Jugoslavija danas
- Fair Life
Ko vise jebe i tu Jugoslaviju...
Meni ne treba jer sam vec bio i na Bohinju i na Bledu, i Ohridu i na Dojranu, vidio Bitolu, jebo vise i Motovun (znam mu svaki kamen)... kome je jos stalo da vidi Hektorovicev dvorac u Starom Gradu na Hvaru, ne mora se vise odlaziti ni u Dobrovnik, ni u Budvu... Sveti Stefan.
Jebo i Zlatibor.. i Ovcar i Kablar...
Jebo Petrovaradin i Skadarliju...
Jebo i Trakoscan... i pulsku arenu.
Jebo i Cerara i njegove uspjehe... i Matu Parlova... i Benesa Marjana.
Jebo i maratonca Veljku Rogosica... Nisu nasi.
Jebo i sarajevsku olimpijadu i... Ulagu skakaca
Mi imamo Terzica.. i Tihica... i Seadu. Njih ne bih jebo... gade mi se.
IMAMO MI PIRAMIDU...
Meni ne treba jer sam vec bio i na Bohinju i na Bledu, i Ohridu i na Dojranu, vidio Bitolu, jebo vise i Motovun (znam mu svaki kamen)... kome je jos stalo da vidi Hektorovicev dvorac u Starom Gradu na Hvaru, ne mora se vise odlaziti ni u Dobrovnik, ni u Budvu... Sveti Stefan.
Jebo i Zlatibor.. i Ovcar i Kablar...
Jebo Petrovaradin i Skadarliju...
Jebo i Trakoscan... i pulsku arenu.
Jebo i Cerara i njegove uspjehe... i Matu Parlova... i Benesa Marjana.
Jebo i maratonca Veljku Rogosica... Nisu nasi.
Jebo i sarajevsku olimpijadu i... Ulagu skakaca
Mi imamo Terzica.. i Tihica... i Seadu. Njih ne bih jebo... gade mi se.
IMAMO MI PIRAMIDU...
Last edited by Fair Life on 11/01/2006 09:29, edited 1 time in total.
-
Stari
Evo sad ce me zemo Fair Life stvarno zamrziti do kraja zivota sto ga proganjam sa teme na temu ...ali eto ne mogu odoljeti a da ne prokomentarisem neke od njegovih komentara ...pa da sam bogin...
Bio sam onamad birvaktile na sajmu elektronike u Ljubljani ...sezonski radio u brodogradilistima u Rijeci i Splitu...a kurvao se po Cresu i Losinju...Vojnikovao po ravnoj Slavoniji...Ljetovao kao sirotan preko crvenog krsta u Crnoj Gori ... putovao, lutao i pio po u Begeshu Krusevcu, Vladicinu, Hanu, Kursumliji ...Pecko pivo i danas smatram naboljim koje mi je teklo izmedju krajnika...i svasta nesto ....Ali ali ali ali ali ali .....Nikad u Sarajevu nisam bio, Nikad u Tuzli nisam bio, Kroz Travnik i Mostar sam par puta samo prosao... To ce biti moj Hadziluk da jednog dana to obavim...Da kafu popijem u Lutvinoj kafani ...Da gledam utakmicu na Tusnju....da jedem cevape kod Ferhatovica ...i bacim pogled sa mostarskog mosta (a ako mi zdravlje bude ovakvo kakvo je sada) bacicu i sebe samog odatle ...da zavrsim ovu muku na pristojan nacin.
Bio sam onamad birvaktile na sajmu elektronike u Ljubljani ...sezonski radio u brodogradilistima u Rijeci i Splitu...a kurvao se po Cresu i Losinju...Vojnikovao po ravnoj Slavoniji...Ljetovao kao sirotan preko crvenog krsta u Crnoj Gori ... putovao, lutao i pio po u Begeshu Krusevcu, Vladicinu, Hanu, Kursumliji ...Pecko pivo i danas smatram naboljim koje mi je teklo izmedju krajnika...i svasta nesto ....Ali ali ali ali ali ali .....Nikad u Sarajevu nisam bio, Nikad u Tuzli nisam bio, Kroz Travnik i Mostar sam par puta samo prosao... To ce biti moj Hadziluk da jednog dana to obavim...Da kafu popijem u Lutvinoj kafani ...Da gledam utakmicu na Tusnju....da jedem cevape kod Ferhatovica ...i bacim pogled sa mostarskog mosta (a ako mi zdravlje bude ovakvo kakvo je sada) bacicu i sebe samog odatle ...da zavrsim ovu muku na pristojan nacin.
