Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Atticus Finch

#5051 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Imali smo mi problema s njima i u Torinu bez obzira što je bilo 3-1. Sjevale su opasne kontre, Bergesio je čini mi se i prečku pogodio i jedne takve. Chiello zabio za 2-1, to je prelomilo utakmicu. Ali mislim da ovoga puta neće biti problema, poslije Danaca, svi će gristi da se iskupe.

Forza Juve!
leo_bonucci_19

#5052 Re: Juventus

Post by leo_bonucci_19 »

Očekujem da Bendtner dobije veću minutažu protiv Catanije.

De Cegliea ne želim gledati u prvoj postavi. On kad trči sve imam osjećaj da će mu se noge prelomiti na pola.
Vidal

#5053 Re: Juventus

Post by Vidal »

Jest vala. Catania je baš nezgodna ekipa. Nisu zaslužili poraz u utakmici protiv prescritta ali standardno ove pogurao sudija i to je to. Lijepo igraju. Brzi su. Solidni u odbrani. Nico ih drži. Baš igra solidno u Cataniji. Ali očekujem Vučinića od prve i možda Nicklasa. Ne vjerujem da će Matri više dobiti puno šanse za igranje.
Juvelandia

#5054 Re: Juventus

Post by Juvelandia »

Protiv Bologne obavezno metnut Pogbu da im ga metne :-D
De Cegliea i Matri poslat negdje, Chievo ili tako nesto.Il uvalit glupim bogatim Rusima.

Protiv Catanie obavezno Bendtnera stavit da im ga stavi, kad mu Pirlo pristavi jednu loptu pa da zajedno sastave :-) :D
solojuve_

#5055 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Buffon : ¨

"Juventus for life

“I’ve already spent 12 years wearing this shirt, almost half of my life so far, but I hope that my adventure with Juventus continues for a long time, at least up until 15 years. Only a few players can say they’ve stayed at such an important team for that length of time."

8-)
solojuve_

#5056 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Ma jok dovoljno da se Pogba ubaci i Vucinic ce biti fit for fight... Gio-Vuci bi trebali poceti , moje misljenje jer ovi drugi nezasluzuju..
Vidalu je potreban malo odmor, mora se malo trznuti al kad osjeti klupu mislim da ce se trznuti.. :wink:
leo_bonucci_19

#5057 Re: Juventus

Post by leo_bonucci_19 »

Vidal wrote:Ne vjerujem da će Matri više dobiti puno šanse za igranje.
Koliko li smo puta to rekli ove sezone? :-) :D
Vidal

#5058 Re: Juventus

Post by Vidal »

Mislim da je to to sada. Vidjeli su svi da je ovaj baš propo i da ne zaslužuje mjesto u timu. Na januar obavezno ga prodati. Isto kao i Fabia. A i Nicklasa poslati nazad.

Da bi ikako vratiti Trezegea. Čitam da će mu derbi Boca - River biti posljednja u Argentini i da se vraća u Europu. Vjerujem da bi kobra koristila ove prilike koje mi stvorimo. Bilo bi to pravo lijepo. Za vikend Del Piero igra svoju 800.utakmicu. Umjesto silnih ovih prevara mogli ostaviti i Trezegea i Del Piera. Siguran sam da bi od njih imali više koristi nego od sada nekih.
Vidal

#5059 Re: Juventus

Post by Vidal »

solojuve_ wrote:Ma jok dovoljno da se Pogba ubaci i Vucinic ce biti fit for fight... Gio-Vuci bi trebali poceti , moje misljenje jer ovi drugi nezasluzuju..
Vidalu je potreban malo odmor, mora se malo trznuti al kad osjeti klupu mislim da ce se trznuti.. :wink:
Vidala obavezno odmarati. Što je previše previše je.
elmirčo

#5060 Re: Juventus

Post by elmirčo »

šta je ba ovo, neki novi ljudi na temi, šta sam propustio o.O

:D
solojuve_

#5061 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Ma Trezeguet ce vjerovatno u Palermi. nema sanse da cemo ga ponovo vidjeti u Juventusu..

Ma ako ima ikakve sanse za tu zamjenu Destro- Qua to treba obavezno prihvatiti...

Znaci u nedelju igramo u pola 1... bit ce jbeno al moramo dobiti nakon ovog kiksa s dancima ..
Atticus Finch

#5062 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Auu ja sam zaboravio da je onaj nakaradni termin 12:30. Bljak. :-)
Vidal

#5063 Re: Juventus

Post by Vidal »

solojuve_ wrote:Ma Trezeguet ce vjerovatno u Palermi. nema sanse da cemo ga ponovo vidjeti u Juventusu..

Ma ako ima ikakve sanse za tu zamjenu Destro- Qua to treba obavezno prihvatiti...

Znaci u nedelju igramo u pola 1... bit ce jbeno al moramo dobiti nakon ovog kiksa s dancima ..
što se tiče Trezegea i Palerma, to je sve Palermo demantovao. Kod Palerma postoji neko pravilo da igrači mogu maksimalno dobiti platu od 1.2 mil. To je jedan od razloga.

Što se tiče Destra i Fabia. Nema od tog ništa. Izjava agenta je to.

A ovo treće, ako se uzme u obzir da igramo 1 za 1(pobjeda - remi) onda bi u nedjelju trebala slijediti pobjeda. :D
elmirčo wrote:šta je ba ovo, neki novi ljudi na temi, šta sam propustio o.O

:D
nadam se da smo dobrodošli :D
Bianconeri1988

#5064 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Ne bih se začudio da se protiv Catanie odmori i Marchisio, a da priliku dobije Giaccherini.

