Jusuf Nurkić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Diwan
#7227 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
čist koš nije priznat. Uzgred, šta ovo nema Juke na allstarsMali_Vuk wrote:
- House
#7228 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Diwan wrote:čist koš nije priznat. Uzgred, šta ovo nema Juke na allstarsMali_Vuk wrote:. Nepravda

-
Tuzla111
#7230 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
joj ubi ih Minesota opet. Nevjeruovatno kako je Minesota timski jaka ispod kosa, Nurk totalno izgubljen.
-
Tuzla111
#7231 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Nema panike, ubacise 43 poena wolvsima za cetvrtinu. Kome se da ici kroz statistiku siguran sam da je ovo najvise da je neko pogodio protiv Minesote ove sezone u jednoj cetvrtini. Najbolja cetvrtina Blazersa ove sezone.
-
Tuzla111
#7232 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Ubili su ih skolski, svi je moguce ulazio. Mislim da su tricu sutali blizu 60%
- Diwan
#7233 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Jel to Juka opet 'eksplodiro' - bojim se za njega da nece pretjerati sa ovakvim igrama 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
-
nema me tamo
#7235 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Mozda je vrijeme da se malo odmori ako nastavi ovim tempom, a Toma?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7236 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Ma nije trebao sinoć, igralo se tako da su ubijali Lillard i McCollum, svakako da mu je dobro došlo što je malo igrao.
-
nema me tamo
#7237 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Haha znam to i jasno je sve konacno proigrao Mcolum, a i onaj krmak naš ne moze igrati svaku drugu noc na visokom nivou pa nije Lilard..
Pricam o Diwanu..
Pricam o Diwanu..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7238 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Ma Diwan je klasični hejter, ne samo Nurka, nego je tu i Džumhur, a ko zna, možda mu postanu mrski i Džeko, Pjanić...
- Diwan
#7239 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Pa to su gospoda za ovoga. Ne može to u istu rečenicu. Dovoljno je pogledati Jukin dolazak pred početak utakmice sa Denverom i sve će ti biti jasno - Juka umišlja da je God himself ...Tomahawk11 wrote:Ma Diwan je klasični hejter, ne samo Nurka, nego je tu i Džumhur, a ko zna, možda mu postanu mrski i Džeko, Pjanić...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7240 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Taj aspekt me ne zanima.Diwan wrote:Pa to su gospoda za ovoga. Ne može to u istu rečenicu. Dovoljno je pogledati Jukin dolazak pred početak utakmice sa Denverom i sve će ti biti jasno - Juka umišlja da je God himself ...Tomahawk11 wrote:Ma Diwan je klasični hejter, ne samo Nurka, nego je tu i Džumhur, a ko zna, možda mu postanu mrski i Džeko, Pjanić...
Gledam njegovu igru i to je ono što mi je interesantno.
Zamisli da imaš klub i Juka igra u istom. Da li bi rekao: - vidi papka, on se nešto hoće....ili bi te boljela briga, bitno bi ti bilo samo kako će odigrati?
Bolan, kakve cirkuse prave James, Westbrook i ostali, od papagaj stilova oblačenja, neukusa, nekih spektakularnih izlazaka, al to je nebitno, bitno je kako igraju.
- Diwan
#7241 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Ako si u društvu orangurana, onda ne moraš sam to postati. Ima mnoštvo igrača koji su 'normalni'; igraju košraku i to je to. Ne znam da li ijedan igrača sa ovih prostora radi to što radi Juka. Tačno da se postidiš umjesto njega, ali eto ' naš je'. Jadan je narod koji u takvim ljudima nalazi idole, posebice kad ne ispunjava uslove čak ni u svojoj struci.Tomahawk11 wrote:Taj aspekt me ne zanima.Diwan wrote:Pa to su gospoda za ovoga. Ne može to u istu rečenicu. Dovoljno je pogledati Jukin dolazak pred početak utakmice sa Denverom i sve će ti biti jasno - Juka umišlja da je God himself ...Tomahawk11 wrote:Ma Diwan je klasični hejter, ne samo Nurka, nego je tu i Džumhur, a ko zna, možda mu postanu mrski i Džeko, Pjanić...
Gledam njegovu igru i to je ono što mi je interesantno.
Zamisli da imaš klub i Juka igra u istom. Da li bi rekao: - vidi papka, on se nešto hoće....ili bi te boljela briga, bitno bi ti bilo samo kako će odigrati?