-
vesela
Sada sam lijepo i mirno glasala, i to pravopisno tacno:
Ja ne bih
umjesto Ja nebi.
SFRJ je dio nase istorije i svi imamo korijene u njoj. Mi smo svjetski rekorderi u pljuvanju po sopstvenoj istoriji, pa ce tako sutra slijedece generacije pljuvati po nama, jer to je jedino sto ih ucimo.
SFRJ je dokazala tri stvari:
1. Uzmi pasos i putuj gdje hoces
2. Balkan moze biti bez rata, pa makar samo 45g.
3. Na sahrani predsjednika SFRJ je bilo 1o6 predsjednika drugih drzava,
dakle NE DELEGACIJA ILI PREDSTAVNIKA nego PREDSJEDNIKA. Nikad
niko nije dobio takvu pocast.
Vrlo sam ponosna sto me je odgojila ta drzava.
Jugoslavije vise ne moze biti, ali to ne znaci da nema Bosne i Hercegovine. Ona se stvara, oblikuje i bice dio sutrasnje istorije. Vrijeme ce pokazati koliko ce opstati i pod kojim uslovima.
Ja ne bih
umjesto Ja nebi.
SFRJ je dio nase istorije i svi imamo korijene u njoj. Mi smo svjetski rekorderi u pljuvanju po sopstvenoj istoriji, pa ce tako sutra slijedece generacije pljuvati po nama, jer to je jedino sto ih ucimo.
SFRJ je dokazala tri stvari:
1. Uzmi pasos i putuj gdje hoces
2. Balkan moze biti bez rata, pa makar samo 45g.
3. Na sahrani predsjednika SFRJ je bilo 1o6 predsjednika drugih drzava,
dakle NE DELEGACIJA ILI PREDSTAVNIKA nego PREDSJEDNIKA. Nikad
niko nije dobio takvu pocast.
Vrlo sam ponosna sto me je odgojila ta drzava.
Jugoslavije vise ne moze biti, ali to ne znaci da nema Bosne i Hercegovine. Ona se stvara, oblikuje i bice dio sutrasnje istorije. Vrijeme ce pokazati koliko ce opstati i pod kojim uslovima.
-
babba
zasto ne danasnje istorije ?
TAKTIČNA OBUKA
(Razglednice iz JNA)
-Dobar dan, drugovi !
-Dobar dan, druže generale !
-Kako je drugovi ?
-Dobro je, druže generale !
-Ima li ko šta da pita ?
-Nema, druže generale !
-Ima li kakvih problema ?
-Nema, druže generale ! Jedino... Osim... Samo što smo pomalo gladni.
-Dobro, dobro. Ima li kakvih drugih problema !?
-Hladno nam je, druže generale.
-Dobro, pusti sad to ! Ima li još kakvih problema !?
-Bolesni smo jako, druže generale.
-Dobro, de, ostavi se sad toga !!! Ima li još neki problem !!!?
-Nema, druže generale !
-Ima li ko šta da pita ?
-Nema, druže generale !
-Kako je, drugovi ?
-Dobar dan, drugovi !
-Dobar dan, druže generale...
TAKTIČNA OBUKA
(Razglednice iz JNA)
-Dobar dan, drugovi !
-Kako je drugovi ?
-Ima li ko šta da pita ?
-Nema, druže generale !
-Nema, druže generale !
-Ima li ko šta da pita ?
-Nema, druže generale !
-Kako je, drugovi ?
-Dobar dan, drugovi !
- Fair Life
Ne bih rekao da je to TAKTICKA OBUKA... prije ce to biti MPV (za neupucene - MORALNO POLITICKO VASPITANJE).babba wrote:zasto ne danasnje istorije ?
TAKTIČNA OBUKA
(Razglednice iz JNA)
-Dobar dan, drugovi !
-Kako je drugovi ?
-Ima li ko šta da pita ?
-Nema, druže generale !
-Nema, druže generale !
-Ima li ko šta da pita ?
-Nema, druže generale !
-Kako je, drugovi ?
-Dobar dan, drugovi !
