Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elmirčo

#4076 Re: Juventus

Post by elmirčo »

Atticus Finch wrote:Jesi li se to izradio za sliku prvi put? :D

:lol: :lol: jesam, ostalo mi sa druge teme :skoljka:

fantasticna atmosfera, samo dajte nam klasicnu devetku viseeeeeeeeee
elmirčo

#4077 Re: Juventus

Post by elmirčo »

Image

:lol: :lol:
hypko_nurko

#4078 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

prvo kolo kuci s parmom

Image
hypko_nurko

#4079 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

hypko_nurko wrote:prvo kolo kuci s parmom

Image
2. kolo: Udinese - Juventus
3. kolo: Genoa - Juventus
4. kolo: Juventus - Chievo
5. kolo: Fiorentina - Juventus
6. kolo: Juventus - Roma
7. kolo: Siena - Juventus
8. kolo: Juventus - Napoli
9. kolo: Catania - Juventus
10. kolo: Juventus - Bologna
11. kolo: Juventus - inter
12. kolo: Pescara - Juventus
13. kolo: Juventus - Lazio
14. kolo: Milan - Juventus
15. kolo: Juventus - Torino
16. kolo: Palermo - Juventus
17. kolo: Juventus - Atalanta
18. kolo: Cagliari - Juventus
19. kolo: Juventus - Sampdoria
elmirčo

#4080 Re: Juventus

Post by elmirčo »

odlican raspored.
poslije revansa sa milanom, nekad u martu ili aprilu, mozemo uzeti sve bodove :)
Verocious

#4081 Re: Juventus

Post by Verocious »

Pogba stigao na ljekarski pregled u Torino.

Pise se a Conteu prijeti suspenzija od 3 mjeseca zbog toga sto je znao a nije prijavio eventualno namjestanje :roll:
Atticus Finch

#4082 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Od jučer kad je objavljena vijest oko moguće suspenzije, pokušavam doći do što više informacija u vezi ovog procesa, i još uvijek mi nije jasno na kojem principu funkcionira ovo tzv. sportsko pravo. Sudeći po trenutnom stanju funkcionira kao ''kriv si dok se ne dokaže suprotno''.

Jer samo u tom slučaju je dovoljno da jedna osoba optuži nekoga za nešto i stvar je praktički riješena. Dakle, ukoliko optuženi nema materijalni dokaz da opovrgne te optužbe biva osuđen. Pa čak i ako ima 12 ''svjedoka'' koji tvrde suprotno, što izgleda nije dovoljno, jer jedan ''mr. credibilty himself'' ima povjerenje tužioca Palazzija. Potpuno nevjerovatno.

Ista situacija je i vezno za Bonuccija. Ovaj Masiello je rekao da je Bonucci pristao da naštima utakmicu, dakle Bonucci je kriv. Conte je optužen da je znao, a da nije prijavio štimanje utakmice Novarra-Siena. Sa Pepeom je slična situacija, znao, a nije prijavio. Krunski dokaz su riječi Carrobia i Masiella, ljudi optuženih za štimanje. WTF!? Uzmimo hipotetičku mogućnost da su zahvaljući ovoj ''slobodi i povjerenju'' ova dvojica mogla presuditi bilo kome bilo kada. Pravo tako ne funkcionira.

E sad se postavlja pitanje šta je sa drugima? Jer ako Conte bude suspendovan automatski mora biti kažnjena i Siena i Novarra, jer ako je Conte znao da je utakmica naštimana i zbog toga je suspendovan, analogno tome je presuđeno i Novarri i Sieni. Ili Bari-Udinese?

Da i ne govorim da gosn. povjerenje Carrobio više puta mjenjao iskaz, te znao je Conte, te nije znao, te rekao je u svačionici, te nije rekao. Predsjednik Mezzaroma je tražio da izgubimo, ali on nije znao da je utkmica naštimana. WTF!? Brojne kontradiktornosti i nejasnoće, ali to izgleda ne smeta figc-u da u jednom kafkijanskom procesu završi započeti posao.
Son1

#4083 Re: Juventus

Post by Son1 »

Pepe-u je ponudjeno da ucestvuje u namjestanju, sto je on odmah odbio, ali bit ce valjda kriv zato sto nije prijavio.
Za Conte-a isto kazu da je znao, a da nije ucinio nista po tom pitanju.
Oko Bonuccija je cini mi se malo drugacija situacija, gdje je osumljicen za namjestaje.

