GRANDE ALE!
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juventus
#3401 Re: Juventus
To je to. Idemo dalje.
GRANDE ALE!
GRANDE ALE!
- Cyrax
#3402 Re: Juventus
Treba nekoga za damu objesiti ako mu ne produze ugovor jos jednu godinu
.Nek sjedi na klupi nije problem za legendu,giganta,saha,idola,kralja,cara etc
- wickerman
#3403 Re: Juventus
a ajatolahCyrax wrote:Treba nekoga za damu objesiti ako mu ne produze ugovor jos jednu godinu.Nek sjedi na klupi nije problem za legendu,giganta,saha,idola,kralja,cara etc
- spree
#3405 Re: Juventus
uh jedva. jesam se uzbihuzurio pred kraj
. realno trebalo im je 4 utrpati u prvom poluvremenu i zdravo. del piero najveci od najvecih. puca od samopouzdanja i igra ko mladic. treba mu dati da pocne sljedecu, pa dokle izdrzi. glupo je sada reci, ali imao sam osjecaj da ce on ili pirlo zabiti iz onog slobodnjaka. marchetti branio sve zivo. njegova utakmica karijere. sad nakon ove utakmice osjecam da je scudetto blizu iako je rano jos uvijek, ali ovo mi je nekako prekretnica. nakon ovakve utakmice rijesene u svoju korist nekako mora sve ostalo ici lakse.
forza conte!
forza del piero!!
forza juve!!!
forza conte!
forza del piero!!
forza juve!!!
-
eXit.LP
#3406 Re: Juventus
I naravno na početnoj nema vijesti o ovoj pobjedi 
- alijagoro
#3407 Re: Juventus
Opet Del Piero izvlaci trenere,koji je fazon s guranjem Boriella?
- 2407
#3408 Re: Juventus
Joj drame
sve sam prste izgrizo
Imamo mi boga svoga Del Piero zovemo ga!!!
Hvala ti kralju!
Imamo mi boga svoga Del Piero zovemo ga!!!
Hvala ti kralju!
-
Mr. Brightside
#3409 Re: Juventus
jebi ga, fulih sve vazne golove ove sezone
imal' neki link da pogledam highlightse?
imal' neki link da pogledam highlightse?
- 2407
#3412 Re: Juventus
Hajde ba ljudi sta se obazirete na portal, ko ih sisa.
Bojao sam se da ce ovo biti jos jedan apsolutno ne zasluzeni remi ali onda je na scenu stupio kralj i izveo svoju magiju
Forza Ale!!! Forza Conte!!!
Forza Juve!!!
Bojao sam se da ce ovo biti jos jedan apsolutno ne zasluzeni remi ali onda je na scenu stupio kralj i izveo svoju magiju
Forza Ale!!! Forza Conte!!!
Forza Juve!!!
- Cyrax
#3413 Re: Juventus
Realno nije Lazio remi zasluzio.
Mislim da ce im Conte noge slomiti zbog zajebavanja u napadu. Prvo poluvrijeme je trebalo biti 3-0 i khaj phice a imao sam suhu da ce Mauri dati nafakaski gol ocam'
Mislim da ce im Conte noge slomiti zbog zajebavanja u napadu. Prvo poluvrijeme je trebalo biti 3-0 i khaj phice a imao sam suhu da ce Mauri dati nafakaski gol ocam'
-
groove
#3414 Re: Juventus
a je li jos ona prica aktuelna da hoce edina? koje bi on golove dao kod ovakve igre juventusa..
- 2407
#3415 Re: Juventus
Ne znam, ceka se ocjena forumskih dusebriznika da procjene dal je Juventus dovoljno prosperitetan klub za Edina, posto smo propali, nema nas nigdje, u misnuima i tako to.groove wrote:a je li jos ona prica aktuelna da hoce edina? koje bi on golove dao kod ovakve igre juventusa..
- Cyrax
#3416 Re: Juventus
Nema nista od Edina. Stvar finansijske prirode 
-
ukruta
#3417 Re: Juventus
Evo objavi portal. Izgleda da su kritike naisle na odziv
Ipak je na ovoj temi prisutno skoro 100 ljudi u ponoc.
Vec par dana strepim zbog ove utakmice i predosjecao sam da moraju veceras biti pravi, bas onakvi kakvi su bili u zadnje vrijeme, da bi pobijedili. I pokaza se ova utakmica vrlo teskom, ali i utakmica koja ce ovom timu donijeti jos neke pozitivne efekte pored pobjede. Za ovo je bio potreban karakter koji ova ekipa teskom mukom stjece. Cemu mi svjedocimo ove sezone? Ljudi zar je moguce da vec ove sezone budemo sampioni, poslije svega. Moram priznat da se tome uvijek nadam, pa i kad nema teoretske sanse, ali ove sezone bi to bila senzacija. Jos sest kola i 2-3 potencijalno teske utakmice (Roma, Cagliari) uz pravi pristup na sljedecoj i slicnim i san mozda postane vise od sna. Tako smo blizu.
Off: U zadnje vrijeme (Barsine dominacije) mi pada na pamet onaj gol Zalayete na Nou Campu kad Juve pobijedi (cini mi se) 2:1 u produzecima sa igracem manje u uzvratnoj utakmici.
Vec par dana strepim zbog ove utakmice i predosjecao sam da moraju veceras biti pravi, bas onakvi kakvi su bili u zadnje vrijeme, da bi pobijedili. I pokaza se ova utakmica vrlo teskom, ali i utakmica koja ce ovom timu donijeti jos neke pozitivne efekte pored pobjede. Za ovo je bio potreban karakter koji ova ekipa teskom mukom stjece. Cemu mi svjedocimo ove sezone? Ljudi zar je moguce da vec ove sezone budemo sampioni, poslije svega. Moram priznat da se tome uvijek nadam, pa i kad nema teoretske sanse, ali ove sezone bi to bila senzacija. Jos sest kola i 2-3 potencijalno teske utakmice (Roma, Cagliari) uz pravi pristup na sljedecoj i slicnim i san mozda postane vise od sna. Tako smo blizu.
Off: U zadnje vrijeme (Barsine dominacije) mi pada na pamet onaj gol Zalayete na Nou Campu kad Juve pobijedi (cini mi se) 2:1 u produzecima sa igracem manje u uzvratnoj utakmici.
- 2407
#3418 Re: Juventus
Mauri iz Lazia zabio makazicama u proslom kolu?
Zabit cu i ja Laziu...