- Vodenjak
Pa dobro, diplomato, kako ti vise ne dosadi?DiplomataSaSela wrote:Prvo vladali su i tih 50 godinakekec wrote:
Znam da medo prespava zimu, ali da neko moze "prespavati" 50 godina,
malo je za ne povjerovati.![]()
Drugo srbi su je stvorili vladali njom a i raspala se kad su oni htjeli
i trece ako ti se ovo dvoje iznad ne svidja jebo drzavu koja traje"toliko dugo"...a sad sto je ljepsa mladost nego starost to je nesto drugo...jebiga
Kome bolan prodajes muda pod bubrege o ugrozenosti ovih ili onih za vrijeme Juge?
Eto ti sad u Sarajevu vladaju samo tvoji, pa je li mozda narodu bolje?
U mojoj carsiji su vec deset punih godina neprikosnoveni vladari pa sve ode u mp3. Fabrike ne da ne rade, vec se u bescijenje prodaju! Ljudi izvrsavaju samoubistva, ulice su pune boraca koji prose ili cekaju da ih ko pozove da po cijeli dan crnce za dnevnicu od 30 pisljivih maraka, doktoru se ne moze bez barem 100 maraka a nijedna dzenaza ne moze proci bez da iz dzepa izbacis 700-800 maraka.
I sve to u situaciji kad 30% radnosposobnih radi a penzioneri primaju po 156 maraka penzije nakon 40 godina rada!!!!
I koga ti onda bolan lazes, zajedno sa ostalima, tebi slicnima, o losem zivotu prije?
Pa stvarno vas je vise preko one stvari! Raskokodakali ste se zadnjih 15 godina i svaki glas razuma koji ide protiv ideja koje ima "jedna i jedina" smatra se izdajom naroda, vjere i drzave! Jadna je i bijedna i ta vjera i taj narod i ta drzava kad se treba ustrucavati onih koji su u stvari i najveci neprijatelji istih!
A to su visestruko dokazali u zadnjih 15 godina!
Od kad je Alija dosao zajedno sa onima ostalima s kojima se drzao za ruku, a koji su se pokazali najvecim koljacima i bosnjackog i bosanskog bica, kola ne da idu nizbrdo vec naprosto jure i pitanje je gdje je kraj bezdana u koji propadamo!
A u onih 50 godina ugrozenosti su svi oni koji su HTJELI mogli imati sve sto pozele. Svi osim minderasa koji ni tad, a ni danas ne znaju ni za sta nego da sjede i tracaju, klevecu, ogovaraju...
Minderasa koji kukaju, a da guzicom ne mrdaju da SAMI SEBI SVOJ ZIVOT ucine boljim i kvalitetnijim!
Ti ili si jedan od njih ili si iz klape tih par procenata kriminalaca koji su pokrali sve sto se pokrasti dalo (a stvoreno za vrijeme dok smo bili "ugrozeni", je li...
Ohladite malo svi vi koji Titovu Jugoslaviju dozivljavate kao tamnicu naroda! Veceg mraka od toga u kome danas narod sjedi niko od nas nikad vidio nije, a da ne govorim o tome da idealnijeg rjesenja upravo za muslimane sa tih podrucja niti je bilo niti ce biti! A ti si i tako i tako jedan od onih kojima je samo do toga i stalo!
Inace, ne bi onu Jugoslaviju "prepoznao" kao Srboslaviju kako tebe i tebi slicne nakljukase dezurni "dusebriznici" za prava bosnjackog naroda!
-
_galaksija
Pa ja sam tebe vec svrstala u tor.Samo sam rekla odluci se kojim jezikom da pricas jer to MESANJE nas iritirababba wrote:Kojim jezikom pricam ?
Mislis u koji tor da me svrstas ???
E pa kako vidis u navedenom gore "OVCE NE LETE" sine ... a nit rone bezbeli ...
-
babba
a ko ste to VI ?
Basta sljezove boje
(Posveta)
Knjizevniku ZIJI DIZDAREVICU
ubijen u logoru Jasenovac 1942.
Dragi moj Zijo,
Znam da pisem pismo koje ne moze stici svom adresantu, ali se tjesim time da ce ga procitati bar onaj koji voli nas obojicu.
Kasna je noc i meni se ne spava. U ovo gluvo doba razgovara se samo s duhovima i uspomenama, a ja, evo, razmisljam o zlatnoj paucini i srebrnoj magli tvojih prica, i o strasnom kraju koji te je zadesio u logoru Jasenovac.