I figc kao naivan, k'o da je jednostavno otici i prijaviti tako nesto, svako se boji za svoju sigurnost, a i to nije nista novo.

Sto se tice ovih suspenzija, ako dodje do njih nadam se da ce Alessio preuzeti Conteovo mjesto dok se ovaj ne vrati.
Muhamed Đakmić

#4084 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Ja upravo pročitao da ste završili Jovetića i da će biti objavljeno sve sutra.
Verocious

#4085 Re: Juventus

Post by Verocious »

Atticus Finch wrote:Od jučer kad je objavljena vijest oko moguće suspenzije, pokušavam doći do što više informacija u vezi ovog procesa, i još uvijek mi nije jasno na kojem principu funkcionira ovo tzv. sportsko pravo. Sudeći po trenutnom stanju funkcionira kao ''kriv si dok se ne dokaže suprotno''.

Jer samo u tom slučaju je dovoljno da jedna osoba optuži nekoga za nešto i stvar je praktički riješena. Dakle, ukoliko optuženi nema materijalni dokaz da opovrgne te optužbe biva osuđen. Pa čak i ako ima 12 ''svjedoka'' koji tvrde suprotno, što izgleda nije dovoljno, jer jedan ''mr. credibilty himself'' ima povjerenje tužioca Palazzija. Potpuno nevjerovatno.

Ista situacija je i vezno za Bonuccija. Ovaj Masiello je rekao da je Bonucci pristao da naštima utakmicu, dakle Bonucci je kriv. Conte je optužen da je znao, a da nije prijavio štimanje utakmice Novarra-Siena. Sa Pepeom je slična situacija, znao, a nije prijavio. Krunski dokaz su riječi Carrobia i Masiella, ljudi optuženih za štimanje. WTF!? Uzmimo hipotetičku mogućnost da su zahvaljući ovoj ''slobodi i povjerenju'' ova dvojica mogla presuditi bilo kome bilo kada. Pravo tako ne funkcionira.

E sad se postavlja pitanje šta je sa drugima? Jer ako Conte bude suspendovan automatski mora biti kažnjena i Siena i Novarra, jer ako je Conte znao da je utakmica naštimana i zbog toga je suspendovan, analogno tome je presuđeno i Novarri i Sieni. Ili Bari-Udinese?

Da i ne govorim da gosn. povjerenje Carrobio više puta mjenjao iskaz, te znao je Conte, te nije znao, te rekao je u svačionici, te nije rekao. Predsjednik Mezzaroma je tražio da izgubimo, ali on nije znao da je utkmica naštimana. WTF!? Brojne kontradiktornosti i nejasnoće, ali to izgleda ne smeta figc-u da u jednom kafkijanskom procesu završi započeti posao.
Previse je spekulacija a premalo konkretnih vijesti, tako da sve sto citamo su novinska nagadjanja. Ne zna se s kakvim dokazima tuzilastvo raspolaze. Ali ako je istina da Conte i njegovi advokati pristaju na sporazum onda su dokazi tuzilastva jaki, a ja se iskreno nadam da nisu i da ce sve ovo dobro po Contea zavrsiti.
Image
Forza Conte!!!
ortodont

#4086 Re: Juventus

Post by ortodont »

Mnogo smo jaki!

:thumbup:
Image
Atticus Finch

#4087 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Verocious wrote:Previse je spekulacija a premalo konkretnih vijesti, tako da sve sto citamo su novinska nagadjanja. Ne zna se s kakvim dokazima tuzilastvo raspolaze. Ali ako je istina da Conte i njegovi advokati pristaju na sporazum onda su dokazi tuzilastva jaki, a ja se iskreno nadam da nisu i da ce sve ovo dobro po Contea zavrsiti.
Ma čisto sumnjam, zar ne misliš da bi bilo kakav jači dokaz dosad isplivao, pa nema šanse, lešinari iz gazzete bi to već lijepili na naslovnicu 5 puta, sa ogomnim zadovoljstvom. Diskredituje se klub, diskredituje se simbol oporavka Juventusa, Conte; simple as that.

