Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Atticus Finch

#16201 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Tomahawk11 wrote:Jedna pticica mi je sa'nula: Pogba u Madrid za 92 mil eura....istina ili jos jedna bomba??
Posljednje kredibilno (ako takvo što postoji :D ) iz medija je ovo:

@DiMarzio
#Calciomercato | #Juventus will tell Mino Raiola that they intend to keep Paul Pogba

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/po ... -venderlo/
omar little wrote:jel se zna miretov broj? i kace dresovi u prodaju? :D
Čekaju se još neki odlasci, početkom priprema bi trebalo biti poznato (7.7). Možda će Dybala uzeti Moratinu 9ku, a onda Mire 21 (Zidane, Pirlo). Malo vjerovatna opcija. Možda uzme 5icu jer je slobodna, a možda 11 kad otjeraju Hernanesa. :D Ili opcija o kojoj se ne priča, Pogbina 10ka Dybali, 21 Pjaniću. :evil: :run:

Dvije očekivane vijesti:
Benatia vicinissimo alla Juve, accordo con il Bayern ad un passo (Il Tempo)
Marotta è pronto a portare a Torino #DeSciglio 9 mln + 2 di bonus l'offerta al #Milan. Con Mattia c'è già accordo.
Ovo za De Sciglia mi itekako ima smisla. Juveov posao iz udžbenika. Nedavno je Marotta pričao koliko je važno imati osnovicu domaćih igrača koji znaju koliko je bitno pobjeđivati u Bergamu, Veroni, Pescari itd. Allegri ga poznaje, on ga je i afirmisao i tada je mali opravdano smatran ozbiljnim bekovskim potencijalom. U ovom slučaju, Licht je bivši.
Tomahawk11
Globalni moderator

#16202 Re: Juventus

Post by Tomahawk11 »

Pa i ja znam to posljednje, da Juventus ne bi prodavao Pogbu, ali....Realove ponude tesko ko odbija.
Hajd vidjecemo. Da sta ima konkretno, bilo bi galame i od njih. Ceka se svakako kraj EP, onda krece i gungula sa transferima.
Atticus Finch

#16203 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Tomahawk11 wrote:Da sta ima konkretno...
Pa upravo to. Pišu se raznorazne gluposti, još jučer je, recimo, bilo završeno sa Unitedom.

Zato kažem, koliko toliko kredibilan izvor prenosi da je Juventus još jednom potvrdio da ove sezone Pogba ne ide. Ostalo su sve špekulacije.
Muhamed Đakmić

#16204 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Sto miliona eura za Pogbu je dovoljno, bar ja mislim.

Dobar je on fudbaler, ali nije novi Messi. Dybala je Juventusov Messi, a znajući kakav je doktor Marotta, za sto miliona bi napravio ekipu koja će narednih 10 godina dominirati Serijom A. Negdje bi uletila i titula Lige prvaka bez ikakve sumnje.
Atticus Finch

#16205 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image
Atticus Finch

#16206 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Rockefeller

#16207 Re: Juventus

Post by Rockefeller »

Pjanić, Alves i još kada bi došao Benatia uf :run:
Atticus Finch

#16208 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Rockefeller

#16209 Re: Juventus

Post by Rockefeller »

Benatia gotov.

Ovo je za nepovjerovat' kakav prelazni rok.

:brusli:
insaneinthebrain

#16210 Re: Juventus

Post by insaneinthebrain »

:thumbup:

Atticus Finch

#16211 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Piše se da je Wolfsburg poslao ponudu od 30mln za Zazu.

Vjerovatno je laž, jer bi to Marotta već zapakovao, zavezao mašnu, i isporučio u Germaniju. :D

Cuadrado je izrazio želju da ostane u Juventusu, ne vraća mu se u Chelsea, radi se na rješenju. Marotta želi novu posudbu. :lol:
insaneinthebrain

#16212 Re: Juventus

trebali su bonucija prodati, 45 miliona nije malo
Atticus Finch

#16213 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Bon Bon non si tocca. :D

Počelo je, počelo. :thumbup:

Image
AmiĐa_Idriz

#16214 Re: Juventus

Post by AmiĐa_Idriz »

Ah majko kakve transfere radi ovaj Juve već godinama, tačno trebaju ovi iz ostalih klubova Europe dolaziti na kurs u Torino i učiti se poslu :D
insaneinthebrain

#16215 Re: Juventus

ako city ponudi 60 miliona za bonucija kako se prica, i onda ga ne prodaju trebaju se ubiti svi u upravi na celu sa agnelijem :zzzz:
spree

#16216 Re: Juventus

Post by spree »

Jbg i ja bi ga dao za 60m i pogbu za 120 kako se prica. O zazi da ne govorim, ali nekako mi je to previse prodaje, pogotovo sad kad bas i nema vremena za dovodjenje novih igraca. Pogba i leo ako odu bit ce pravo zajebano napraviti razultat. Nije juve arsenal da prodaje najbolje igrace konstantno.

Poslano sa mog Note7 koristeći Tapatalk
Atticus Finch

#16217 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Nema šanse da odu obojica.

