Ima li ko kakvih detaljnijih vijesti, sta se desilo ....
PS. postirala bih i ranije ali internet zezao
Da nije kroz Titovu prema Vjecnoj Vatri?melb26sa wrote:Negdje oko 1135 jedan sivi golf dvojka je projurio pored Katedrale pracen policijskim autom niz Ferhadiju (prema Vjecnoj vatri). Ne znam dalje sto se desilo ali mi javljaju da je neko za nekim pucao, da je bilo povaljanih pjesak - valjda u Ferhadiji...
Da nije kroz Titovu prema Vjecnoj Vatri?DaysleepeR wrote:melb26sa wrote:Negdje oko 1135 jedan sivi golf dvojka je projurio pored Katedrale pracen policijskim autom niz Ferhadiju (prema Vjecnoj vatri). Ne znam dalje sto se desilo ali mi javljaju da je neko za nekim pucao, da je bilo povaljanih pjesak - valjda u Ferhadiji...
Vingo wrote:DaysleepeR wrote:Da nije kroz Titovu prema Vjecnoj Vatri?melb26sa wrote:Negdje oko 1135 jedan sivi golf dvojka je projurio pored Katedrale pracen policijskim autom niz Ferhadiju (prema Vjecnoj vatri). Ne znam dalje sto se desilo ali mi javljaju da je neko za nekim pucao, da je bilo povaljanih pjesak - valjda u Ferhadiji...
Pa da je kroz Titovu, sta bi tu bilo neobicno?
Rizzo Ruza, garant...Gray wrote:A ko je to, ako slučajno neki ne znaju?stripiii wrote:Nisu ih uhvatili ali se zna koja je dotična osoba u pitanju...