Čvrsto vjerujem da ne postoji niti jedan dokaz osim tlapnji ovog paćenika Carrobia.
Verocious

#4088 Re: Juventus

Post by Verocious »

Atticus Finch wrote:
Verocious wrote:Previse je spekulacija a premalo konkretnih vijesti, tako da sve sto citamo su novinska nagadjanja. Ne zna se s kakvim dokazima tuzilastvo raspolaze. Ali ako je istina da Conte i njegovi advokati pristaju na sporazum onda su dokazi tuzilastva jaki, a ja se iskreno nadam da nisu i da ce sve ovo dobro po Contea zavrsiti.
Ma čisto sumnjam, zar ne misliš da bi bilo kakav jači dokaz dosad isplivao, pa nema šanse, lešinari iz gazzete bi to već lijepili na naslovnicu 5 puta, sa ogomnim zadovoljstvom. Diskredituje se klub, diskredituje se simbol oporavka Juventusa, Conte; simple as that.

Čvrsto vjerujem da ne postoji niti jedan dokaz osim tlapnji ovog paćenika Carrobia.
Ima i to logike ali opet mozda tuzilastvo nije izaslo u javnost s svim dokazima. Ko ce ga znati :-)

Iskreno se nadam da je Carrobio sve sto imaju. 02.08. ce sve biti puno jasnije a do tada drzim fige i nadam se najboljem.

Forza Conte!!!
Atticus Finch

#4089 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image

Solidan link

Još linkova.

Utakmica počinje u 15:15h

:)
Verocious

#4090 Re: Juventus

Post by Verocious »

Evo Sky Calcio
http://www.coolsport.tv/stream4.php

Da hoce onaj mali Boakey igrati sto vise da vidimo sta zna.

Forza Juve!!!
Verocious

#4091 Re: Juventus

Post by Verocious »

Dobismo 2-0 ali nijde veze rezulat, Storari nas je izvuko ovu utakmicu. Strijelci Matri i Krasic.
Atticus Finch

#4092 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Ubode ga Krasić elegantno. :D

Doduše kad skontaš koliko je igrača falilo, dobro je ovo Conte ikako sklopio, dobar dio poluvremena Marrone igra stopera, a Krasić u vrhu napada. :-D
Son1

#4093 Re: Juventus

Post by Son1 »

Krasa ga je odlicno zavukao.
Ja sam uvjeren da je mogao pomoci i prosle sezone, nije ni Gianc nista bolji od njega.
Sad se nadam da ce se fino prodati i da ce mu karijera ici uzlaznom putanjom, dosta je vise propadao, a dokazao je da je veliki Juventino.
Atticus Finch

#4094 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Ako nekoga zanima, a nije pogledao, evo golova.

elmirčo

#4095 Re: Juventus

Post by elmirčo »

kad puleni lete za Beijing? :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#4096 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Nije mi jasno za Conte-a, šta je ba reć?
ElRe

#4097 Re: Juventus

Post by ElRe »

Izgleda sada zbog Pepea Krasica nece prodavati. To mi se ni najmanje ne svidja, necu u ekipi ......

A mozda i Dzekica dodje http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 88994.html
Muhamed Đakmić

#4098 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

ElRe wrote:Izgleda sada zbog Pepea Krasica nece prodavati. To mi se ni najmanje ne svidja, necu u ekipi ......

A mozda i Dzekica dodje http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 88994.html
Šta nećeš u ekipi?
Zatamnjena stakla

#4099 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Neće Krasića u ekipi, eto šta neće.
Conte zna šta želi u ekipi a šta ne. Meni je Krale super igrač al' Conte to zna najbolje.
Zanimaju me sad ove suspenzije, jbt-e šta je više reć?
I Edin se spominje da će doći kod nas. To bi bilo super al' samo ne za velike pare a to će teško biti. Marotta će skontat nešto, pola vako pola nako :lol:
Muhamed Đakmić

#4100 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Sorel wrote:Neće Krasića u ekipi, eto šta neće.
Conte zna šta želi u ekipi a šta ne. Meni je Krale super igrač al' Conte to zna najbolje.
Zanimaju me sad ove suspenzije, jbt-e šta je više reć?
I Edin se spominje da će doći kod nas. To bi bilo super al' samo ne za velike pare a to će teško biti. Marotta će skontat nešto, pola vako pola nako :lol:
Ne znam baš na šta je mislio, samo slutim i ne sviđa mi se ni najmanje to što slutim.
Post Reply