Bonucci je previše bitan za ono što Juve igra i nema igrača koji bi ga mogao zamjeniti, a da to ne zahtjeva višemjesečno uigravanje. Prošle godine je započet novi ciklus i nema smisla raditi isto ove godine. Uzdam se da i ljudi koji su odgovorni isto razmišljaju.

Ako je istinita ova ponuda za Pogbu, on ide 99%, ozbiljni biznismeni te pare ne odbijaju. Ja bih volio da ostane jer postoji projekat, klub je na pravom putu da bude itekako konkurentan u Evropi u narednim godinama. Ako Pogba misli da je United konkurentniji, želim mu svu sreću ovog svijeta. Ne vjerujem da su pare ključna ideja vodilja u njegovoj karijeri. Tek su mu 23, uz novi ugovor u Juventusu dobit će 6-7 (net). Da je tako otišao bi ranije jer su postojale ponude koje su mu garantovale mnogo više novca.

Forza Juve!
Tito_i_Partija

#16218 Re: Juventus

Post by Tito_i_Partija »

Atticus Finch wrote:Bon Bon non si tocca. :D

Počelo je, počelo. :thumbup:

Image
Interesuje me kakav je ono znak na vrhu slike, koji je (ne)vjesto pokriven smajlijem. :D
Atticus Finch

#16219 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Slika je sa snapchata, zbog toga smajli. Potpuno random izabrano mjesto. A znak iza je broj 32, sa proslave 32 titule. Simone Pepe je započeo tradiciju sa ovim znakovima, sad je svih pet u Vinovu. :)

Image

Evo i bez smajlija. :D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#16220 Re: Juventus

Post by un1ted »

Image
Atticus Finch

#16221 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Sretno večeras. :thumbup:

Image
Muhamed Đakmić

#16222 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Za 100 miliona koliko se spominje, pokloniti i Evru kao znak dobre volje uz Pogbu.

Pogba je ubjedljivo najprecjenjeniji fudbaler današnjice, a možda je najprecjenjeniji i u historiji.
stakasa

#16223 Re: Juventus

Post by stakasa »

Muhamed Đakmić wrote:Za 100 miliona koliko se spominje, pokloniti i Evru kao znak dobre volje uz Pogbu.

Pogba je ubjedljivo najprecjenjeniji fudbaler današnjice, a možda je najprecjenjeniji i u historiji.
Jeste precjenjen ali nije toliko. Pogba ima genijalnosti u sebi, mislim na ono sa cim se rodis i sto se ne moze istrenirat. Mlad je, ima fizicke predispozicije, velik je potencijal, moze on puno bolje od ovoga. Da li ce to biti puno bolje ili nece ostaje da se vidi. Ali ti sto daju ovoliku lovu za njega vjerovatno racunaju sa nekom buducom vrijednoscu Pogbe kao igraca, ne ovo sada. I sada je on dobar ali nije vrijedan sto miliona
Muhamed Đakmić

#16224 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Znam, ali nema on više 20 godina, njemu je 23. Osim što je Sissoko na ovom prvenstvu apsolutno izmislio fudbal za njega, što je u finalu dobilo samo totalnu potvrdu, on je i jako arogantan i bezobrazan. Krivi su mu svi osim njega, a osim par dalekometnih šuteva i gola islandskim poluamaterima nije pokazao apsolutno ništa.

Pogba je novi Yaya Toure, a to definitivno nije tip igrača koji ikad i igdje treba vrijediti sto miliona bilo čega. Znam da je ludilo na tržištu dovelo do tog da se pare bacaju i na prosjeke, ali cifre koje se spominju u kontekstu Pogbe su veće od onih izdvojenih za Ronalda, Balea, Neymara i Suareza. A on ni na vrhuncu karijere neće biti ni blizu njihovog nivoa. Jednostavno, nije napadač, a nije ni toliko dobar fudbaler.
stakasa

#16225 Re: Juventus

Post by stakasa »

Muhamed Đakmić wrote:Znam, ali nema on više 20 godina, njemu je 23. Osim što je Sissoko na ovom prvenstvu apsolutno izmislio fudbal za njega, što je u finalu dobilo samo totalnu potvrdu, on je i jako arogantan i bezobrazan. Krivi su mu svi osim njega, a osim par dalekometnih šuteva i gola islandskim poluamaterima nije pokazao apsolutno ništa.

Pogba je novi Yaya Toure, a to definitivno nije tip igrača koji ikad i igdje treba vrijediti sto miliona bilo čega. Znam da je ludilo na tržištu dovelo do tog da se pare bacaju i na prosjeke, ali cifre koje se spominju u kontekstu Pogbe su veće od onih izdvojenih za Ronalda, Balea, Neymara i Suareza. A on ni na vrhuncu karijere neće biti ni blizu njihovog nivoa. Jednostavno, nije napadač, a nije ni toliko dobar fudbaler.
Pa kako je onoga jadnog Kimmicha napravio budalom kod drugog gola ne bi me zacudilo da mu ostavi trajne posljedice.
Glavno je pitanje ove njegove arogancije i bezobrazluka. Ako to prevazide mislim da on moze biti svjetska klasa. Jos jedan od razloga da mu je najbolje da ostane u Juventusu i da ga oni u red dovedu prvo
Post Reply