!!...
Juvelandia

#5344 Re: Juventus

Post by Juvelandia »

leo_bonucci_19 wrote:Montella gospodin!

Bonucci
3 punti importantissimi...testa subito a mercoledì, in casa, con i nostri tifosi è obbligatorio vincere!!!...
konacno prilika da osvojimo 3 boda u utakmici sredinom sedmice.Do sada sve x.Vrijeme je da nabusimo Bolognu koja ce ako se ne varam biti bez Diamantia.
Vidal

#5345 Re: Juventus

Post by Vidal »

Tako je. Nema im Diamantia zbog kartona.
solojuve_

#5346 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Tako je Diamiti neigra , al i da igra pobjediti se mora... Kao da vec gledam ima da fulamo 10 zicera i ako pobjedimo to ce biti iz nekog slobodnjaka ili eurogol
Bianconeri1988

#5347 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Athletic Bilbao fiksirao cijenu za Llorentea na 15 miliona, takve su barem trenutne špekulacije.

Trebao to iskoristiti i dovesti igrača već u januaru. Cijena je sasvim pristupačna.
ortodont

#5348 Re: Juventus

Post by ortodont »

Ja sam ubijeđen da je to Marotta ranije već kaparisao.
Vidal

#5349 Re: Juventus

Post by Vidal »

To treba iskoristiti. Jest da neće biti u nekoj formi s obzirom da ima problema sa Bielsom ali nadam se da će se brzo vratiti u formu ako nam dođe. Potreban nam je.

Image

Image
Eldinn

#5350 Re: Juventus

Post by Eldinn »

Andrea Romeo iz Verone je imenovan za sudiju utakmice između Juventusa i Bologne.
Post Reply