Jusuf Nurkić

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#1776 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja hoću da plačem kad vidim šta Jusuf radi, i kad se sjetim dokle smo dotjerali cijelu priču... Lik je dominatnan, majkemi.

Zalijepi li Bogdanovića, ja ga vodim na koncert Baje, gdje god taj nastupao.

A kako ga komentatori hvale.
vivax

#1777 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by vivax »

Image
jasko_ba

#1779 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by jasko_ba »

hrastov žižak wrote:djete ubija, dodaje i pik en pop igru, napreduje svakog dana
Dominacija :thumbup:
Logovan

#1780 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Logovan »

Pjanic15 wrote:
:bih:
Lijepo je vidjeti da imamo dva košarkaša u NBA ligi. :thumbup:
soccerfan88

#1782 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by soccerfan88 »

Nocas Juka opet jako dobar. Bravooo :thumbup: :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#1783 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Juka osramotio odbranu Minesote.

Ja mislim da Harun i Kifla ne znaju ovako igrati... :D
alphonse kauders

#1784 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by alphonse kauders »

Image

I to u 20. godini života :shock:
MOSALJOZE

#1785 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

alphonse kauders wrote:Image

I to u 20. godini života :shock:
Kakvi su igrači iza njega.I to sve dominantni centri,igrači koji igraju dugo u NBA-u Svaka čast :bih: :bih:
Herr Flick

#1786 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Herr Flick »

Juka bi u buducnosti trebao biti jedan od boljih NBA centara..On je vec sada sa svojih 20 godina dominantan protiv nekih ekipa pod košem,samo da ga povrede zaobiđu.Ne pišem to sto je naš,to je jednostavno tako..Sad samo da hoce neko od ovih centara iz Denvera otici,neko se pominjao da bi trebao ici u Cavse sto bi oslobodilo jos minutaze za Juku
nema me tamo

#1787 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by nema me tamo »

Wow za ovaj gore podatak..

Još nije igrao fin broj utakmica..
Da je imao minutažu kao u zadnje 3,4 pitanje je koliko bi još imao..

Baš ono :shock:
It_is_a_Leclerc

#1788 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

"Odjebi", Harun Mahmutović, generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH

Hvala Harune ! :thumbup:
JThomas

#1789 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by JThomas »

momak ima onu konjsku, krkansku snagu koja se ne stiče u teretani + pokretljivost usprkos tome + meku ruku u postu. eksplozivan nije, ali mu i ne treba. i iako je čista petica i generalno igra leđima košu "demode" u današnjoj NBA, ovih nekoliko preostalih koji nešto umiju u napadu pokazuju da je to i dalje najefikasniji način postizanja koševa. tako da, realno, mislim da se dosta stvari treba poklopiti da jusuf NE uspije, a ne da uspije...
channel10

#1790 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by channel10 »

JThomas wrote:momak ima onu konjsku, krkansku snagu koja se ne stiče u teretani + pokretljivost usprkos tome + meku ruku u postu. eksplozivan nije, ali mu i ne treba. i iako je čista petica i generalno igra leđima košu "demode" u današnjoj NBA, ovih nekoliko preostalih koji nešto umiju u napadu pokazuju da je to i dalje najefikasniji način postizanja koševa. tako da, realno, mislim da se dosta stvari treba poklopiti da jusuf NE uspije, a ne da uspije...
:D
Mali_Vuk

#1791 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Mali_Vuk »

Šamara ih Juka ko veliki :D

Još uvijek se nadam da će zaigrati na EP-u :bih: U suprotnom bi to bila velika šteta i za nas i za Jusufua :roll:
SkyLimit

#1792 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by SkyLimit »

Nevjerovatno koliko je talentovan, ako ne izraste u igrača od 20 poena i 10 skokova po utakmici u NBA može slobodno sam sebe kriviti da nije ispunio puni potencijal. Ali ništa nije nemoguće, i Miličiću su predviđali veliku NBA karijeru, pa je završio kao kikbokser amater i šešeljevac sa tetovažama bradatih ljudi po stomaku :D Treba imati nešto i u glavi pored talenta.