Pisem, dragi Zijo, a nisam siguran da i mene, jednom, ne ceka slicam kraj u ovome svijetu po kome jos putuje kuga s kosom.
....
Tih istih godina, ja sam, slucajem, izbjegao tvoju sudbinu, ali, evo, ima neko doba kako me, za mojim radnim stolom, osvoji crna slutnja: vidim neku noc, prohladnu, sa zvijezdama od leda, kroz koju me odvode neznano kud. Ko su ti tamni dzelati u ljudskom liku? Jesu li slicni onima koji su tebe odveli? Ili braca onih pred kojima je otisao Goran? Zar to nisu tamne Kikiceve ubice?
...
Umnozavaju se po svijetu crni konji i crni konjanici, nocni i dnevni vampiri, a ja sjedim nad svojim rukopisima i pricam o jednoj basti sljezove boje, o dobrim starcima i zanesenim djecacima.....Prije nego me odvedu zurim da ispricam zlatnu bajku o ljudima.Njeno du mi sjeme posijali u srce jos u djetinjstvu i ono bez prestanka nice, cvjeta i obnavlja se.
....
Eto, o tome bih, Zijo, da sapucem i pisem svoju bajku. Ti bi najbolje znao da nista nisam izmislio i da se u ovome poslu ne moze izmisljati, a pogotovu ne dobri ljudi i sveti bojovnici.
Na zalost,ni one druge nisam izmastao, mrke ubice s ljudskim licem. O njima ne mogu i ne volim da pricam. Osjecam samo kako se umnozavaju i rote u ovome stijesnjenom svijetu, slutim ih po hladnoj jezi, koja im je prethodnica, i jos malo, cini se, pa ce zakucati na vrata.
Neka, Zijo... Svak se brani svojim oruzjem, a jos uvijek nije iskovana sablja koja moze sjeci nase mjesecine, nasmijane zore i tuzne sutone.
Zbogom, dragi moj. Mozda je nekom smijesna moja starinska odora, pradjedovsko koplje i ubogo kljuse, koje ne obecava bogzna kakvu trku. Jah, sta ces...
Branko Copic
Basta sljezove boje
(Posveta)
Knjizevniku ZIJI DIZDAREVICU
ubijen u logoru Jasenovac 1942.
Dragi moj Zijo,
Znam da pisem pismo koje ne moze stici svom adresantu, ali se tjesim time da ce ga procitati bar onaj koji voli nas obojicu.
Kasna je noc i meni se ne spava. U ovo gluvo doba razgovara se samo s duhovima i uspomenama, a ja, evo, razmisljam o zlatnoj paucini i srebrnoj magli tvojih prica, i o strasnom kraju koji te je zadesio u logoru Jasenovac.
Pisem, dragi Zijo, a nisam siguran da i mene, jednom, ne ceka slicam kraj u ovome svijetu po kome jos putuje kuga s kosom.
....
Tih istih godina, ja sam, slucajem, izbjegao tvoju sudbinu, ali, evo, ima neko doba kako me, za mojim radnim stolom, osvoji crna slutnja: vidim neku noc, prohladnu, sa zvijezdama od leda, kroz koju me odvode neznano kud. Ko su ti tamni dzelati u ljudskom liku? Jesu li slicni onima koji su tebe odveli? Ili braca onih pred kojima je otisao Goran? Zar to nisu tamne Kikiceve ubice?
...
Umnozavaju se po svijetu crni konji i crni konjanici, nocni i dnevni vampiri, a ja sjedim nad svojim rukopisima i pricam o jednoj basti sljezove boje, o dobrim starcima i zanesenim djecacima.....Prije nego me odvedu zurim da ispricam zlatnu bajku o ljudima.Njeno du mi sjeme posijali u srce jos u djetinjstvu i ono bez prestanka nice, cvjeta i obnavlja se.
....
Eto, o tome bih, Zijo, da sapucem i pisem svoju bajku. Ti bi najbolje znao da nista nisam izmislio i da se u ovome poslu ne moze izmisljati, a pogotovu ne dobri ljudi i sveti bojovnici.
Na zalost,ni one druge nisam izmastao, mrke ubice s ljudskim licem. O njima ne mogu i ne volim da pricam. Osjecam samo kako se umnozavaju i rote u ovome stijesnjenom svijetu, slutim ih po hladnoj jezi, koja im je prethodnica, i jos malo, cini se, pa ce zakucati na vrata.
