Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Atticus Finch
#2151 Re: Juventus FC
Vučinić - Pirlo! Objasnili neke stvari u drugom! 
- Van Halen
#2152 Re: Juventus FC
Navijam za Romu od italijanskih klubova, ali od svih timova iz Milana i Torina najdraži mi ja Juve. Stadion je super, i sretno u narednoj sezoni.
- zeljonista
#2153 Re: Juventus FC
Navijac sam juventusa iz vremena baggia,odnosno pocetkom 90 tih,mada je to nebitno sto hocu da kazem...juventus je ispadanjem najvise se promjenio po pitanju skaut tima..ni u zlatna vremena juve nije trosio neke ogromne pare ko neki levati danas,ali je znao nanjusiti igraca i napraviti od njega igracinu,e toga danas nema i dovode se po meni osrednji igraci i neplanski...nadam se da ce uz ovaj stadion krenuti sve nabolje i moram reci da su bili i ostali u italiji prvi po svemu,a to potvrdjuju sa ovim prelijepim zdanjem...sretno...
- motachjointa
- elmirčo
#2155 Re: Juventus FC
jarane jebeni betis nismo pobijedili :O
ja ne znam sta je sa krasketom , jel cist on...kakav je bio u prvoj polusezoni, ja sam mislio u b i c e ih redom
al kurko :O
i sta mislite za novi stadion - ime?
ne svidja mi se sto ce to biti " arena"
zasto se ne zove park, kao npr, signal iduna park, zvucnije bi nekako bilo Juve park, nego juve arena
pasquato? mali je masina, samo da na mse ne desi novi djovinko

ja ne znam sta je sa krasketom , jel cist on...kakav je bio u prvoj polusezoni, ja sam mislio u b i c e ih redom
al kurko :O
i sta mislite za novi stadion - ime?
ne svidja mi se sto ce to biti " arena"
zasto se ne zove park, kao npr, signal iduna park, zvucnije bi nekako bilo Juve park, nego juve arena
pasquato? mali je masina, samo da na mse ne desi novi djovinko
-
Dialer
#2156 Re: Juventus FC
Zvace se arena Alessandro Del Piero... Po najvecoj legendi kluba! 
- Zvek
#2157 Re: Juventus FC
Neka agencija treba da proda pravo na ime stadiona. Zvaće se prema onome ko da najviše novca. Imena ne mogu biti iz svijeta autoindustrije (Fiat), sportske opreme i jos par grana.
- spree
#2158 Re: Juventus FC
al' ga zabi matri u zadnjoj sekundi
. vidal poprilicno dobro odigrao. jos sad da milan uzme ova plavo-crna g0vna i prvi pehar ove godine ide nama.
- mrtva kokoš
#2159 Re: Juventus FC
gdje si ti na brojevimaspree wrote:al' ga zabi matri u zadnjoj sekundi. vidal poprilicno dobro odigrao. jos sad da milan uzme ova plavo-crna g0vna i prvi pehar ove godine ide nama.
- spree
#2160 Re: Juventus FC
nekako nije to to. mozda dodjem kad se malo zakuhaSplinter wrote:gdje si ti na brojevimaspree wrote:al' ga zabi matri u zadnjoj sekundi. vidal poprilicno dobro odigrao. jos sad da milan uzme ova plavo-crna g0vna i prvi pehar ove godine ide nama.
forza milan
- mrtva kokoš
#2161 Re: Juventus FC
"Jedini klubovi koji su Ligu prvaka osvojili otkad se igra pod tim imenom, a ove sezone neće igrati u njoj, jesu talijanski Juventus i engleski Liverpool."
blago nama
blago nama
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#2162 Re: Juventus FC
kako je krenulo i do godine cemo biti jediniSplinter wrote:"Jedini klubovi koji su Ligu prvaka osvojili otkad se igra pod tim imenom, a ove sezone neće igrati u njoj, jesu talijanski Juventus i engleski Liverpool."
blago nama
- spree
#2163 Re: Juventus FC
dosli emanuele giaccherini i marcelo alejandro estigarribia balmori. odakle ove izvukose da mi je znati
. sa ovako "poznatim" igracima uspjeh nam je zagarantovan
.
- PasHon1
#2164 Re: Juventus FC
Izvadi ih Marota iz rupe. Valjda ce biti nesto od ovih anonimusa.spree wrote:dosli emanuele giaccherini i marcelo alejandro estigarribia balmori. odakle ove izvukose da mi je znati. sa ovako "poznatim" igracima uspjeh nam je zagarantovan
.