U napadu bih volio vidjeti Vučinića i Bendtnera, željan je Danac igre, treba mu pružiti šansu.

Ova ekipa je usavršena do maksimuma što se tiče Serie A, ukoliko pritstup bude ozbiljan pobjeda neće doći u pitanje. Conte je sigurno zamjerio igračima nakon remija od neko večer, zato sigurno neće biti opuštanja u nedjelju.
Vidal

#5065 Re: Juventus

Post by Vidal »

Atticus Finch wrote:Auu ja sam zaboravio da je onaj nakaradni termin 12:30. Bljak. :-)
To znači da propuštam tekmu. :x Ovo će biti već druga ove sezone. Odgledam ja to poslije u snimku ali nije isto. :sad:
solojuve_

#5066 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Bas me zanima kakav ce biti pristup od igraca u nedelju nakon kiksa i sigurno im je Conte ocito lekciju..

Ne znam svama al ja i dalje razmisljam hocemol proci dalje i hocel se rezultati prilagati nama do kraja :D .. Jer stvarno mislim ako procemo dalje da tada moze svasta biti ,, onda ce nam i >Conte biti tu . velki PLUS!!
BigBen

#5067 Re: Juventus

Post by BigBen »

Catania je jako nezgodan protivnik, pogotovo na svom terenu. Al posto Juve ima rijesenje za sve ekipe u Kalciju, ocekivati je neku minimalnu pobedu.

Gledao sam njihovu zadnju utakmicu protiv sintera i na mene su ostavilo odlican dojam. Iako su izgubili, realno su zasluzili jedan bod. Vjerovatno ce biti cvrsta utakmica sa dosta agresivnim pristupom domacina....
Last edited by BigBen on 25/10/2012 22:47, edited 1 time in total.
Vidal

#5068 Re: Juventus

Post by Vidal »

Bianconeri1988 wrote:Ne bih se začudio da se protiv Catanie odmori i Marchisio, a da priliku dobije Giaccherini.

U napadu bih volio vidjeti Vučinića i Bendtnera, željan je Danac igre, treba mu pružiti šansu.

Ova ekipa je usavršena do maksimuma što se tiče Serie A, ukoliko pritstup bude ozbiljan pobjeda neće doći u pitanje. Conte je sigurno zamjerio igračima nakon remija od neko večer, zato sigurno neće biti opuštanja u nedjelju.
Nevjerovatno je koliko nam je Claudio bitan igrač. Nevjerovatno. Giaccherini u posljednje tri utakmice kada je dobio priliku je bio preloš. Definitivno sam izgubio želju da ga gledam. Ne želim ga u sastavu dok ne vodimo ubjedljivo. Ne može on nikako biti zamjena za IlPrincipina.

A taj napadački dvojac očekujem i ja. Mislim da je vrlo moguće da tako i bude. Giovinco je igrao dvije tekme cijele i vjerujem da će ovu utakmicu početi sa klupe. Matri je bio preloš a Fabio se nije proslavio sa Zemanom.

Očekujem Lichta desno. Barzaglia da se vrati u odbranu. Lea u odbrani. Pogba mijenja Vidala.

Opet neće biti mjesta za Caceresa. A najviše mi žao Luce.
Bianconeri1988

#5069 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Olakšavajuća okolnost je da Catania voli da se nadigrava i igra napadački fudbal, dakle ne bi trebali igrati protiv bunkera, samim tim će nam biti lakše.
Son1

#5070 Re: Juventus

Post by Son1 »

Opasni su oni, ali nakon kiksa uvijek igraci lete po terenu pa vjerujem da ce to opet biti slucaj.
BigBen

#5071 Re: Juventus

Post by BigBen »

Code: Select all

-------------Buffon

------Barzagli--- -Bonucci---- Chiellini

--Caceres-- Marchisio-- Pirlo--- Pogba--Asamoah

-----------Bendtner---- Vucinic 
ili

--------------------Buffon

--Lichtsteiner ---- Barzagli ---- Bonucci ---Chiellini

----------Vidal --- Pirlo ----Marchisio

--------Giovinco ---- Bendtner --- Vucinic
solojuve_

#5072 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Nema sanse da ce igrati otvoreno protiv nas, nema te ekipe koja to smi u serie a inace i petica ceka :D

Ne znam meni su Catania i Bologna uvijek bili nekako teski kamen, jedva smo i dobivali a cesto kiksali...
Bianconeri1988

#5073 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Ma definitivno znaju igrati lopte, natjerat će nas da trčimo. :-D

Ali eto naši bočni igrači su se odmorili pa bi trebali biti spremni da igraju u visokom ritmu čitavu vrijeme, a znamo da se naša igra bazira upravo na stvaranju viška na krilima.
leo_bonucci_19

#5074 Re: Juventus

Post by leo_bonucci_19 »

BigBen wrote:

-------------Buffon

------Barzagli--- -Bonucci---- Chiellini

--Caceres-- Marchisio-- Pirlo--- Pogba--Asamoah

-----------Bendtner---- Vucinic 
ili

--------------------Buffon

--Lichtsteiner ---- Barzagli ---- Bonucci ---Chiellini

----------Vidal --- Pirlo ----Marchisio

--------Giovinco ---- Bendtner --- Vucinic
Prije sam za ovu drugu, iako su obje odlične. :thumbup:
solojuve_

#5075 Re: Juventus

Post by solojuve_ »

Fali nama Asamoah pa neka prica ko sta hoce,,, snjim dobijemo neku drugu dimenziju..
Post Reply