junkers plinski bojleri
-
nellismo
#1 junkers plinski bojleri
Pozdrav,
ima li neko da bi mi mogao preporuciti dobrog servisera za junkersove bojlere?
Treba redovan servis da se uradi. Na internetu sam pronasao par ovlastenih servisera:
http://prntscr.com/5flupj
Je li neko imao iskustva sa doticnim
ima li neko da bi mi mogao preporuciti dobrog servisera za junkersove bojlere?
Treba redovan servis da se uradi. Na internetu sam pronasao par ovlastenih servisera:
http://prntscr.com/5flupj
Je li neko imao iskustva sa doticnim
-
samosingle
#2 Re: junkers plinski bojleri
Jah
Last edited by samosingle on 14/12/2019 20:30, edited 1 time in total.
- van Basten
#3 Re: junkers plinski bojleri
061223196 Elvir.
Extra momak, meni servisira zadnje tri godine (otkad je istekla garancija tokom koje sam bio prinuđen trpiti Esu ublehaša, koji je btw izgubio licencu za Junkers).
Dobiješ uredan račun sa pečatom šta se sve radilo na servisu i kad, ovlašteni Junkersov/Boschov majstor.
Extra momak, meni servisira zadnje tri godine (otkad je istekla garancija tokom koje sam bio prinuđen trpiti Esu ublehaša, koji je btw izgubio licencu za Junkers).
Dobiješ uredan račun sa pečatom šta se sve radilo na servisu i kad, ovlašteni Junkersov/Boschov majstor.
-
samosingle
#4 Re: junkers plinski bojleri
Sglfgl
Last edited by samosingle on 14/12/2019 20:31, edited 1 time in total.
- van Basten
#5 Re: junkers plinski bojleri
stvarno ne znam kako se postaje ovlašteni serviser. Činjenica da je jedan provjereni ublehaš ostao bez licence nakon brojnih primjedbi Junkersu na njegov rad (uključujući i moju) ipak mi pokazuje da se nekakvi kriteriji moraju poštovati.
Što se tiče majstora kojeg sam preporučio, istaknuo sam da je ovlašteni ako je to bitno onome ko postavlja temu. Meni je bio da je ljubazan, brzo dostupan i kvalitetan u svom radu. Za redovan servis koji radim svake 2.godine uzme 60KM (+ako šta od dijelova promjeni, s tim što se oko toga prvo sa mnom konsultuje i pita). Da li je to puno kada se poredi sa drugim, ne znam. Meni ne djeluje da jeste, ali upoređivanja nisam radio.
Što se tiče majstora kojeg sam preporučio, istaknuo sam da je ovlašteni ako je to bitno onome ko postavlja temu. Meni je bio da je ljubazan, brzo dostupan i kvalitetan u svom radu. Za redovan servis koji radim svake 2.godine uzme 60KM (+ako šta od dijelova promjeni, s tim što se oko toga prvo sa mnom konsultuje i pita). Da li je to puno kada se poredi sa drugim, ne znam. Meni ne djeluje da jeste, ali upoređivanja nisam radio.
-
nellismo
#6 Re: junkers plinski bojleri
Nasao sam temu od prije par god. gdje trazis servisera, preporucili su ti bas tog Elvira.
Meni je zadnjih 8 godina isti covjek servisirao. Ali sad kao da je u zemlju propao. Nmg ga dobiti ni naci. Ako je cistio bojler uzimao je 50KM, a ako je samo kontrolisao rad 20KM.
Sa bojlerom nikad nisam imao problema.
Meni je zadnjih 8 godina isti covjek servisirao. Ali sad kao da je u zemlju propao. Nmg ga dobiti ni naci. Ako je cistio bojler uzimao je 50KM, a ako je samo kontrolisao rad 20KM.
Sa bojlerom nikad nisam imao problema.
-
samosingle
#7 Re: junkers plinski bojleri
van basten
Last edited by samosingle on 14/12/2019 20:32, edited 1 time in total.
-
nellismo
#8 Re: junkers plinski bojleri
Adnan, ne znam prezime
-
samosingle
#9 Re: junkers plinski bojleri
adnan mujak
to je prvi serviser junkersa poslije rata u bih bio je jedini usporedno sa tim je radio u telekomu zgrnuo lovu i prestao se javljati a vjerovatno i baviti tim poslom.
to je prvi serviser junkersa poslije rata u bih bio je jedini usporedno sa tim je radio u telekomu zgrnuo lovu i prestao se javljati a vjerovatno i baviti tim poslom.
- van Basten
#10 Re: junkers plinski bojleri
@nellismo - jeste, i ovdje sam dobio preporuku za njega. dobio sam je i u komšiluku istovremeno, od tada sve 5 kod mene.
@amosingle - drago mi je da djelimo mišljenje o Elviru.
Nisam imao želju ovdje ulaziti u neke dublje diskusije o radu servisera, momak pitao za servisera, ja podijelio svoja iskustva, ako mu mogu pomoći super, ako ne... opet super.
@amosingle - drago mi je da djelimo mišljenje o Elviru.
Nisam imao želju ovdje ulaziti u neke dublje diskusije o radu servisera, momak pitao za servisera, ja podijelio svoja iskustva, ako mu mogu pomoći super, ako ne... opet super.
-
nellismo
#11 Re: junkers plinski bojleri
Bio jucer elvir, hvala na preporuci. Jbt tek vidim da mi ovaj prijasnji nije nikako servisirao bojler. Jucer se u cudu nadjoh:)van Basten wrote:061223196 Elvir.
Tako da momka mogu samo dalje preporuciti
- van Basten
#12 Re: junkers plinski bojleri
Super, drago mi je da si zadovolannellismo wrote:Bio jucer elvir, hvala na preporuci. Jbt tek vidim da mi ovaj prijasnji nije nikako servisirao bojler. Jucer se u cudu nadjoh:)van Basten wrote:061223196 Elvir.
Tako da momka mogu samo dalje preporuciti