Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Liga na nivou francuske lige 1.
Zato i nece Italijani nista u evropi postic, Juve ima teskih utakmica sezoni kolko im se zadesi u LP. Sve dok se ovako gazi liga nema neke nade... Dzaba vam novci moji sinovci
Opste poznata stvar, ali to nije krivica Juventusa, nego nekoliko vecih klubova koji nisu u stanju da prate ritam, mada i sam savez slicno kao kod nas, gledaju samo sebe.
tuzlak1212 wrote:Liga na nivou francuske lige 1.
Zato i nece Italijani nista u evropi postic, Juve ima teskih utakmica sezoni kolko im se zadesi u LP. Sve dok se ovako gazi liga nema neke nade... Dzaba vam novci moji sinovci
Bosanski_kralj wrote:Vala igračina je. Dokazao se bezbroj puta. U koju god ligu da dođe zabija ko na traci, a u LP je čak i vodeći strijelac u historiji.
Nisam ovo ocekivo od njih, zasluzeno nema sta... Nadam se da ce naletit na dvomec sa Barcom, da gledam pravi svjetski nivo okrsaja, inace cu ostat bez fudbala ove sezone
Haman da je i dalje Messi vs Ronaldo je najjaci okrsaj u fudbalu, dje god Ronaldo igrao
Nemojte previse Allegrija dizat, ima mu se stosta spocitat nakon ovoga dvomeca. Prije svega kako mu uopste vise pada na pamet kukavicka taktika i cuvanje rezultata kad ama bas svaki put po prstima dobije. A kada krene muski, jer ima s cim, jednostavno gaze. Kao npr lani protiv Reala u uzvratu. Ili sada Atletica.
Ronaldo nije skup da je milijardu