A ha...Bianconeri1988 wrote:Samo ovako nastaviti, ući će još koja u gol...
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- area51
#12626 Re: Juventus
- Bianconeri1988
#12627 Re: Juventus
Šteta za neiskorištene prilike, ali bilo je možda i očekivano da dođe do opuštanja nakon pobjede nad Romom.
Malo nas je i Banti handrio, ali eto prvi smo na tabeli i to je najbitnije.
Malo nas je i Banti handrio, ali eto prvi smo na tabeli i to je najbitnije.
- relativno84
#12628 Re: Juventus
Ajd nek se sirotinja raduje, zasluzili su ovaj bod
Dobiti grke i ovo ce biti zaboravljeno, jos uvijek smo prvi tako da nema veze
FORZA JUVE!!!
Dobiti grke i ovo ce biti zaboravljeno, jos uvijek smo prvi tako da nema veze
FORZA JUVE!!!

- Bianconeri1988
#12629 Re: Juventus
Ma ova večerašnja tekma je najbolje ogledalo kako ove male ekipe igraju protiv Juventusa, a kako protiv ostalih.
Nekako previše nonšalancije u završnici, nismo ovjerili pobjedu nad Romom, ali kiks je morao negdje doći, zato bolje večeras nego recimo protiv Rome prošlo kolo.
Nekako previše nonšalancije u završnici, nismo ovjerili pobjedu nad Romom, ali kiks je morao negdje doći, zato bolje večeras nego recimo protiv Rome prošlo kolo.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#12630 Re: Juventus
Isti je qurac.... svaka utakmica ima istu vrijednost kada se na kraju sabiraju poeni.
Ovo je bezeveze skroz
Ovo je bezeveze skroz
- insaneinthebrain
#12631 Re: Juventus
sto padoin dobi crveni 
- area51
#12632 Re: Juventus
Nešto je srao s klupeinsaneinthebrain wrote:sto padoin dobi crveni
- ortodont
#12633 Juventus
Ma mijenjam 6 bodova u ligi za pobjedu u Atini.
Inace, ispodprosjecna igra, ali i s takvom 20+ udaraca, more cistih situacija, ali nece u gol.
Llorente nazalost vec sada zrtva taktike, Tevez se u Allegrievom sistemu toliko izvlaci da Nando ostaje sam i sluzi samo za tucu sa stoperima. Evra penzija skupa s Pirlom.
Nedopustivo je da oni pocnu u Atini, odmah cu pisati poraz.
Morata od prve, Vidal, Marcha i Pogba u vezi, Asa lijevo. To je najbolje trenutno.
I da, Licht me nervira kao i obicno. Jedva cekam samo da Romulo ozdravi i da ga Allegri "vidi", siguran sam da moze biti puno korisniji obzirom da je tehnicki utjelovljenje Ronalda za Svicarca.
Pereyra jako dobar, pogotovo u ulozi desnog krila do kraja meca.
Inace, ispodprosjecna igra, ali i s takvom 20+ udaraca, more cistih situacija, ali nece u gol.
Llorente nazalost vec sada zrtva taktike, Tevez se u Allegrievom sistemu toliko izvlaci da Nando ostaje sam i sluzi samo za tucu sa stoperima. Evra penzija skupa s Pirlom.
Morata od prve, Vidal, Marcha i Pogba u vezi, Asa lijevo. To je najbolje trenutno.
I da, Licht me nervira kao i obicno. Jedva cekam samo da Romulo ozdravi i da ga Allegri "vidi", siguran sam da moze biti puno korisniji obzirom da je tehnicki utjelovljenje Ronalda za Svicarca.
-
Mohamad Sissoko
#12634 Re: Juventus
Realno, igrali smo sa igračem manje, Evra ne znam za šta je služio, imaš centarfora a skoro nigdje centaršuta.Čim Pereyra pređe na krilo eto prodora, dok Licht... joj i njega mi preko glave više, mrsko mi ponavljat iste stvari o njemu
Atina je bitna ostalo je buranija
Atina je bitna ostalo je buranija
- Muhamed Đakmić
#12635 Re: Juventus
Mislim da nije baš Juventus u poziciji da mijenja tih 6 bodova tako lahko, Roma je ovaj put prejakaortodont wrote:Ma mijenjam 6 bodova u ligi za pobjedu u Atini.
- Bianconeri1988
#12636 Re: Juventus
Ma dobro, većinu navijača Juventusa boli briga za Serijom A nakon tri Scudetta u nizu, svi hoće iskorak u Evropi, u ligi će biti prvi ili drugi kako god okreneš.
Uostalom Roma će isto ovako kad-tad naići na nagaznu minu.
