Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma obicno smo se i zaljubljivali zato sto smo im se divili..pa eto mozete oboje navesti i u koga ste bili zaljubljeni i kome ste se divili cetso je to bila jedna te ista osoba
Hehe od svega sam najvise htjeo da budem vatrogasac.
I uvijek sam se divio jednom liku iz crtanog, Petru Panu
Petar Pan-vatrogasac hehehehe
A zaljubljen sam i dan-danas u jednu djevojcicu koju sam upoznao jos u vrticu na Grbavici.I ne popusta me.Steta sto sam bio kukavica onda, sada bih joj garant prisao
This is 29 Acacia Road; and this is Eric, a schoolboy who leads an amazing double life; for when Eric eats a
banana, an amazing transformation occurs. Eric ‘is’ Bananaman…ever alert for the call to justice.”
Junak mog djetinjstva Senad Lupic, golgeter Borca.
Zena mog djetinjstva Heather Locklear. Mojoj radosti nije bilo kraja kad sam je vidjeo kao Amandu u Melrose Placeu
Vlado Kalember, imala sam poster njegov na zidu i ujutro cim se probudim popnem se na stolicu da poljubim Vladu Doduse, ne bih se ni sad nesto pobunila da ga poljubim kad bih imala prilike, naravno uzivo. Jer Vlado je kao staro vino
heroji mog djetinjstva su Don Kihot i Knver Kazaz
za prvog ne moram puno pojašnjavati
a kazaz mi je ostao legenda iz rata
vracaju se stari i on iz rova na Zuću i kaze strari "ono je Kazaz. magistar knjizevnoisti, ima reumu, a samnom u rovu"
hehehe ovo je dobra tema..... ja sam se lozila i to opasno na Bruce Lee-a i na onog "malog" iz terminatora uh on je i sad dobar:) ma bilo je toga ....mogla bih do sutra ali to je sve davno bilo sad se spominjalo