Jugoslavija danas
- General War
#126 Re: Jugoslavija danas
- General War
#127 Re: Jugoslavija danas
GeeTnT wrote:Razmisljanja poput tvog nije nista drugo nego rezultat obrazovanja i pogresnog tumacenja povijesti od roditelja do profesora...General War wrote:Jasta cu...ustani ti.GeeTnT wrote: Ustani kad spominjes gospodina Bogicevica..
-"Put do pakla je poplocan dobrim namjerama".
Upravo zbog toga me ne iznenadjuje danasnji izvjestaj iz Srbije koji kaze da je u Srbiji govor mrznje kao 90-tih.. Nikad necete napisati nista protiv haskih optuzenika, a uzimate u usta Bogicevica koji predstavlja moralnu velicinu u BiH i sire..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#128 Re: Jugoslavija danas
hAZNADAR in a nutshell.hAZNADAR wrote:Praskaju se i dalje. Samo sa razlikom sto nisu vise sirotinja koju mozes pokupiti ako platis pice. Sad trebas imati i malo sarma. Ocito je onda kome nedostaje ono vrijeme.detroit-mercy wrote:To ti je glavni adut Jugosa_BataZiv_0809 wrote:Ja koliko te Cehinje spominjessvaka tema pocinje sa kako je bilo dobro i kako su se Cehinje nako jebavale
.
- nixon69
#129 Re: Jugoslavija danas
Zato se sad jede sve sa zapada,dok domaca privreda i poljoprivreda propada.Kaligula I wrote:...Zapdu je trebalo novo tržište od 22. miliona ljudi, jebe se njima za naše proizvode...ljevoruki wrote:Prepo se "zapad" Yuge 45, Obodin frizidera i Cajavec televizora pa razvalio YU.nixon69 wrote:Da je zapadu odgovarala ujedinjena YU i da im nije bila prpa da se jos vise ne razvije i modernizuje,nebi je onda ni rasturili.![]()
Jesi li ti ovo sam smislio ili ti je neko malo i pomogo?
Ne razumijem kako misle da vrate onolike dugove kad je sve u banani.
- nixon69
#130 Re: Jugoslavija danas
Nisam ja nista izmislio,Citaj malo okolo.ljevoruki wrote:Prepo se "zapad" Yuge 45, Obodin frizidera i Cajavec televizora pa razvalio YU.nixon69 wrote:Da je zapadu odgovarala ujedinjena YU i da im nije bila prpa da se jos vise ne razvije i modernizuje,nebi je onda ni rasturili.![]()
Jesi li ti ovo sam smislio ili ti je neko malo i pomogo?
To se vec planiralo od kraja sedamdestih i pocetkom osamdesetih da se baci kost pa da se psi pokolju oko nje.
- nixon69
#131 Re: Jugoslavija danas
insomnia78 wrote:Eki zapad je rasturio
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/bivs ... /151130014Bivši agent CIA-e tvrdi: Dali su nam milione da rascjepkamo Jugoslaviju
- ljevoruki
#132 Re: Jugoslavija danas
Jedino ako Beograd smatras zapadomnixon69 wrote:Nisam ja nista izmislio,Citaj malo okolo.ljevoruki wrote:Prepo se "zapad" Yuge 45, Obodin frizidera i Cajavec televizora pa razvalio YU.nixon69 wrote:Da je zapadu odgovarala ujedinjena YU i da im nije bila prpa da se jos vise ne razvije i modernizuje,nebi je onda ni rasturili.![]()
Jesi li ti ovo sam smislio ili ti je neko malo i pomogo?![]()
To se vec planiralo od kraja sedamdestih i pocetkom osamdesetih da se baci kost pa da se psi pokolju oko nje.