- ortodont
#12637 Re: Juventus
Ne znam kakvo je stajalište drugih crno-bijelih, ali sam još na kraju prošle sezone govorio da mi ova u kontekstu scudetta ne znači puno, da mi nije dovoljan bez iskoraka u LP. 4 scudetta za redom mi iskreno ne predstavljaju podvig koji se očekuje od ovog kluba. Sve je to lijepo, ali zna se šta se očekuje.Muhamed Đakmić wrote: Mislim da nije baš Juventus u poziciji da mijenja tih 6 bodova tako lahko, Roma je ovaj put prejaka
U tom kontekstu bih mijenjao bodove apsolutno, tim više što me Roma ne zabrinjava jer je Juventus i dalje kvalitetniji, ali ne znači i da će uzeti titulu, je li. Suma sumarum, od ove ekipe očekujem ozbiljan rezultat u LP, nema alibija u arapskim i ruskim parama, Bayernu kao mašineriji, Barci i Realu, ekipa dovoljno kvalitetna da parira na terenu svima, samo što činjenično u tom takmičenju ovaj klub opasno šteka neovisno imao stroj od ekipe ili neku srednju žalost.
-
Mohamad Sissoko
#12638 Re: Juventus
LP je ključna za rast kluba, mi opet možemo osvojit skudeto al koga više to zanima, što se tiče Italije tu smo dostigli vrhunac, red je na pošten iskorak u Europi a time i rast prihoda i prisutnosti širom svijeta. Osvajanjem ovakve danas Serie A slabo se šta postiže kad je Juve trenutno upitanju, Roma može postić jer je mnogo stepenica iza brenda Juventus, to je njima korak naprijed, nama nakon 3 skudeta i 32 ukupuno, to je stajanje u mjestu, tako da se zaista nadam nekom cetvrtfinalu LP, pa i skudeto izgubili al ne smijemo dozvolit da se ne kvalifikujemo u narednu LP, to je pod moranjem.Bianconeri1988 wrote:Ma dobro, većinu navijača Juventusa boli briga za Serijom A nakon tri Scudetta u nizu, svi hoće iskorak u Evropi, u ligi će biti prvi ili drugi kako god okreneš.
- relativno84
#12639 Re: Juventus
Ma vucica vec u iduca tri kola pada bar dva puta i to je to, mi se odvajamo
ali nesto se stvarno mora drasticnije promjeniti jer s ovom igrom i grci ce biti veliki problem.
Prvenstvo je dugo i tu se ima prostora popraviti, ali ako se napravi jos jedan kiks u evropi to je to. Zivi bili pa vidjeli ali nisam bas optimista da i ove sezone moze da se dogodi nesto znacajnije u LP. Vec sad bi trebalo da imamo i glavu i rep al i ova tekma je pokazala da se trazimo u igri, nije to poslozeno, jos ova sranja s Vidalom sve to utice na harmoniju.
Negdje ce puci samo da ne bude u iducoj tekmi
Prvenstvo je dugo i tu se ima prostora popraviti, ali ako se napravi jos jedan kiks u evropi to je to. Zivi bili pa vidjeli ali nisam bas optimista da i ove sezone moze da se dogodi nesto znacajnije u LP. Vec sad bi trebalo da imamo i glavu i rep al i ova tekma je pokazala da se trazimo u igri, nije to poslozeno, jos ova sranja s Vidalom sve to utice na harmoniju.
Negdje ce puci samo da ne bude u iducoj tekmi
- Bianconeri1988
#12640 Re: Juventus
Vas dvojica ste to fino objasnili, možda vam se uskoro pridružim tamo jer se izgleda situacija smirila pa se može normalno pričati.
Mislim da su igrači mislima bili u utakmici u Atini, večeras su izašli na teren tek onako da odigraju. U suštini kad pogledamo raspored i kakva smo gostovanja imali učinak od 19 bodovoa iz sedam utakmica je odličan.
Mislim da su igrači mislima bili u utakmici u Atini, večeras su izašli na teren tek onako da odigraju. U suštini kad pogledamo raspored i kakva smo gostovanja imali učinak od 19 bodovoa iz sedam utakmica je odličan.
- Zatamnjena stakla
#12641 Re: Juventus
Zadovoljan sam.
- I am Happy
#12644 Re: Juventus
Hocemo pobjedu 
-
oridjidji
- I am Happy
#12648 Re: Juventus
Ma kakav X...pobjeda 
Neka Morate, dosadio mi je Llorente
Neka Morate, dosadio mi je Llorente
- insaneinthebrain
#12649 Re: Juventus
jebo mater sta nam svira govno cetnicko 
lafo ono ofsajd
lafo ono ofsajd
-
Son1
#12650 Re: Juventus
Cist ofsajd, golman bio ispred Teveza pri upucivanju lopte, pa onaj igrac Olimpa na liniji preuzima ulogu "golmana".