Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Krompirpitac wrote:Sumnjam da će Djeko doći,možda bi mogli dpvesti Suareza
onog što se grize?
ma ja,takav je ko stvoren za italijanske lige
Suarez je poznati prgavac, pogledajte gdje i kako je odrastao pa vas nece zacuditi
On je fenomenalan igrac, ima opasnu ljevicu, zabija i desnicom, glavom i cim sve ne. Ne znam kakav je na treninzima i da li tu pravi sranja. Skoro je Andrea rekao da necemo dovoditi Cassana zbog toga sto bi mogao ugroziti jedinstvo tima. Od svih napadaca s kojima smo povezani jedino je Dzeko dobar u vugla ovi ostali sve nekakve zhivche kao Adebayor, Benzema, Suarez, Cassano...
Mislim da su sanse da dovedemo Dzeku minimalne. U januaru je to neizvodljivo zbog popunjenog non-EU mjesta za ovu sezonu, jedino na ljeto ali se na njega nameracila nelojalna konkurencija koja ne pita koliko i daje duplo vise para nego sto vrijedi, tako da sumnjam da ce on uskoro traziti smjestaj u Torinu. Nazalost
Benzemu nećete dobiti
Suarez je fantastičan igrač, mislim da bi poharao Italiju... definitivno materijal za zlatnu loptu ako mu se poslože neke stvari.
ultima_palabra wrote:Benzemu nećete dobiti
Suarez je fantastičan igrač, mislim da bi poharao Italiju... definitivno materijal za zlatnu loptu ako mu se poslože neke stvari.
To ti Benzemi ne das da ode? Ma pretpostavljam da je ovo suplja ali non-stop se spekulise pa ne mogu jednostavno ignorisati to o cemu se pise.
Za Suareza je suvisno bilo sta govoriti jer je sve receno samo jos kada bi dosao veselju nikada kraja ne bi bilo.
ultima_palabra wrote:Benzemu nećete dobiti
To ti Benzemi ne das da ode? Ma pretpostavljam da je ovo suplja ali non-stop se spekulise pa ne mogu jednostavno ignorisati to o cemu se pise.
Za Suareza je suvisno bilo sta govoriti jer je sve receno samo jos kada bi dosao veselju nikada kraja ne bi bilo.
Ma jednostavno vidim da se Mourinho namečio da izvuče potencijal iz njega...
pa i nije ni Djekson nešto dobar u glavi,nećka li se nećka te ide iz Wolfsburga te ne ide A slažem se Juventus je uvijek imao selekciju igrača,bitnije je bilo da se stvori tim nego da neko provodi svoju volju bez obzira na igračku klasu.
ultima_palabra wrote:
Pa dobro nije se bas naigrao ove sezone. Ubaceje ga Mou, ne drzi ga samo na klupi ali to je samo po 20-ak minuta po utakmici. Znam da mu nije lako pored zvijeri zvane Higuain
Bilo je nesto da se Mou zalio na njega kako kasni na trenige ili tako nesto, jel to sad sredjeno? A znam da je i Pjanic pricao da dok je ovaj bio u Lyonu da je volio cugnuti i zalomiti po klubovima bas zestoko. Ne znam koliko se to promjenilo u Madridu?
ultima_palabra wrote:
Pa dobro nije se bas naigrao ove sezone. Ubaceje ga Mou, ne drzi ga samo na klupi ali to je samo po 20-ak minuta po utakmici. Znam da mu nije lako pored zvijeri zvane Higuain
Bilo je nesto da se Mou zalio na njega kako kasni na trenige ili tako nesto, jel to sad sredjeno? A znam da je i Pjanic pricao da dok je ovaj bio u Lyonu da je volio cugnuti i zalomiti po klubovima bas zestoko. Ne znam koliko se to promjenilo u Madridu?
Ma Benz se je doveo do situacije da mora početi od nule... bilo je svega tu. Nije Mou bio zadovoljan sa njim na početku, ali sad se to mijenja, odigrao je odlučujuću ulogu protiv Herculesa i Gijona gdje je bilo čupavo, iako je igrao po 20 minuta.
Mislim da je Mourinho postavio sebi izazov da ga vrati iz mrtvih... eh sad ako je bolid poput Adriana ili Balotellija onda jbg
ultima_palabra wrote:
Ma Benz se je doveo do situacije da mora početi od nule... bilo je svega tu. Nije Mou bio zadovoljan sa njim na početku, ali sad se to mijenja, odigrao je odlučujuću ulogu protiv Herculesa i Gijona gdje je bilo čupavo, iako je igrao po 20 minuta.