Mada, sve mu je to džabe ako neće nastupati za BiH.
It_is_a_Leclerc

#1793 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Da, fakat. Sve mu je to džabe, jer je BiH svjetski prvak u košarci, pa, ono, kani suzo Jusufova ako ga ne pozovu da igra EP. :roll:
SkyLimit

#1794 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by SkyLimit »

Dobro je njemu svakako, ali nije u tome poenta :)
LSD

#1795 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

bojkotujem gledanje ovog igraca, koji bahato naziva KSBIH privatnom svojinom i porucuje citavoj javnosti da nece igrati za takav savez...sve dok ne pojede sopstvena govna i ne izvine se ljudima (dakako Javno, baš kao što ih je javno i prozivao)....tek onda može uci u sferu pozitive
It_is_a_Leclerc

#1796 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

LSD wrote:bojkotujem gledanje ovog igraca, koji bahato naziva KSBIH privatnom svojinom i porucuje citavoj javnosti da nece igrati za takav savez...sve dok ne pojede sopstvena govna i ne izvine se ljudima (dakako Javno, baš kao što ih je javno i prozivao)....tek onda može uci u sferu pozitive
Hvala na obavijesti. Mene lično, recimo, apsolutno zaboli ćošak zbog tvog bojkota, ali dobro...

Jusuf osramotio Haruna. :D
LSD

#1797 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

It_is_a_Leclerc wrote:
LSD wrote:bojkotujem gledanje ovog igraca, koji bahato naziva KSBIH privatnom svojinom i porucuje citavoj javnosti da nece igrati za takav savez...sve dok ne pojede sopstvena govna i ne izvine se ljudima (dakako Javno, baš kao što ih je javno i prozivao)....tek onda može uci u sferu pozitive
Hvala na obavijesti. Mene lično, recimo, apsolutno zaboli ćošak zbog tvog bojkota, ali dobro...

Jusuf osramotio Haruna. :D
Ne trebaš mi se zahvaljivati jer nisam tebe licno obavještavao, vec samo napisao post na ovoj temi i iznio svoje mišljenje, kao i svi drugi forumaši....ne kontam zašto imaš potrebu da mi repliciraš na prethodni post, kad se nisam uopšte tebi obratio :? :-? ....uglavnom, zaboli i mene tuki za tvoje mišljenje

a Jusuf je sam sebe javno osramotio i nikoga drugog ;-) ....teško da ce ikad sprati tu ljagu sa sebe
It_is_a_Leclerc

#1798 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Jusuf i njegov menadžer su osramotili Haruna Plačku i Kiflu Konakovića.
Propisno pomnožili njihove laži s nulom, dokazli da ne postoji nikakav Košarkaški savez BiH, već da se radi o privatnoj prćiji Kifle i njegovih jataka, i još, k'o za inat, Jusuf je krenuo dominirati po NBA terenima, čisto da ih osramoti još više.

A to cmihanje, pozivanje na patriotizam nekog ko je igrao za BIH dok je bila u B diviziji i ko je uveo reprezentaciju u A diviziju čime se Kifla i Plačko kite, k'o ordenima, je zaista nepotrebno. :)

Jusufe, samo dominiraj. Šta zna Harun, bivši Hayatov urednik, nego napisati "od**bi". Klasični seljačić.
LSD

#1799 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

šta ce Jusuf nekoga javno pljuvati i nazivati privatnim savezom putem medija, uslovljavati svoje odazivnje odlaskom ljudi koji ne smetaju ni jednom Dušku Ivanoviću, Teletović, Đedoviću, Gordiću i ostalim igracima.... klasican primjerak seljačića koji sluša Baju :facepalm:
MOSALJOZE

#1800 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

''Jusuf Nurkić je dobrodošao u reprezentaciju i odaziva se isključivo na poziv selektora Ivanovića, a nikako ljudima u KS BiH "
I gdje je problem???????????????????????????
Post Reply