Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije los Mandzo, kad ga ne ide bar ore po terenu, eh kad se sjetim koliko sam zelio da Dzeko dodje sreca pa se pridruzio Miralemu Morata ima velikih problema, i tesko se nosi s tim. Svaka nova tekma njemu je kao trauma, a pri tome Max terorise Zazu da bi ovoga iscupao iz te letargije
Mada ima jos dosta toga da se igra, bit ce prilike da svi pokazu koliko vrijede.
Pa jesi li primjetio kako se ono sredinom drugog poluvremena vrati u svoj kazneni i uze loptu koju je Roma držala punu minutu? Zbog toga ga cijenim i zato mi je draže što je on došao nego recimo Džeko, on je svojom borbenošću i zalaganjem najzaslužniji i za pobjedu protiv Fiorentine. Pravi ''Stile Juve'' igrač.
Zaza je po tom pitanju dosta sličan Mandžukiću, ali treba još njemu iskustva da dostigne taj nivo.
Ja da se pitam u slučaju ponude od 30 miliona prodao bih Morattu na ljeto i vratio Berrardija za 15, onda možeš dovesti trequartistu ili nekog vrhunskog veznjaka, treba nam i desni bek.
Zaza ima sve, samo je lud brate al totalno iznenadjujuce je miran kako je na klupi, mozda zato i vise leti na terenu kad dobije priliku
Morata je onako, previse blag igrac posebno u duelima, a to u italiji ne prolazi bas, steta kraj prosle sezone se cinio kao da je napokon poceo da igra, mozda se vrati ali tesko.
Uzima ovo Juve lagano...nego kako ono idu propozocije za Kup, znam da su prošle hefte igrali 1/4 sad odma 1/2 a revanš je tamo nekad..zar nije logičnije da je pauza između 1/4 i 1/2 pa da se te dvije polufinalne igraju u dvije hefte
Ma Morata ne može biti secunda punta. Ovo što on traži od njega u ovoj formaciji je isto što igra Dybala s tim što se Morata više izvlači u stranu. Ni ne čudi me što mu je samopouzdanje u qrcu.