Neka, Zijo... Svak se brani svojim oruzjem, a jos uvijek nije iskovana sablja koja moze sjeci nase mjesecine, nasmijane zore i tuzne sutone.
Zbogom, dragi moj. Mozda je nekom smijesna moja starinska odora, pradjedovsko koplje i ubogo kljuse, koje ne obecava bogzna kakvu trku. Jah, sta ces...
Branko Copic
Last edited by babba on 11/01/2006 10:25, edited 1 time in total.
-
1234
Vodenjak Skidam ti kapu u ime postovanja
Vesela Ne citam sve samo ono sto hocu Jedan od razloga je sto smo u vremenskom razlazu i dok ste vi aktivni ja sam vec spremna za pocinak OK
I nije samo ovaj forum koji me interesuje Malo provodim vremena i na drugima Je li si sad srecnija
Vesela Ne citam sve samo ono sto hocu Jedan od razloga je sto smo u vremenskom razlazu i dok ste vi aktivni ja sam vec spremna za pocinak OK
I nije samo ovaj forum koji me interesuje Malo provodim vremena i na drugima Je li si sad srecnija
-
_galaksija
Pa i trebas da me persiras ....babba wrote:a ko ste to VI ?
-
babba
1970 Radna akcija Brcko - Banovici :
Mozda cemo biti sasvim stari, kad se jednog dana sretnemo kraj pruge na koloseku dugom, mladosti nase sa obe strane naseg dela.
Mozda suze necu moci skriti, kada vidim prugu sto gradio sam i ja, jer pamtim jos uvek trasu ove pruge i nikad je zaboravit necu.
Gorele su vatre cele noci, suze skriti nismo znali, tajne nase ostase na pruzi, obecanje sto smo srcu dali.
Ovaj rastanak nek nas veze, u srcima akcija ce biti, volimo se tri put preko norme, u ocima nemojmo suze kriti
ORA- Neretva
Brigadirko,brigadirko mala
rekla si mi ove noci
Neretva je tebe zvala
na Neretvu ti ces OPET doci.
a di je tvoja SLOVARICA ?
Knjiga za učenje slova, sa slovima koja se vade, pa ih obično sve pogubiš do kraja prvog polugodišta prvog razreda osnovne škole.
Mozda cemo biti sasvim stari, kad se jednog dana sretnemo kraj pruge na koloseku dugom, mladosti nase sa obe strane naseg dela.
Mozda suze necu moci skriti, kada vidim prugu sto gradio sam i ja, jer pamtim jos uvek trasu ove pruge i nikad je zaboravit necu.
Gorele su vatre cele noci, suze skriti nismo znali, tajne nase ostase na pruzi, obecanje sto smo srcu dali.
Ovaj rastanak nek nas veze, u srcima akcija ce biti, volimo se tri put preko norme, u ocima nemojmo suze kriti
ORA- Neretva
Brigadirko,brigadirko mala
rekla si mi ove noci
Neretva je tebe zvala
na Neretvu ti ces OPET doci.
a di je tvoja SLOVARICA ?
Knjiga za učenje slova, sa slovima koja se vade, pa ih obično sve pogubiš do kraja prvog polugodišta prvog razreda osnovne škole.
Last edited by babba on 11/01/2006 10:56, edited 1 time in total.
-
babba
E haj sad sa je ovo ???
1. griz u dubokom tanjuru, posut žličicom Kraš-ekspresa na sredini
2. Eurokrem - tučnjava + ulizivanje drugarici kuharici da ti da repete
3. kruh sa Zdenka sirom (jedna šnita po učeniku)
4. kruh s paštetom
5. kruh s nekakvom mortadelom ili parizerom, najgore kvalitete
Zanimljivo je kako nikad nismo dobivali voce....
4. kruh s paštetom
-
babba
U osnovnim skolama sedamdesetih godina, a mozda i posle toga. nosio ju je predsednik razreda, sastojala se iz tabela u kojoj je bio upisan raspored casova za odredjene dane i mesta za ocene. Nastavnici se davali ocenu za pocetak, sredinu i kraj casa, a na kraju i prosek te tri ocene. Posebno polje bilo je ostavljeno za neposlusne djake koji su bili upisivani u ?, to je ipak bilo bolje, nego opomena u dnevniku. Na casovimna odeljenske zajednice razredni staresina je listao ?, sto je u mnogome davalo ton citavom casu...
