Max pokazuje svu raskos talenta kako od dobrog mozes sistematski napraviti da bude lose
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
#14876 Re: Juventus
Apsurd i to veliki
Max pokazuje svu raskos talenta kako od dobrog mozes sistematski napraviti da bude lose

-
johnlock071
#14877 Re: Juventus
Gdje su oni što su stavljali slike Mandže sa osvojenom LP... Pa zabijao bih i ja u onakvom Bayernu. Mandžukić je imao sreću da igra u Bayernu sa 2 najbolja krilna igrača na svijetu Robenom i Riberijem pa je njihova genijalnost maskirala njegovu prosječnost.
Prosječan napadač koji se ne uklapa u igru Juventusa.
Prosječan napadač koji se ne uklapa u igru Juventusa.
- noiserr
#14878 Re: Juventus
Nije on los igrac. Bolji je od prosjeka. Mene podsjeca na Vedu. Vrlo su slicni. Radise ali nije to neki vanserijski talent. Vedo bi bio vece ime da nije imao onu strasnu povrjedu.
- insaneinthebrain
#14879 Re: Juventus
cim je dosao ja sam rekao da je taraba, a pojedinci ga branili ovdje, i plus jos mi obrisano par postova o mandzukicu. frajer ne zna da igra i tacka
- insaneinthebrain
#14881 Re: Juventus
mandzukic je juventusov joco stokic 
- Atticus Finch
#14882 Re: Juventus
Toliko patnje i muke, a što je najgore Atalanta nema nikakve veze s tim. Autodestrukcija par excellence.
Mandžukić nije ni izašao na teren.
I opet povreda mišića. Ko zna koja ove sezone!? Fitnes tim opasno faila, a niko ne reaguje.
Mandžukić nije ni izašao na teren.
I opet povreda mišića. Ko zna koja ove sezone!? Fitnes tim opasno faila, a niko ne reaguje.
- insaneinthebrain
#14883 Re: Juventus
vadi tarabu daj moratu, dybala pucaj malo po coskovima. igra katastrofa 
- insaneinthebrain
#14884 Re: Juventus
bravo tarabo, i od tebe neke koristi 
- Atticus Finch
#14885 Re: Juventus
Ovo i je njegova snaga. Ako nema ubačaja nema ni Mandže. Ja njemu više zamjeram što je statičan ko klada. Mora pritiskati više u situacijama kad i Dybala i drugi ofanzivac stoje visoko. U suprotnom nema razlike između njega i Llorentea.
Fina akcija, bravo Dybala.
Fina akcija, bravo Dybala.
- insaneinthebrain
#14886 Re: Juventus
daj dybali da puca penal 
- relativno84
#14887 Re: Juventus
Rutinski
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!