- 2407
#2165 Re: Juventus FC
Elia dolazi na ljekarske
Ocekuje se dovodjenje jos jednog stopera, nadam se da ce biti neko veliko ime
Ocekuje se dovodjenje jos jednog stopera, nadam se da ce biti neko veliko ime
- spree
#2166 Re: Juventus FC
nisam bas zadovoljan s dovodjenjem elie. u zadnje vrijeme nije nista odigrao. ostao na onome veliki talent, ali eto nadam se da ce kod nas poluditi. sto se tice stopera preskrti smo mi za neko veliko ime, nadam se da grijesim. ipak najvece pojacanje ovog prelaznog roka je odlazak grygere
. ovi u fulhamu nemaju oci izgleda.
-
Lucas Leiva
#2167 Re: Juventus FC
Koliko je samo dobrih igraca unistio tragikomicni i katastrofalni klub Juventus, jedan od njih je i Zdenjek Grigera, a padaju mi napamet i Horhe Martinez i Poulsen.
Neki klubovi su poznati po tome da stvaraju igrace, drugi da ih unistavaju... Juventus spada u drugu kategoriju!
Neki klubovi su poznati po tome da stvaraju igrace, drugi da ih unistavaju... Juventus spada u drugu kategoriju!
-
salle_eh1986
#2168 Re: Juventus FC
ima onih koji se razumiju u nogomet i oni koji se ne razumijuLucas Leiva wrote:Koliko je samo dobrih igraca unistio tragikomicni i katastrofalni klub Juventus, jedan od njih je i Zdenjek Grigera, a padaju mi napamet i Horhe Martinez i Poulsen.
ti drug spadaš u ovu drugu kategoriju
čuj dobrih igrača, e jesi nabrojao vala dobre igrače alal ti vjera
-
Mr. Brightside
#2169 Re: Juventus FC
pa dobro cim smo pustili giovinca i ovog novog malog paskuata, onda se moze reci da unistavamo 
-
salle_eh1986
#2170 Re: Juventus FC
đovinko jeste pušten i to se može smatrati kiksemarmin.i.am wrote:pa dobro cim smo pustili giovinca i ovog novog malog paskuata, onda se moze reci da unistavamo
međutim, on još nije toliko sazrio da kažemo da je promašaj, tj. da smo ga trebali zadržati
paskuato je otišao na kaljenje i vraća se...u tome je razlika
evo stigao i elia (nikako mi ne leži on ali eto vidjećemo) i kako još čitam sutra dolazi b.alves na ljekarski (daj Bože da su ove informacije i tačne)
-
Mr. Brightside
#2171 Re: Juventus FC
ma nikad se on nece vratiti 
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#2172 Re: Juventus FC
da, kad bi ti imao pojma o fudbalu ili o juventusu onda bi smak svijeta bioLucas Leiva wrote:Koliko je samo dobrih igraca unistio tragikomicni i katastrofalni klub Juventus, jedan od njih je i Zdenjek Grigera, a padaju mi napamet i Horhe Martinez i Poulsen.
- alijagoro
#2173 Re: Juventus FC
Elia novi Ryan Babel
povremeni bljeskovi i to je to,a mogao je Juve dovesti Affelay-a i Ardu Turana.Pirlo i Vidal su solidna pojacanja,Vucinic je onako po meni nepotreban a mislim da nije bolji od Fabia i Matria.
- Atticus Finch
#2174 Re: Juventus FC
Jao ti si legenda. Nije da te nisam primjetio na temi Liverpool FC! Do kad planiraš zasmijavati široko forumsko pučanstvo?Lucas Leiva wrote:Koliko je samo dobrih igraca unistio tragikomicni i katastrofalni klub Juventus, jedan od njih je i Zdenjek Grigera, a padaju mi napamet i Horhe Martinez i Poulsen.
Kralj!
on topic: Nadajmo se boljoj sezoni, stabilan i jak Juve je neophodan za stabilan i jak Calcio!
- PasHon1
#2175 Re: Juventus FC
Elia ne opravdava najavu WC igraca. Odlazak Grigere moze upotpuniti samo jos i odlazak Amaurija.
Valjda ce doci stoper, pa da se necemu i nadati.
Valjda ce doci stoper, pa da se necemu i nadati.