Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Atticus Finch
#5051 Re: Juventus
Imali smo mi problema s njima i u Torinu bez obzira što je bilo 3-1. Sjevale su opasne kontre, Bergesio je čini mi se i prečku pogodio i jedne takve. Chiello zabio za 2-1, to je prelomilo utakmicu. Ali mislim da ovoga puta neće biti problema, poslije Danaca, svi će gristi da se iskupe.
Forza Juve!
Forza Juve!
- leo_bonucci_19
#5052 Re: Juventus
Očekujem da Bendtner dobije veću minutažu protiv Catanije.
De Cegliea ne želim gledati u prvoj postavi. On kad trči sve imam osjećaj da će mu se noge prelomiti na pola.
De Cegliea ne želim gledati u prvoj postavi. On kad trči sve imam osjećaj da će mu se noge prelomiti na pola.
-
Vidal
#5053 Re: Juventus
Jest vala. Catania je baš nezgodna ekipa. Nisu zaslužili poraz u utakmici protiv prescritta ali standardno ove pogurao sudija i to je to. Lijepo igraju. Brzi su. Solidni u odbrani. Nico ih drži. Baš igra solidno u Cataniji. Ali očekujem Vučinića od prve i možda Nicklasa. Ne vjerujem da će Matri više dobiti puno šanse za igranje.
-
Juvelandia
#5054 Re: Juventus
Protiv Bologne obavezno metnut Pogbu da im ga metne
De Cegliea i Matri poslat negdje, Chievo ili tako nesto.Il uvalit glupim bogatim Rusima.
Protiv Catanie obavezno Bendtnera stavit da im ga stavi, kad mu Pirlo pristavi jednu loptu pa da zajedno sastave

De Cegliea i Matri poslat negdje, Chievo ili tako nesto.Il uvalit glupim bogatim Rusima.
Protiv Catanie obavezno Bendtnera stavit da im ga stavi, kad mu Pirlo pristavi jednu loptu pa da zajedno sastave
- solojuve_
#5055 Re: Juventus
Buffon : ¨
"Juventus for life
“I’ve already spent 12 years wearing this shirt, almost half of my life so far, but I hope that my adventure with Juventus continues for a long time, at least up until 15 years. Only a few players can say they’ve stayed at such an important team for that length of time."

"Juventus for life
“I’ve already spent 12 years wearing this shirt, almost half of my life so far, but I hope that my adventure with Juventus continues for a long time, at least up until 15 years. Only a few players can say they’ve stayed at such an important team for that length of time."
- solojuve_
#5056 Re: Juventus
Ma jok dovoljno da se Pogba ubaci i Vucinic ce biti fit for fight... Gio-Vuci bi trebali poceti , moje misljenje jer ovi drugi nezasluzuju..
Vidalu je potreban malo odmor, mora se malo trznuti al kad osjeti klupu mislim da ce se trznuti..
Vidalu je potreban malo odmor, mora se malo trznuti al kad osjeti klupu mislim da ce se trznuti..
- leo_bonucci_19
#5057 Re: Juventus
Koliko li smo puta to rekli ove sezone?Vidal wrote:Ne vjerujem da će Matri više dobiti puno šanse za igranje.
-
Vidal
#5058 Re: Juventus
Mislim da je to to sada. Vidjeli su svi da je ovaj baš propo i da ne zaslužuje mjesto u timu. Na januar obavezno ga prodati. Isto kao i Fabia. A i Nicklasa poslati nazad.
Da bi ikako vratiti Trezegea. Čitam da će mu derbi Boca - River biti posljednja u Argentini i da se vraća u Europu. Vjerujem da bi kobra koristila ove prilike koje mi stvorimo. Bilo bi to pravo lijepo. Za vikend Del Piero igra svoju 800.utakmicu. Umjesto silnih ovih prevara mogli ostaviti i Trezegea i Del Piera. Siguran sam da bi od njih imali više koristi nego od sada nekih.
Da bi ikako vratiti Trezegea. Čitam da će mu derbi Boca - River biti posljednja u Argentini i da se vraća u Europu. Vjerujem da bi kobra koristila ove prilike koje mi stvorimo. Bilo bi to pravo lijepo. Za vikend Del Piero igra svoju 800.utakmicu. Umjesto silnih ovih prevara mogli ostaviti i Trezegea i Del Piera. Siguran sam da bi od njih imali više koristi nego od sada nekih.
