Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baska zvona i diname, sve metal, nitne, nema mu smrti. Na zvonu se hrda ufatila na ruchci/potezacu kakodagavecnazovem, zar znoj s palca kataliziro procese
Gdje samo nadete sve ove slike
Ne priznajem poraz. Startaske su bile za lopte. Startaske i zepe. Osjetis polufudbal (kakav je tek ovo dzoker) pod nogom, valjas ko Tuce. Nakon mjesec dva bi se pojavila rupa na velikom prstu, noznoj inacici palca. Prica je bila o Poniju. Casual stil, allround oprema. Prednost dajem Univerzalkama - kad te malo pocnu zuljat i vec su pohabane kupuje se novi par za broj vece i sukcesivno ih pocinjes oblacit kad ides u skolu.
Za red se je neki znalo...
@radosni po igracu Veleza sam dobio ime, a trebao po igracu Zvezde Jbga stari okorijeli Zvezdas i dan danas me utusi komparacijom Dzajica, Savica i Piksija sa Ronaldom i Messijem
Medjutim rodih se u nezgodan vakat, krenulo se vec kuhat, tako da umjesto Zvezdasa, postadoh Velezovac
Ne priznajem poraz. Startaske su bile za lopte. Startaske i zepe. Osjetis polufudbal (kakav je tek ovo dzoker) pod nogom, valjas ko Tuce. Nakon mjesec dva bi se pojavila rupa na velikom prstu, noznoj inacici palca. Prica je bila o Poniju. Casual stil, allround oprema. Prednost dajem Univerzalkama - kad te malo pocnu zuljat i vec su pohabane kupuje se novi par za broj vece i sukcesivno ih pocinjes oblacit kad ides u skolu.
Za red se je neki znalo...
ma zezam te...na nekoj od tema sam pričao sa nekim o ovome (šunjalice, startaske i sl). vjerovatno si to bio ti.
_BataZiv_0809 wrote:@radosni po igracu Veleza sam dobio ime, a trebao po igracu Zvezde Jbga stari okorijeli Zvezdas i dan danas me utusi komparacijom Dzajica, Savica i Piksija sa Ronaldom i Messijem
Medjutim rodih se u nezgodan vakat, krenulo se vec kuhat, tako da umjesto Zvezdasa, postadoh Velezovac
dobar je velež, uz radnički iz niša i želje, omiljeni klub. tačnije sportski kolektiv. igrali su pošteno...
dobro, malo je željo šarO...
zimi smo voljeli igrati noćni fudbal, po snijegu kad dobro napada, pa ga utabaš preko dana i naveče dođeš...
one čini mi se jugoplastikine lopte - derby-, zvali smo ih derbuše, kafenkaste, ličile na vaterpolo lopte, e one su bile idealne za snijeg.
manjeg obima od polufudbala, lakše a više plastike u njima pa brže piče po snijegu...uhhh, to su bili okršaji do zadnjeg atoma.
radostan dan wrote:zimi smo voljeli igrati noćni fudbal, po snijegu kad dobro napada, pa ga utabaš preko dana i naveče dođeš...
one čini mi se jugoplastikine lopte - derby-, zvali smo ih derbuše, kafenkaste, ličile na vaterpolo lopte, e one su bile idealne za snijeg.
manjeg obima od polufudbala, lakše a više plastike u njima pa brže piče po snijegu...uhhh, to su bili okršaji do zadnjeg atoma.