- Atticus Finch
#14888 Re: Juventus
Koliko je Atalanta bila loša najbolje govori da je ovakav smušen Juve mogao hladno zabiti 5 komada. Potpuno se raspali u drugom poluvremenu.
Khedira i Dybala najbolji. Prvi držao sredinu, drugi jedini bio opasan po gol. Ali i takav ne smije fulati zicere kao danas.
Mora mnoooogo bolje, ako hoće u ozbiljnu borbu za vrh.
Khedira i Dybala najbolji. Prvi držao sredinu, drugi jedini bio opasan po gol. Ali i takav ne smije fulati zicere kao danas.
Mora mnoooogo bolje, ako hoće u ozbiljnu borbu za vrh.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14891 Re: Juventus
Romi se smijesi Skudeto
ali njima se svake godine smijesi.
Inter ubi, svako kolo po jedan gol daju
mada, mi im se nemamo pravo rugati. 11 komada u 9 kola
Fiorentina, Napoli i ostali ne mogu nikako do titule.
Znaci, i dalje je sve na Alegriju i ekipi.
Zaostatak od 8 bodova za Romom uopste nije strasan.
Njihovi rezultati nas uopste ne trebaju zanimati. Potrebno je 5 pobjeda iz narednih 6 kola i eto ih medju prvih 3-5 klubova.
Do sad su se mogli vaditi da ekipa nije uigrana, povrede, da nije bilo srece...
Vise nemaju sta, ako ne pocnu pobjedzivati nista od titule.
A sto se tice lige prvaka..tu su me posebno razocarali.... uzmu City u gostima i onda ta veoma bitna 3 boda bace u vodu, tako sto su kiksali na svome terenu...
Sada je prolaz dalje upitan, Borusija se mora dobiti.
I opet cu ponoviti, jebes ti ekipu kojoj sve pocinje i zavrsava od Quadrada... lik je kao muha bez glave, trci ko konj a nista
Njegova losa igra i izmjena protiv Borusije su rezulitrale katastofalnom igrom i rezultatom.
Nisam optimistan pred vecerasnji susret sa Sasoulom.
Inter ubi, svako kolo po jedan gol daju
Fiorentina, Napoli i ostali ne mogu nikako do titule.
Znaci, i dalje je sve na Alegriju i ekipi.
Zaostatak od 8 bodova za Romom uopste nije strasan.
Njihovi rezultati nas uopste ne trebaju zanimati. Potrebno je 5 pobjeda iz narednih 6 kola i eto ih medju prvih 3-5 klubova.
Do sad su se mogli vaditi da ekipa nije uigrana, povrede, da nije bilo srece...
Vise nemaju sta, ako ne pocnu pobjedzivati nista od titule.
A sto se tice lige prvaka..tu su me posebno razocarali.... uzmu City u gostima i onda ta veoma bitna 3 boda bace u vodu, tako sto su kiksali na svome terenu...
Sada je prolaz dalje upitan, Borusija se mora dobiti.
I opet cu ponoviti, jebes ti ekipu kojoj sve pocinje i zavrsava od Quadrada... lik je kao muha bez glave, trci ko konj a nista
Njegova losa igra i izmjena protiv Borusije su rezulitrale katastofalnom igrom i rezultatom.
Nisam optimistan pred vecerasnji susret sa Sasoulom.
- relativno84
#14892 Re: Juventus
Sezona je cudna samo jer Juve nije na svom nivou. Konkurencija nije nista drasticno bolja nego ranije ali kako mi kiksamo oni se cine kao da imaju nekog kvaliteta 
Vucicu ce trener opet zaviti u crno, shinter ima vise srece nego znanja, napolitansko smece svake sezone krene jako i onda na pola se vec gubi, nemaju pobjednicki mentalitet
Od svih pojacanja Quadrado se bar trudi da nesto uradi, dosta grijesi ali pokazuje neku zelju, da nam je on jedini problem bio bih sretan
ali ostala "pojacanja" nisu bas na nivou, ako zanemarimo Dybalu 
Veceras tesko, kao i svaka tekma ove sezone, ali imamo kvalitet da dobijemo, sve je do Maxa i njegove postavke na terenu.
Vucicu ce trener opet zaviti u crno, shinter ima vise srece nego znanja, napolitansko smece svake sezone krene jako i onda na pola se vec gubi, nemaju pobjednicki mentalitet
Od svih pojacanja Quadrado se bar trudi da nesto uradi, dosta grijesi ali pokazuje neku zelju, da nam je on jedini problem bio bih sretan
Veceras tesko, kao i svaka tekma ove sezone, ali imamo kvalitet da dobijemo, sve je do Maxa i njegove postavke na terenu.
- relativno84
#14894 Re: Juventus
0-3 rutinski 
- Atticus Finch
#14895 Re: Juventus
Khedira je mnogo bitan na sredini i opet će biti problema. Jednostavno, kad sredina nije na nivou ovaj Juve ne igra.
Mora neko baš biti raspoložen da večaras ne bude problema. Ili Cuadrado ili Dybala ili Pogba.
I Marchisio van?
Mora neko baš biti raspoložen da večaras ne bude problema. Ili Cuadrado ili Dybala ili Pogba.
I Marchisio van?
- relativno84
#14897 Re: Juventus
jos zivim u proslosti, u svakom obliku

- insaneinthebrain
#14898 Re: Juventus
ubacuj zazu, mozda on bude znao kako dati gol svom bivsem klubu
- Atticus Finch
#14899 Re: Juventus
Nema hljeba sa ovim mlakonjom na klupi. Ovu sezonu bacit niz vodu i od sljedeće pametnije.