-
Vidal
#5059 Re: Juventus
Vidala obavezno odmarati. Što je previše previše je.solojuve_ wrote:Ma jok dovoljno da se Pogba ubaci i Vucinic ce biti fit for fight... Gio-Vuci bi trebali poceti , moje misljenje jer ovi drugi nezasluzuju..
- elmirčo
#5060 Re: Juventus
šta je ba ovo, neki novi ljudi na temi, šta sam propustio o.O

- solojuve_
#5061 Re: Juventus
Ma Trezeguet ce vjerovatno u Palermi. nema sanse da cemo ga ponovo vidjeti u Juventusu..
Ma ako ima ikakve sanse za tu zamjenu Destro- Qua to treba obavezno prihvatiti...
Znaci u nedelju igramo u pola 1... bit ce jbeno al moramo dobiti nakon ovog kiksa s dancima ..
Ma ako ima ikakve sanse za tu zamjenu Destro- Qua to treba obavezno prihvatiti...
Znaci u nedelju igramo u pola 1... bit ce jbeno al moramo dobiti nakon ovog kiksa s dancima ..
- Atticus Finch
#5062 Re: Juventus
Auu ja sam zaboravio da je onaj nakaradni termin 12:30. Bljak. 
-
Vidal
#5063 Re: Juventus
što se tiče Trezegea i Palerma, to je sve Palermo demantovao. Kod Palerma postoji neko pravilo da igrači mogu maksimalno dobiti platu od 1.2 mil. To je jedan od razloga.solojuve_ wrote:Ma Trezeguet ce vjerovatno u Palermi. nema sanse da cemo ga ponovo vidjeti u Juventusu..
Što se tiče Destra i Fabia. Nema od tog ništa. Izjava agenta je to.
A ovo treće, ako se uzme u obzir da igramo 1 za 1(pobjeda - remi) onda bi u nedjelju trebala slijediti pobjeda.
nadam se da smo dobrodošlielmirčo wrote:šta je ba ovo, neki novi ljudi na temi, šta sam propustio o.O
- Bianconeri1988
#5064 Re: Juventus
Ne bih se začudio da se protiv Catanie odmori i Marchisio, a da priliku dobije Giaccherini.
U napadu bih volio vidjeti Vučinića i Bendtnera, željan je Danac igre, treba mu pružiti šansu.
Ova ekipa je usavršena do maksimuma što se tiče Serie A, ukoliko pritstup bude ozbiljan pobjeda neće doći u pitanje. Conte je sigurno zamjerio igračima nakon remija od neko večer, zato sigurno neće biti opuštanja u nedjelju.
U napadu bih volio vidjeti Vučinića i Bendtnera, željan je Danac igre, treba mu pružiti šansu.
Ova ekipa je usavršena do maksimuma što se tiče Serie A, ukoliko pritstup bude ozbiljan pobjeda neće doći u pitanje. Conte je sigurno zamjerio igračima nakon remija od neko večer, zato sigurno neće biti opuštanja u nedjelju.
-
Vidal
#5065 Re: Juventus
To znači da propuštam tekmu.Atticus Finch wrote:Auu ja sam zaboravio da je onaj nakaradni termin 12:30. Bljak.
- solojuve_
#5066 Re: Juventus
Bas me zanima kakav ce biti pristup od igraca u nedelju nakon kiksa i sigurno im je Conte ocito lekciju..
Ne znam svama al ja i dalje razmisljam hocemol proci dalje i hocel se rezultati prilagati nama do kraja
.. Jer stvarno mislim ako procemo dalje da tada moze svasta biti ,, onda ce nam i >Conte biti tu . velki PLUS!!
Ne znam svama al ja i dalje razmisljam hocemol proci dalje i hocel se rezultati prilagati nama do kraja
-
BigBen
#5067 Re: Juventus
Catania je jako nezgodan protivnik, pogotovo na svom terenu. Al posto Juve ima rijesenje za sve ekipe u Kalciju, ocekivati je neku minimalnu pobedu.