... nikakv problem...

Zabit cu i ja Laziu...

... nikakv problem...

-
juventus
#3419 Re: Juventus
U jbte, propast ćemo bez njega...Cyrax wrote:Nema nista od Edina. Stvar finansijske prirode
- wickerman
#3420 Re: Juventus
Nebi ja volio Dzeku,onda bi ova tema bila ono sto je danas tema o Man City-u i ljudi bi oceli navijati za Juventus samo zbog Dzeke.
Neka ga tamo daleko,ima ljudi koji navijaju za Juventus radi Juventusa a ne radi igraca.
Hvala lijepa,ali ne hvala...

Neka ga tamo daleko,ima ljudi koji navijaju za Juventus radi Juventusa a ne radi igraca.
-
frngla
#3421 Re: Juventus
izvini drug, ali preglup razlog... volio bih ga vidjeti u juventusu jer je klasawickerman wrote:Nebi ja volio Dzeku,onda bi ova tema bila ono sto je danas tema o Man City-u i ljudi bi oceli navijati za Juventus samo zbog Dzeke.
![]()
- wickerman
#3422 Re: Juventus
Za te pare se moze naci bolji,i sa tog aspekata je bacanje para osim pomenutog.frngla wrote:izvini drug, ali preglup razlog... volio bih ga vidjeti u juventusu jer je klasawickerman wrote:Nebi ja volio Dzeku,onda bi ova tema bila ono sto je danas tema o Man City-u i ljudi bi oceli navijati za Juventus samo zbog Dzeke.
![]()
-
salle_eh1986
#3423 Re: Juventus
klub za koji navijam od kad pratim ino-fudbal (recimo da je to od kraja rata) i naš najbolji igrač od istog perida, u paketu...frngla wrote:izvini drug, ali preglup razlog... volio bih ga vidjeti u juventusu jer je klasawickerman wrote:Nebi ja volio Dzeku,onda bi ova tema bila ono sto je danas tema o Man City-u i ljudi bi oceli navijati za Juventus samo zbog Dzeke.
![]()
bgm meni nema bolje kombinacije
- ultima_palabra
#3424 Re: Juventus
Može li mi neko upućen objasniti ovu situaciju sa Del Pierom i ugovorom?
- 2407
#3425 Re: Juventus
Ugovor mu istice na ljeto. Predsjednik Agnelli je zimus izletio nicim izazvan i rekao da je Del Pieru ovo zadnja sezona u klubu. Oko toga se podiglo dosta prasine i mnogi smatraju da je to uradjeno kako bi se skrenula paznja s nesto veceg minusa u budzetu nego inace. Nakon toga Del Piero se nije puno oglasavao kao ni ovi iz kluba, sve su neki odgovori a la nasi politicari
hu-ha zeljo-arsenal
Ni sam Del Piero nista nije rekao. E sad nagadjanja su svakakva, da ce otici da ce na kraju kao velika vijest biti objavljenjo da ce obnoviti da ce ovo-ono...
Nikome nisu jasni razlozi zasto bi ga tjerali iz kluba, odnosno zasto mu ne bi produzavali ugovor dokle on to zeli jer nema nesto veliku platu a evo i ove sezone je bio veoma koristan mada je rijetko nastupao.
Nikome nisu jasni razlozi zasto bi ga tjerali iz kluba, odnosno zasto mu ne bi produzavali ugovor dokle on to zeli jer nema nesto veliku platu a evo i ove sezone je bio veoma koristan mada je rijetko nastupao.