Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Steta za Juve, al Ajax ih je rasuo. Samo je bilo pitanje vremena kad ce zabiti go.
Allegrija otjerati, Dybalu prodati dok ima zainteresovanih. Sto se tice LS, bojim se da je izgubljena u sljedecih 5-6 godina
Ovako nešto se desi kad je Juve odlučio da bude talijanski Bajern sa filozofijom namjernog slabljenja protivnika tj kupovanju njihovih najboljih igrača. Nek se puše, uživao sam u večerašnjoj eliminaciji.
Point. wrote:Ovako nešto se desi kad je Juve odlučio da bude talijanski Bajern sa filozofijom namjernog slabljenja protivnika tj kupovanju njihovih najboljih igrača. Nek se puše, uživao sam u večerašnjoj eliminaciji.
Ruganija Kan Siljo i slicne kloceve nema Bavern btw ono bi bio penal ali u Italiji Var.
LP Var
MarlboroGold wrote:Izgubili protiv Atletica, pa se vratili. Protiv Reala gubili 3:0 i onda za malo da prođu... čim nešto kalkuliše i taktizira nema od toga ništa ako je protivnik ozbiljna ekipa.
Pa kad vec...zaokreni Alegrija u polazaj Atletika i Reala...
Ne moze se za njih reci da nisu kalkulusali. suplje price...
Jebote, ko brani Napoliju/Laziju/Milanu/Romi da radi ovo što Juve radi? Nije Juventus ništa uradio preko noći, ostalim Talijanima bi bilo malo pametnije da uče od boljih umjesto što kukaju 24/7
Pjanic sinoc navise pretrco i najbolji procenat dodavanja, drugo je sto je imao neupotrebljive bokove pa njegova igra ne dodje do izrazaja, npr da je igrao u ajaxu sinoc svi bi svrsavali jer ima koga uposliti. Alegri sjebo ekipu totalno.
burgundy wrote:CR7 zvan čarobni štapić 160 miliona ojra .Pa ne može sam.Poslije Pirla Pogbe i Vidala spadneš na Pjanića Cana i Matuidija.
Pa realno.
Ne kontam što ljudi Pjanića trpaju sa nekakvim Canom. Ono stvarno, zanemarimo činjenicu da je naš, al stvarno
Možda sam se pogrešno izrazio,ili si me pogrešno shvatio.Uporedio sam nekad i sad,a priznaj Pjanić sa Pirlom ne može stati u istu rečenicu.A uprava Juventusa mislili da dovođenjem Ronalda automatski uzimaju klempu.Ne možeš ništa uzet kad ti je sredina mediokritet.Vidio si sam kako djeca iz Amsterdama vezu vez.
burgundy wrote:
Možda sam se pogrešno izrazio,ili si me pogrešno shvatio.Uporedio sam nekad i sad,a priznaj Pjanić sa Pirlom ne može stati u istu rečenicu.A uprava Juventusa mislili da dovođenjem Ronalda automatski uzimaju klempu.Ne možeš ništa uzet kad ti je sredina mediokritet.Vidio si sam kako djeca iz Amsterdama vezu vez.
Da li nam to govori da je Pjanić tanak igrač? Da je tu negdje sa Canom?
Fudbal je timska igra. Ako su ti saigrači nula, ponište ti igru.
Dao Ronaldo po gol i tamo i ovamo, džabe. Pjanić odradio svoje. nabacio loptu za 1-0. Spasio čist gol.
Slao lopte i lijevo i desno. Povezivao. Trčao. Džabe. Nije imalo kome.
Nek rade upgrade ekipe na ljeto. Šta fali, gdje fali. Da probaju još jednom dok je CR u snazi.
burgundy wrote:
Da li nam to govori da je Pjanić tanak igrač? Da je tu negdje sa Canom?
Fudbal je timska igra. Ako su ti saigrači nula, ponište ti igru.
Dao Ronaldo po gol i tamo i ovamo, džabe. Pjanić odradio svoje. nabacio loptu za 1-0. Spasio čist gol.
Slao lopte i lijevo i desno. Povezivao. Trčao. Džabe. Nije imalo kome.
Nek rade upgrade ekipe na ljeto. Šta fali, gdje fali. Da probaju još jednom dok je CR u snazi.
Prerasto je Pjanic Juventus. Ice on dalje na ljeto. Nema Juventus para, previse su ulozili
Nije dovoljno samo dovesti Ronalda da budes najbolji. Ronaldo je uradio sta je trebao ali u svakoj ekipi vezni red je najvazniji. Vezni red nije samo pluca ekipe kako Juve a i masa drugih klubova misle vec je to i mozak ekipe koji mora organizovati igru, stvoriti visak, probiti odbranu i jos sto sta. Oni postali talijanski Bajern pa misle sve smo rijesili i sad smo najbolji i u Evropi. Ne ide to tako. Ni Juve ni Bajern a ni PSG ne uradise nista ove godine. Dzaba lova i nekakve zvijezde. Zaboravih ovdje i MU ubaciti. Ekipa mora biti ekipa u onom pozitivnom smislu i nije doovljno da si samo profi. Doduse mora se priznati da je tesko naci tj. kupiti pravog igraca jer imas puno klubova kji imaju lovu a na trzistu samo trkaci koji uz pomoc medija kostaju previse a nisu nista posebno. Kao opravdanje im je da nije igrao Kelini koji drzi tu odbranu i koji vrijedi za trojicu. Bit ce tu jos problema jer pored igraca nemas kupiti ni extra trenera jer sad imas masu nekih Murinja kojima je odbrana najvaznija a jako je malo (i zauzeti su) onih koji ganjaju napadacki fudbal. Iako su superiorni u Italiji to nije dovoljno za Evropu. Zivjeli.