Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ras Al Ghul
#14552 Re: Juventus
MANDŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sturaro oploditelj!
Sturaro oploditelj!
Last edited by Ras Al Ghul on 08/08/2015 15:30, edited 1 time in total.
- relativno84
#14553 Re: Juventus
Mandzoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

- relativno84
#14554 Re: Juventus
Trpaj levate

-
Ras Al Ghul
#14555 Re: Juventus
MANDŽO OPLODITELJU!
DIBALAAAAAAAAAAAAAAAAA
DIBALAAAAAAAAAAAAAAAAA
- ortodont
#14556 Re: Juventus
Trofej kao trofej je dobrodošao, ali me brine Marotta koji će nakon ovoga reći da nam ne trebaju pojačanja. Sve ostaje kao i prije utakmice, a to su pojačanja.
- relativno84
#14557 Re: Juventus
Rutinski
Ima jos vremena da se poveca kvalitet ekipe, doce ovo sve na svoje
FORZA JUVE!!!
Ima jos vremena da se poveca kvalitet ekipe, doce ovo sve na svoje
FORZA JUVE!!!

- Atticus Finch
#14558 Re: Juventus
ortodont wrote:Trofej kao trofej je dobrodošao, ali me brine Marotta koji će nakon ovoga reći da nam ne trebaju pojačanja. Sve ostaje kao i prije utakmice, a to su pojačanja.
Ne smije zavarati ova tekma. Trebaju još dva pojačanja. Prioritet ofanzivni vezni.
Pohvale za Pogbu i Bonuccija. Najbolji danas.
Kako je Dybala zakuca momački, svaka čast.
Bravo i za Mandžu.
- relativno84
#14559 Re: Juventus
Gigi dobi dvije medalje

- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14560 Re: Juventus
Lako je protiv ovih leavat 
Njima je Juve nabio kompleks u zadnjih par godina...
Nista nisu ni uradili svih 90 minuta
Njima je Juve nabio kompleks u zadnjih par godina...
Nista nisu ni uradili svih 90 minuta
- Atticus Finch
- Bianconeri1988
#14562 Re: Juventus
Bas sam isto pomislio kao dvojac iznad da bi ovs tekma mogla zavarti Marottu i drustvo, sto se iskreno nadam nece desiti.
Jos minimalno dva kvalitetna igraca su neophodna ovoj ekipi.
- Rockefeller
#14563 Re: Juventus
Doviđenja i prijatno 
- Atticus Finch
#14564 Re: Juventus
Allegri je već pominjao da mu treba kreativac da poveže linije i vjerujem da se radi na tome. Iskreno se nadam da će uskoro riješiti tu poziciju.Bianconeri1988 wrote:Bas sam isto pomislio kao dvojac iznad da bi ovs tekma mogla zavarti Marottu i drustvo, sto se iskreno nadam nece desiti.
Siqueira je valjda blizu za lijevog beka. Nisam oduševljen, al' jbg. Još možda mezzala, jer pitanje da l' će Khedira biti u stanju da spoji ozbiljnu seriju. Posebno kad ni Asamoah nije sa zdravljem 100%. Strah me da će Marotta naći nekog polovnog univerzalca koji može podjednako loše igrati na više pozicija u sredini.
Ovako kad gledam popunjeni smo na stoperskim pozicijama, ali povrede i tu prave probleme. Barza muku muči već dugo, u zadnje vrijeme je i Chiellini sve više van stroja. O Caceresu da ne pričam... Ostaju Bonucci i mali Rugani. Čisto sumnjam da će dovoditi 6. stopera, ali u slučaju da pomenuti opet zakače neku povredu, eto problema.
Inače, Kinezi odradili očajan posao. Teren katastrofa, tv organizacija još gora. Ali jbg kad skontaš da je prije par dana otvoren online shop za azijsko tržište ovo je bila savršena prilika za promociju. Valja širiti brend i prodavati dresove.
http://www.juvestoreasia.com/
Samo čekam trenutak da Marotta potpiše nekog Kineza.
- relativno84
#14565 Re: Juventus

