Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jednom svirali offside Quigarella a offside nije vidjelo,sad cemo plakat ko tamo neki naviajci nekog drugog kluba,kmeeeeee,kmeeee
Valjda slijedeci put bude bolje
Mislim da Gigi nije kriv za ispustenu pobjedu. Pogrijesio jeste sto nije uhvatio loptu u ruke pa malo odugovlacio kao i u svakoj utakmici pred kraj kad imas rezultat, ali jedna gaf ne moze zasjeniti ovu sezonu a ne karijeru. Juve je ovdje trebao igrati na sigurnu pobjedu, kad su vec krenuli sa ranim golom, a ne cuvati 1:0 od pocetka ko ckapi. Ocigledno je da nista nisu naucili iz identicne utakmice protiv Chieva nekad u martu.
Pirlo je pokazao da je jedna masina. Kako je samo negdje u 90. navukao cijelu odbrani na sebe a onda uposlio Marchisia. Samo sto je ovaj seljacki posla na tirbine.
Portiv Cagliarija ce biti guravo. Ali ako to dobijemo, mislim da slavlje moze otpoceti jer ne vjerujem da ce Atalanta predstavljati neki problem (jedno 3:0 FT).
pringless wrote:Mislim da Gigi nije kriv za ispustenu pobjedu. Pogrijesio jeste sto nije uhvatio loptu u ruke pa malo odugovlacio kao i u svakoj utakmici pred kraj kad imas rezultat, ali jedna gaf ne moze zasjeniti ovu sezonu a ne karijeru. Juve je ovdje trebao igrati na sigurnu pobjedu, kad su vec krenuli sa ranim golom, a ne cuvati 1:0 od pocetka ko ckapi. Ocigledno je da nista nisu naucili iz identicne utakmice protiv Chieva nekad u martu.
Pirlo je pokazao da je jedna masina. Kako je samo negdje u 90. navukao cijelu odbrani na sebe a onda uposlio Marchisia. Samo sto je ovaj seljacki posla na tirbine.
Portiv Cagliarija ce biti guravo. Ali ako to dobijemo, mislim da slavlje moze otpoceti jer ne vjerujem da ce Atalanta predstavljati neki problem (jedno 3:0 FT).
I ako uzmemo tituli i ako ne uzmemo Buffon je kralj, najbolji golman svijeta. Svakome se desi da pogrijesi, nista strasno.
Svakako smo ocekivali 3-4. mjesto u ovoj sezoni pa mislim da je uspjeh i zavrsiti na 2. mjestu.
Kriva je komplet ekipa pocevsi od napada pa nazad. Kao sto sam vec rekao isto je bilo i protiv Chieva i to se noje smjelo ponoviti. Jos su imali igraca vise.
Onaj cigo Quagliarela neke bombe suta umjesto fino da napad organizuju.
Ali_G wrote:Cuj nije Buffon kriv? Pa ko je? Kako ce uzeti loptu u ruke kad mu je njegov saigrac dodao?
Ako Juve ne uzme titulu on ce biti glavni krivac, jbg.
Buffon je napravio gresku a za remi je kriva ekipa