Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
REDS-anfield
Hahahehahehaheha!!!!!!!!
Ma dobri su, jaki su ko........!!!!!!!!!!!

Ma dobri su, jaki su ko........!!!!!!!!!!!
-
REDS-anfield
stidljiv wrote:Sta se ti oglasavas...dokle je tvoj liverpool u premier ligi...hocel se bar plasirati u kup uefa ??
Pa ja ne znam sta ti pricas!!!!!!!!
Pokazali ste sta znate, i to je dovoljno!!!!!!!!!!!!
A nemoj se ti brinuti za Liverpool!!!!!!!!!
Bolje vam je da sanjte kako ce te biti u polu-finalu Lige prvaka!!!!!!!
-
REDS-anfield
ZANIMLJIVO!!!!!!!!!!!!
Mozda si u pravu, a mozda i nisi!!!!!!!!!!!

Mozda si u pravu, a mozda i nisi!!!!!!!!!!!
- Brando
dobio zlatan tri tekme kazne zbog batinjanja srpskog vojvode mihajlovica i naravno uradilo se ono sto nisam cuo da se dosad (bar onda kad je trebalo) radilo, pregledana snimka i uoceno da je batine dobio i cordoba koji je inace "svetac" od igraca koji sigurno nije vratio, gdje bi on
al nek ga je puko glavom, pa makar...
elem sad ne moze igrati protiv lazia, bologne i milana, zanimljivo
cini mi se da je derbi za pet kola da bi kazna bila pet tekmi
slijedi zalba, naravno

al nek ga je puko glavom, pa makar...
elem sad ne moze igrati protiv lazia, bologne i milana, zanimljivo
slijedi zalba, naravno
-
w!t@
FORZA JUVE
FORZA CAMPIONI
Pa pobjeda od 1-0 i jest stvar rutine i jest rutinska pobjeda...
Svaka pobjeda rezultatom vecim od 1-0, nemoze biti rutina ili rutinska pobjeda...
Neke se stvari nemogu kupiti novcem (27 titula) ABRAMOVICHU...
FORZA CAMPIONI
Pa pobjeda od 1-0 i jest stvar rutine i jest rutinska pobjeda...
Svaka pobjeda rezultatom vecim od 1-0, nemoze biti rutina ili rutinska pobjeda...
Neke se stvari nemogu kupiti novcem (27 titula) ABRAMOVICHU...
- Brando
elem pobijedismo i taj mrski lazio i sad je izvjesno da cemo doci u milano sa prednoscu bilo kakvom jer viole se dave dragi moji rossoneri i vi ste im pojas za spasavanje
i tako ja sinoc gledam rai2 i ono njihovo domenica sera ili tako nekako i vidim na ekranu slika ancelottija i sevcenka i izmedju pise SCINTILLE, kad ono sta to znaci ono VARNICE, kad ono inserti s tekme vadi carlo sefketa i slaze mu jezikovu juhu a sefket njemu nesto u stilu cazzo madre... i onda onaj neki tamo u studiju kaze eto javna je tajna pisale su i novine da su se sensi i galliani dogovorili posto sezona visi opasno za milan da ne osvoje nista da carlo dodje u romu slijedece godine...jer kako god bio trener uspjesan otpustice ga ako ispusi sezonu bez trofeja sto je vrlo izvjesno
eto dragi moji rossoneri necete jos dugo, sta god vi sad pricali i srali

i tako ja sinoc gledam rai2 i ono njihovo domenica sera ili tako nekako i vidim na ekranu slika ancelottija i sevcenka i izmedju pise SCINTILLE, kad ono sta to znaci ono VARNICE, kad ono inserti s tekme vadi carlo sefketa i slaze mu jezikovu juhu a sefket njemu nesto u stilu cazzo madre... i onda onaj neki tamo u studiju kaze eto javna je tajna pisale su i novine da su se sensi i galliani dogovorili posto sezona visi opasno za milan da ne osvoje nista da carlo dodje u romu slijedece godine...jer kako god bio trener uspjesan otpustice ga ako ispusi sezonu bez trofeja sto je vrlo izvjesno
eto dragi moji rossoneri necete jos dugo, sta god vi sad pricali i srali
-
Stitch__
ja sam vec na nekoj od ove tri teme napisao da ancelotti i nije neki extra trener
al si ti smijesan
izvjesno da nece nijedan trofej osvojit?
za juventus to nije izvjesno, nego sigurno, isto ko sto je sigurno da ce milan osvojiti jedan, vjerovatno 2, najveca
placite sa brandom jesenje kise

al si ti smijesan
placite sa brandom jesenje kise
-
w!t@
Ibrahimović propušta dvoboj protiv Milana
Disciplinska komisija Talijanske nogometne lige potvrdila je kaznu napadaču Juventusa Zlatanu Ibrahimoviću i on će propustiti veliki derbi protiv Milana.
U pm ko je sad upravu, ovo procita na t-portalu, a na sport.co.ba i sa-x pise da dvije, al kako god izgleda da nece protiv Milana igrat...
Disciplinska komisija Talijanske nogometne lige potvrdila je kaznu napadaču Juventusa Zlatanu Ibrahimoviću i on će propustiti veliki derbi protiv Milana.
U pm ko je sad upravu, ovo procita na t-portalu, a na sport.co.ba i sa-x pise da dvije, al kako god izgleda da nece protiv Milana igrat...