Gledao sam njihovu zadnju utakmicu protiv sintera i na mene su ostavilo odlican dojam. Iako su izgubili, realno su zasluzili jedan bod. Vjerovatno ce biti cvrsta utakmica sa dosta agresivnim pristupom domacina....
Gledao sam njihovu zadnju utakmicu protiv sintera i na mene su ostavilo odlican dojam. Iako su izgubili, realno su zasluzili jedan bod. Vjerovatno ce biti cvrsta utakmica sa dosta agresivnim pristupom domacina....
Last edited by BigBen on 25/10/2012 22:47, edited 1 time in total.
-
Vidal
#5068 Re: Juventus
Nevjerovatno je koliko nam je Claudio bitan igrač. Nevjerovatno. Giaccherini u posljednje tri utakmice kada je dobio priliku je bio preloš. Definitivno sam izgubio želju da ga gledam. Ne želim ga u sastavu dok ne vodimo ubjedljivo. Ne može on nikako biti zamjena za IlPrincipina.Bianconeri1988 wrote:Ne bih se začudio da se protiv Catanie odmori i Marchisio, a da priliku dobije Giaccherini.
A taj napadački dvojac očekujem i ja. Mislim da je vrlo moguće da tako i bude. Giovinco je igrao dvije tekme cijele i vjerujem da će ovu utakmicu početi sa klupe. Matri je bio preloš a Fabio se nije proslavio sa Zemanom.
Očekujem Lichta desno. Barzaglia da se vrati u odbranu. Lea u odbrani. Pogba mijenja Vidala.
Opet neće biti mjesta za Caceresa. A najviše mi žao Luce.
- Bianconeri1988
#5069 Re: Juventus
Olakšavajuća okolnost je da Catania voli da se nadigrava i igra napadački fudbal, dakle ne bi trebali igrati protiv bunkera, samim tim će nam biti lakše.
-
Son1
#5070 Re: Juventus
Opasni su oni, ali nakon kiksa uvijek igraci lete po terenu pa vjerujem da ce to opet biti slucaj.
-
BigBen
#5071 Re: Juventus
Code: Select all
-------------Buffon
------Barzagli--- -Bonucci---- Chiellini
--Caceres-- Marchisio-- Pirlo--- Pogba--Asamoah
-----------Bendtner---- Vucinic Code: Select all
--------------------Buffon
--Lichtsteiner ---- Barzagli ---- Bonucci ---Chiellini
----------Vidal --- Pirlo ----Marchisio
--------Giovinco ---- Bendtner --- Vucinic- solojuve_
#5072 Re: Juventus
Nema sanse da ce igrati otvoreno protiv nas, nema te ekipe koja to smi u serie a inace i petica ceka
Ne znam meni su Catania i Bologna uvijek bili nekako teski kamen, jedva smo i dobivali a cesto kiksali...
Ne znam meni su Catania i Bologna uvijek bili nekako teski kamen, jedva smo i dobivali a cesto kiksali...
- Bianconeri1988
#5073 Re: Juventus
Ma definitivno znaju igrati lopte, natjerat će nas da trčimo.
Ali eto naši bočni igrači su se odmorili pa bi trebali biti spremni da igraju u visokom ritmu čitavu vrijeme, a znamo da se naša igra bazira upravo na stvaranju viška na krilima.
Ali eto naši bočni igrači su se odmorili pa bi trebali biti spremni da igraju u visokom ritmu čitavu vrijeme, a znamo da se naša igra bazira upravo na stvaranju viška na krilima.
- leo_bonucci_19
#5074 Re: Juventus
Prije sam za ovu drugu, iako su obje odlične.BigBen wrote:iliCode: Select all
-------------Buffon ------Barzagli--- -Bonucci---- Chiellini --Caceres-- Marchisio-- Pirlo--- Pogba--Asamoah -----------Bendtner---- Vucinic
Code: Select all
--------------------Buffon --Lichtsteiner ---- Barzagli ---- Bonucci ---Chiellini ----------Vidal --- Pirlo ----Marchisio --------Giovinco ---- Bendtner --- Vucinic
- solojuve_
#5075 Re: Juventus
Fali nama Asamoah pa neka prica ko sta hoce,,, snjim dobijemo neku drugu dimenziju..