Ma kakvi oni, oni se samo gledaju nakon teškog faula..Mračajski proto wrote:Dobro je to. Samo će mu neko razbiti glavu.
Il' onako ko James na Mirzu zatrci se pa stane..
Volim kod Jusufa što je bezobrazan i ne jebe nikog ni 2 posto..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma kakvi oni, oni se samo gledaju nakon teškog faula..Mračajski proto wrote:Dobro je to. Samo će mu neko razbiti glavu.
BHF_Manijak wrote:Jebo ga vise Baja... Mozemo li citati samo o Nurkicevoj formi, skokovima, poenima, napreduje li i slicno... Nek' slusa sta hoce. Barem nije pjev'o po svadbama, k'o Dzeko, sta cemo sa Edinom?
Upravo tako. Meni nikad nece biti jasno zasto nas narod ima potrebu da komentarise privatni zivot nasih sportista. Mislim zar je vazno sa kim je Dzeko u vezi, ko je majka sina Miralema Pjanica, kako se zove Miralemov sin i kcerka Senada Lulica, i sta slusa u slobodno vrijeme Jusuf Nurkic? Nek slusa od Baha do sevdaha sta mu dusi volja. To apsolutno nema nikakve veze sa cinjenicom da svi oni ginu na terenu/parketu i da ce svi oni (u ovo sam ubijeden) Bosnu predstavljati u najboljem svijetlu. To dali slusa Harisa Dzinovica, Enesa Begovica, Halida, Baju ili Acu Lukasa apsolutno nema nikakve veze sa onim sto pokazuju dok su u drzavnom dresu. Al nekima je ovdje tako lijepo dok konstantno mlate praznu slamu i presipaju iz supljeg u prazno.It_is_a_Leclerc wrote:BHF_Manijak wrote:Jebo ga vise Baja... Mozemo li citati samo o Nurkicevoj formi, skokovima, poenima, napreduje li i slicno... Nek' slusa sta hoce. Barem nije pjev'o po svadbama, k'o Dzeko, sta cemo sa Edinom?![]()
Ne može mahala. Što narod kaže - gdje će suza, nego na oko.
Umjesto da ovdje pričamo o tome kako Jusuf, s vremena na vrijeme, osramotio Gasola i Bryanta, i kako dobrim partijama gura prst u oko ovima što ga pljuju, mi ovdje raspravljamo o pjevaču koji ima svoju publiku, i štagod mi o njemu rekli i mislili, to neće promijeniti ništa ni za pedalj.
Kako ovdje kažu, svako ima pravo da sluša šta hoće. Osim da bude angažovan na Hayatu. To im je već neoprostivo.LSD wrote:i priprema li Baja novi album nema sumnje da ce biti odlican, kao i svi njegovi dosadašnji radovi....cim izađe odmah poslati Jusufu za Denver
Potrešen sam i uznemiren.LSD wrote:vispreni bošnjo koji se krije pod nickom @It_is_a_Leclerc svojim extremnim preseravanjem i konstantnim trolanjem ove teme- mi je uspio ogaditi Nurkića za sva vremenai sad ga moram hejtati do kraja života....to neka Nurkić zna i neka zahvali bošnjaku koji ga tako dobro brani ovdje po forumu i provocira raju u Nurkićevo ime - da ga moraš kasnije pljuvati
i priprema li Baja novi albumnema sumnje da ce biti odlican, kao i svi njegovi dosadašnji radovi....cim izađe odmah poslati Jusufu za Denver

Artest wrote:
'ta ce Juka, stancaju bosnjacke majke vakijeh kol'ko ti dusa isce. Ako klekne i izvini se Savezu, Djura ce mu oprostit sto ga je tukao.
Ne kazem da ne moze, vec govorim koliko je ovo glupost oko cega se pise!trcicu trceci wrote:Dzeko je institucija, on moze slusati sta hoce
Artest wrote:Stipe bi bijo prvi.
i dalje cu licemjerno zavirivatiIt_is_a_Leclerc wrote:Potrešen sam i uznemiren.LSD wrote:vispreni bošnjo koji se krije pod nickom @It_is_a_Leclerc svojim extremnim preseravanjem i konstantnim trolanjem ove teme- mi je uspio ogaditi Nurkića za sva vremenai sad ga moram hejtati do kraja života....to neka Nurkić zna i neka zahvali bošnjaku koji ga tako dobro brani ovdje po forumu i provocira raju u Nurkićevo ime - da ga moraš kasnije pljuvati
i priprema li Baja novi albumnema sumnje da ce biti odlican, kao i svi njegovi dosadašnji radovi....cim izađe odmah poslati Jusufu za Denver
Jel to znači da ćeš konačno prestati da dolaziš na ovu temu ili ćeš i dalje licemjerno zavirivati na nju ?
AposlutnoOzil wrote: A cak i da nikad ne zaigra za reprezentaciju on ce i dalje biti veliki ambasador nase zemlje. NBA komentatori na svakoj utakmici spominju odakle dolazi ta igracina i to ce ponavljati dok svaki lik koji prati NBA ne bude znao taj podatak
http://atdhe.fm/basketball/stream-39ca9 ... er-nuggets#trcicu trceci wrote:ima li kakav link? koliko je dao do sada?