Tradicija se nastavlja
- insaneinthebrain
#14566 Re: Juventus
cestitke na novom trofeju, ocekujemo ih jos nekoliko ove sezone 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14567 Re: Juventus
Ja sam spremio da kukam po Mariu i da kazem da je propala investicija...iskupio se sa onim golom glavom 
Mada, onu priliku sto je fulio, Tevez bi zmireci realizovao.
Mada, onu priliku sto je fulio, Tevez bi zmireci realizovao.
- relativno84
#14568 Re: Juventus
Vidal meni vec vise od sezone nije onaj pravi tako da mi ne fali nesto
Tevez je definitivno klasa ali ako ce igrati preko neke stvari bolje da ide gdje zeli, dao je dovoljno i neka mu je sretno. Prilo mi fali vec skoro dvije sezone
njegovi prekidi prije svega, na terenu i ne bas 
Svidja mi se ovaj spoj u timu trenutno, sve su to mladi igraci s dosta iskustva i znanja, to mora imati pozitivan kraj. Samo vremena da se neke stvari posloze, ako jos neko dodje super. Kad smo trpili Padoina, Islu i kompaniju godinama mozemo i Zazu pustiti da se pokaze, a Super Mario je definitivno bolja verzija Fernanda, Dybala je cudo u nastanku
Ocekivati je da ova sezona ponudi dosta vise napetosti do samog kraja, samo ako ispustimo petu u nizu jer je nekome bilo zao puci jos 40mil za kvalitetnog veznjaka necu halaliti

Svidja mi se ovaj spoj u timu trenutno, sve su to mladi igraci s dosta iskustva i znanja, to mora imati pozitivan kraj. Samo vremena da se neke stvari posloze, ako jos neko dodje super. Kad smo trpili Padoina, Islu i kompaniju godinama mozemo i Zazu pustiti da se pokaze, a Super Mario je definitivno bolja verzija Fernanda, Dybala je cudo u nastanku
Ocekivati je da ova sezona ponudi dosta vise napetosti do samog kraja, samo ako ispustimo petu u nizu jer je nekome bilo zao puci jos 40mil za kvalitetnog veznjaka necu halaliti
- Atticus Finch
#14569 Re: Juventus
Falit će Tevez da riješi kad ne bude išlo to je sigurno, ali jbg, on više nije tu i mora se tražit novi sistem, raznovrsnost je sad prioritet.
Kontam sad nešto i hebeš mi sve da bi Sneijder bio sasvim solidno riješenje ako ne ulove nekog kapitalca, a sve su prilike da neće.
U zadnjoj je godini ugovora, može se uzet jeftino, a klasa je to + iskustvo. Dat mu ugovor na 2 godine + 1 ako svi budu zadovoljni i mirna Bosna. Naravno, to samo u slučaju da propadnu sve opcije.
Nadam se će uskoro kompletirati ekipu.
Računam na prodaju Llorentea za bilo kakvu sumu. preveliku platu on ima da bi sjedio na klupi, a to mu je jedina opcija.
Kontam sad nešto i hebeš mi sve da bi Sneijder bio sasvim solidno riješenje ako ne ulove nekog kapitalca, a sve su prilike da neće.
Nadam se će uskoro kompletirati ekipu.
Računam na prodaju Llorentea za bilo kakvu sumu. preveliku platu on ima da bi sjedio na klupi, a to mu je jedina opcija.
- ortodont
#14570 Re: Juventus
Atticus Finch wrote:Kontam sad nešto i hebeš mi sve da bi Sneijder bio sasvim solidno riješenje.
- Bianconeri1988
#14571 Re: Juventus
Ma treba ganjati igrace do 25 godina, kad je vec poceo proces podmladjivanja treba ga maskimalno odraditi.
- Atticus Finch
#14572 Re: Juventus
Ma nema to veze. Podmlađivanje je dugogodišnji proces, ne može za jedno ljeto. Ekipa je osvježena dovoljno, jedan igrač 30+ neće naškoditi ako je jbna klasa. Može samo unaprijediti ekipu i povući kad zakoči. Što više razmišljam sve sam više siguran da bi nam Sneijder odlično legao. Odlično izvodi prekide, vrhunski slobodnjak, igrač koji zna izmisliti gol, izbaciti igrača u šansu itd. A na to sve naviknut na Italiju, zna jezik, zna šta znači pobjeđivati.Bianconeri1988 wrote:Ma treba ganjati igrace do 25 godina, kad je vec poceo proces podmladjivanja treba ga maskimalno odraditi.
I Marchisio i Pogba i Dybala mogu samo napredovati gledajući njega. Spominjem njih je su većinom preuzeli izvođenje prekida ove sezone.
Godište kao Tevez, a svi bi bili presretni da je Argentinac ostao još 2 sezone. Godine, dakle, nemaju veze,
- relativno84
#14573 Re: Juventus
Jos na sve to dosta je cvrst, nije sklon povredama
i definitivno fali neko za prekide, ovo trenutno nije na nekom nivou. Izdmedju njega i ovog malog Draxlera uvijek bih radije nekog s iskustvom na sredini, i pri tome ovaj mali je ocito previse osjetljiv na kontakt 
- Atticus Finch
#14574 Re: Juventus
http://www.transfermarkt.com/wesley-sne ... ieler/4673
Dovodili smo mi i gore što se povreda tiče.
Vidjet ćemo šta će čika Beppe uraditi do kraja.
Dovodili smo mi i gore što se povreda tiče.
Vidjet ćemo šta će čika Beppe uraditi do kraja.