-
Stari
Hm...to je moralo biti u nekom malo boljem vremenu...kad sam ja onomad isao u osnovnu...mi nismo dobijali nista...nego ono sta sebi poneses ...stvari kao sto su Kras Expres...Eurokrem..nisu ni postojale..bar ne u mojoj skoli.babba wrote:E haj sad sa je ovo ???
4. kruh s paštetom
-
babba
U svetu postoji jedno carstvo,
u njemu caruje drugarstvo,
u njemu je sve lepo,
u njemu je sve nezno,
u njemu se sve raduje.
Tamo su kuce od cokolade,
prozori su od marmelade,
tamo svako radi ono sta hoce,
tamo raste svako voce.
U svetu postoji jendo carstvo,
u njemu caruje drugarstvo.
u njemu caruje drugarstvo,
u njemu je sve lepo,
u njemu je sve nezno,
u njemu se sve raduje.
Tamo su kuce od cokolade,
prozori su od marmelade,
tamo svako radi ono sta hoce,
tamo raste svako voce.
U svetu postoji jendo carstvo,
u njemu caruje drugarstvo.
-
Stari
Svecana ceremonija primanja u savez pionira kao i u savez socijalisticke omladine je postojala...meni nije bila pretjerano draga jer nisam znao korektno svezati onaj crveni rubac oko vrata... zbog cega su me drugi iz razreda zajebavali...pa sam morao, ako se ne varam, jednog od tih dripaca i osamariti...(isti je nekoliko decenija kasnije bio u vrlo dobrim odnosima sa ljudstvom u cetnickom pokretu 1992-1995.... tako da mi je i dan danas zao stoje to bila samo pleska...sto ga nisam na hirurgiju poslao jos tad)
Ne bi trebalo previse idealizirati i romantizirati te davno prosle dane...bilo je fino ...ali ne uvijek.
Ne bi trebalo previse idealizirati i romantizirati te davno prosle dane...bilo je fino ...ali ne uvijek.
-
babba
Dinastija
Steven, srednji sin Carringtonovih, sin zle Alexis i dobrog Blakea koji je u drugom pokušaju oženio predobru Crystal, početkom osamdesetih bio je prvo Yu hranilište za bakterijsku upalu svevremenih balkanskih tabua. Prikazivanje Stevena s partnerom i njihova ljubavna problematika u inače hiperpopulističkoj seriji Dinastija koju smo gledali osamdesetih bilo je nacionalni susret s erotikom drugog reda.
Steven, srednji sin Carringtonovih, sin zle Alexis i dobrog Blakea koji je u drugom pokušaju oženio predobru Crystal, početkom osamdesetih bio je prvo Yu hranilište za bakterijsku upalu svevremenih balkanskih tabua. Prikazivanje Stevena s partnerom i njihova ljubavna problematika u inače hiperpopulističkoj seriji Dinastija koju smo gledali osamdesetih bilo je nacionalni susret s erotikom drugog reda.
-
1234
Bbba ako nastavis tako rasplakat ces me
Samo je jedna jedina bila i nikad vise
Ne znam koliko sam bila sretna ziveci u tako velicanstvenoj a jos sretnija sto nisam bila tamo za vrijeme ovog zadnjeg najprljavijeg rata mislim u istoriji covjecnosti Prljaviji je bio nego ovaj u Iraku
Samo je jedna jedina bila i nikad vise
Ne znam koliko sam bila sretna ziveci u tako velicanstvenoj a jos sretnija sto nisam bila tamo za vrijeme ovog zadnjeg najprljavijeg rata mislim u istoriji covjecnosti Prljaviji je bio nego ovaj u Iraku
-
babba
STA DJECA ZNAJU O ZAVICAJU
Kako je nastala rijec demokratija: pala neka neka zena u vodu, i imala muza koji je zove De, i izadje nako mokra iz vode i kaze:
"De mokra ti ja"!!
Inace je pola djece u emisijama imao one tamno plave trenerke sa bijelim linijama a druga polovia je bila klempava.
Iztraumatizirana djeca
Kako je nastala rijec demokratija: pala neka neka zena u vodu, i imala muza koji je zove De, i izadje nako mokra iz vode i kaze:
"De mokra ti ja"!!
Inace je pola djece u emisijama imao one tamno plave trenerke sa bijelim linijama a druga polovia je bila klempava.
Iztraumatizirana djeca