Bolan, kakve cirkuse prave James, Westbrook i ostali, od papagaj stilova oblačenja, neukusa, nekih spektakularnih izlazaka, al to je nebitno, bitno je kako igraju.
Ali eto, svakom svoje - uživajte u papanluku i seljakluku
-
nema me tamo
#7242 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Kakve idole?
Da li znaš koliko ti je pogrešno razmisljanje?
Eto za kraj te moram pitati reda radi jer znam koju politiku furaš da li je papanluk i seljakluk kad je Dzeko skinuo šorc onom u Grckoj?
Da li znaš koliko ti je pogrešno razmisljanje?
Eto za kraj te moram pitati reda radi jer znam koju politiku furaš da li je papanluk i seljakluk kad je Dzeko skinuo šorc onom u Grckoj?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7243 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
I Džumhur, moliću lijepoDiwan wrote:
Ako si u društvu orangurana, onda ne moraš sam to postati. Ima mnoštvo igrača koji su 'normalni'; igraju košraku i to je to. Ne znam da li ijedan igrača sa ovih prostora radi to što radi Juka. Tačno da se postidiš umjesto njega, ali eto ' naš je'. Jadan je narod koji u takvim ljudima nalazi idole, posebice kad ne ispunjava uslove čak ni u svojoj struci.
Ali eto, svakom svoje - uživajte u papanluku i seljakluku
Nisi ti shvatio šta sam ja napisao, ne podržavam ja njegov šabanluk, ali mi je to nebitno, gledam ga kao reprezentativca BiH, kao sportistu, košarkaša, ne možeš očekivati da bude doktor nauka.
- Sidius
#7244 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
da Nurk ima statistiku kao Boogie i da se ponasa kao Duncan, opet bi mu mi nasli manu o kojoj bi stalno pricali... vise ga ameri gotive od nas
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7245 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Po toj priči i Jordana bi se kvalifikovalo kao arogantnog papka...kako se on znao bezobzirno posrati po svima oko sebe, a opet su mu se svi divili.
Ocjene za umjetnički dojam se daju u baletu.
Mislim, drago je i meni vidjeti kulturnog sportistu, ali budimo realni, dosta sportista su neke čvake, ali talentovane čvake koje znaju igrati taj sport.
Ocjene za umjetnički dojam se daju u baletu.
Mislim, drago je i meni vidjeti kulturnog sportistu, ali budimo realni, dosta sportista su neke čvake, ali talentovane čvake koje znaju igrati taj sport.
- bingov buraz
#7246 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Ide na obruc pred njim nekakav metar nizi od njega i Juka baca neki nidje veze floater,promasi dvoranu,zgrni ga majka mu stara jebo te faul u napadu al zato nikad vise nece stati pred tebe.
Tako se dobija respekt u NBA.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7247 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Uh, s Dneverom je u duelu pao na nekog beka, komentator govori ''dobro je, sve je u redu''bingov buraz wrote:Ide na obruc pred njim nekakav metar nizi od njega i Juka baca neki nidje veze floater,promasi dvoranu,zgrni ga majka mu stara jebo te faul u napadu al zato nikad vise nece stati pred tebe.
Bolje mu je s bagerom da se sudario
- bingov buraz
#7248 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Dzaba snaga ako je ne koristi,kako je smrsao nikog ne moze ugurati u reket a nekim cudom uopste nije dobio na brziniTomahawk11 wrote:Uh, s Dneverom je u duelu pao na nekog beka, komentator govori ''dobro je, sve je u redu''bingov buraz wrote:Ide na obruc pred njim nekakav metar nizi od njega i Juka baca neki nidje veze floater,promasi dvoranu,zgrni ga majka mu stara jebo te faul u napadu al zato nikad vise nece stati pred tebe.
Tako se dobija respekt u NBA.![]()
Bolje mu je s bagerom da se sudario
-
nema me tamo
#7249 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Nije radio kako treba da bi dobio na brzini
I da to sam primjetilo prvu utakmicu rijetko koga moze ugurati ispod koša..
Sad to može isto samo što mu tijelo bude u raspadu
I da to sam primjetilo prvu utakmicu rijetko koga moze ugurati ispod koša..
Sad to može isto samo što mu tijelo bude u raspadu
-
kakavdanakneiskustvu