Mislim da je Mourinho postavio sebi izazov da ga vrati iz mrtvih... eh sad ako je bolid poput Adriana ili Balotellija onda jbg
Hoce izgleda Mourinha te budaletine Mutu, Balotelli pa sad Benz
Benz je po svemu vrh napadac, stvarno je igracina prava. Mnogi navijaci Juventusa bi ga zeljeli vidjeti u crno-bijelom dresu jer u njemu vide potencijalnog nasljednika Trezegola ali koliko ga zele toliko se i plase da bi mogao usrati sve svojom lakomislenoscu.
smoki_choko wrote:usli smo u formu u zadnjih par tekmi. nadam se da cemo uspjeti pobijediti lech u utorak. da se ne obrukamo vec u grupnoj fazi LE
Slijedece godine cemo Evropu igrati utorkom, ove godine nam moze biti privilegija sto igramo u srijedu
Sutra navecer docekujemo Fiorentinu koja je dosta oslabljena s povredama i izostancima igraca. Ove sezone Viola je veoma neuvjerljiva pa ne bi trebalo biti problema s njima. Forza Juve!!!
smoki_choko wrote:usli smo u formu u zadnjih par tekmi. nadam se da cemo uspjeti pobijediti lech u utorak. da se ne obrukamo vec u grupnoj fazi LE
Slijedece godine cemo Evropu igrati utorkom, ove godine nam moze biti privilegija sto igramo u srijedu
Sutra navecer docekujemo Fiorentinu koja je dosta oslabljena s povredama i izostancima igraca. Ove sezone Viola je veoma neuvjerljiva pa ne bi trebalo biti problema s njima. Forza Juve!!!
igracemo i utorkom i srijedom.
a viole cemo da pojedemo za veceru.
smoki_choko wrote:
vidjeces nece imati poraza a ispast ce. kako su krenuli 6 remija im ne gine. pa gdje to ima
odigrati X na kladionici, najsigurniji par
Ma i ja gledam da ce tako biti. U zadnje dvije utakmice, iako smo bili u dobroj formi u prvenstvu, s skoro istom postavom smo odigrali katastrofalno u Evropi. Obje protiv Salzburga su bile odigran preko neke stvari. Ne znam sta je u pitanju ali mislim da Evropa nije u planovima trenutne uprave. Glvani razlozi za to su dodatne utakmice i pare od EL s kojima se mogu jedino grisini kupiti da grickaju dok putuju
Ne znam, to je samo moje misljenje
Ne odigrase lose veceras uopste. Nesretno primljen gol u ranoj fazi utakmice i Boruc su najzasluzniji za 1 - 1. Steta, trebala je ovo biti jos jedna pobjeda u nizu
2407 wrote:Ne odigrase lose veceras uopste. Nesretno primljen gol u ranoj fazi utakmice i Boruc su najzasluzniji za 1 - 1. Steta, trebala je ovo biti jos jedna pobjeda u nizu
šteta vala, 9-2 šutevi u okvir gola, ovaj drugi šut fiorentina uputila u 95-oj minuti i uzmu bod...
nafulali smo se i previše večeras, delpiero, iaquinta, bonići...
al ga zato pepe zavuče majstorski
2407 wrote:Ne odigrase lose veceras uopste. Nesretno primljen gol u ranoj fazi utakmice i Boruc su najzasluzniji za 1 - 1. Steta, trebala je ovo biti jos jedna pobjeda u nizu
šteta vala, 9-2 šutevi u okvir gola, ovaj drugi šut fiorentina uputila u 95-oj minuti i uzmu bod...
nafulali smo se i previše večeras, delpiero, iaquinta, bonići...
al ga zato pepe zavuče majstorski
Kaze u intervjuu poslije utakmice da ga je Del Piero ucio
Mislim da se veceras najvise vidjelo koliko nam lijevo krilo place za nekim dobrim ljevakom na toj poziciji. Skoro svi centarsutevi s lijeve strane su isli preko Grosso-a koji se izvlacio naprijed. Iako su na toj poziciji igrali i Marchisio, Pepe i pred kraj Krasic.
pa jebemu kolje, zbog idiota poput ovih iz juventusa, sampdorije ili palerma talijanska liga i izgubi cetvrto mjesto u CL, a ne bi me cudilo i da za koju godinu ostane na dva pa niko mi ne moze rec da je lech bolja ekipa od juventusa, ali dzaba kad je njima iz ponizenja igrat EL e znas kad cete u CL, kad se smanji broj mjesta, nikad
Neelix wrote:pa jebemu kolje, zbog idiota poput ovih iz juventusa, sampdorije ili palerma talijanska liga i izgubi cetvrto mjesto u CL, a ne bi me cudilo i da za koju godinu ostane na dva pa niko mi ne moze rec da je lech bolja ekipa od juventusa, ali dzaba kad je njima iz ponizenja igrat EL e znas kad cete u CL, kad se smanji broj mjesta, nikad
Ma ja mislim da bi Juve ovo preokrenuo da su uslovi za igru bili malo bolji,onako je mogla samo neka frljoka ući slučajno.