Ne znam ljudi, meni se ovo cini kao pravi period gdje bismo trebali poceti koristiti 4-3-3.
Mislim na ligu prvaka, a u Seriji A mozemo komotno odraditi sezonu do kraja u 3-5-2.
Na zimu dovesti Llorente-a ili nekog drugog igraca tog tipa i te klase, a ne igraca tipa Boriello koji ce dati 2 gola i to na guzove nekako.
Nadajmo se plasmanu dalje u LP, a ako zavrsimo na drugom mjestu, opet se mozemo nadati prolasku dalje u 1/4 finala jer vidite svi kako su ostale grupe teske. Real Madrid, Manchester i jos par vecih klubova nemaju zagarantovano prvo mjesto u grupi, tako da treba sad zapeti u naredne tri utakmice.
Dance moramo dobiti u Torinu, a u Londonu nam svaki rezultat odgovara. Bitno je samo da jedan tim od njih ispadne iz trke. U Ukrajini ne smijemo izgubiti, a u Torinu se nadati pobjedi protiv Chelsea, jer mislim da mozemo ocekivati puno bolju igru nasih igraca nego na Stamford Bridge-u, a igrati ce se pred nasim navijacima.
Dobiti Catania-u sad za vikend, a one smetljare docekati iduci vikend i sa 6 bodova odmaci na tabeli.
Realno, bez konkurencije smo u Seriji A do daljnjeg