Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
velez wrote:He, he, kako se Bosnjaci pale, kada im se komsija traca, kao nemoj da se komso ne uvrijedi!!!!
Kada se Alija ili Ganic kritikuju onda je to normalno, ma napljackali se, samo rade za svoju familiju itd.
a divjak kao nije se napljacko, ovde nekih likova ima na forumu koji ama bas sve tacno znaju sve neke top infose imaju, kao da su u vladi radili za vrijeme agresije....ili je opet cula kazala!
velez wrote:Imam i te kako!!!!
Svaka akcija deblokade Sarajeva je bila unaprijed propala- izdana!!!!
Ja mislim da Bosnjaci trebaju jednom i zauvijek rascistiti sa izdajicama iz svojih redova!!!!
A da mozda priupitas detalje o izdaji Aliju Delimustafica?
Kada mu je otac umro, izasla je ogromna smrtovnica u Avazu, potpisana sa ... Momcilo Mandic.
I Momcilo i Alija su ogromne pare zaradili na opsadi Sarajeva.
Jer, kao u svakom trileru, motiv je nuzan ...
Ma nabijem ja vas sve pojedinacno. Dok god budete pricali, Bosnjaci ovako Srbi onako i Hrvati nako nema nama Bosne sa Bosancima. Ljudi pa jestel vi normalni. Ja nikad nisam niti cu priznati etiketiranje od strane nasih politicara kako se svaki bori za svoj narod, pa ljudi svi normalni ljudi u ovoj drzavi bi trebali bit Bosanci i da se tako izjasnjavaju i tek kad onima gore dokazemo da smo jedinstveni u tome mozda nekad za 100 godina ovdje i bude neka drzava...I nemojte vise srat matere vam..
iradion wrote:dobrino moja...men` se sve cini da ti mjesas r. Izetbegovica i tu bagru Delimustafica...
no cesto tebe prenese
alija i sda pa hajd`
Tu "bagru" Delimustafica je Alija Izetbegovic postavio za ministra policije 1991. godine i na toj pozicije je do 1993. kada postaje ministar trgovine.
Slicnu karijeru ima i Momcilo Mandic, samo na drugoj strani.
Deset godina poslije izlazi famozna smrtovnica, kruna visegodisnjeg partnerstva i prijateljstva Momcila i Alije napravljenog i odrzavanog preko nasih ledja.
Ako se ko jos pita, zasto su akcije deblokade propadale ...
iradion wrote:ljepoto, nije ga r. Alija postavio vec vlada
bem te polupismena...politicki
a ko je bio u toj vladi 1991. znamo svi
..sem tebe
Bio Alijia i balije, Radovan i cetnici, Stjepan i ustase, zajedno, otprilike ko i danas... Jah, bile su i neke mrske nam komunjare i onaj alkos Durakovic, al i nisu bas bili u vladajucoj koaliciji...
iradion wrote:ljepoto, nije ga r. Alija postavio vec vlada
bem te polupismena...politicki
a ko je bio u toj vladi 1991. znamo svi
..sem tebe
Jeko, jekane,
Vlada bira samu sebe?
Vladu 1991. kao i sve ostale BH vlade do sada, izabrale su stranke pobjednice - te godine su to HDZ, SDA i SDS.
na celu HDZ je Stjepan Kljujic,
na celu SDS je Radovan Karadjic
na celu SDA je Alija Izetbegovic
Delimustafic je dosao na mjesto ministra unutrasnjih poslova na iskljucivo insistiranje Fikreta ABDICA kod Alije Izetbegovica,inace to mjesto je bilo namijenjeno za dotadasnjeg prvog policajca u Bih Besic se mislim preziva a ime neznam tacno mislim Muhamed.
On je bio poznat po tome sto je rasturio srpske demonstracije 80 i neke u Foci a vezano sa desavanjima u focatransu
ja bi ga upitao samo dva pitanja koja on nece odgovoriti preko interneta.
1. koliko je tacno inkasirao kad je prodao onaj kamion pjesadijskog oruzja muslimanima na pocetku rata?
2.zasto njegov rodjeni izbjegava u drustvu spomenuti svoje prezime i ko mu je otac?
ja nisam iz rs. ja sam u ratu dao zakletvu bas jovi na bjelavama.
a ima vremena za optuzbu. zlocin ne zastarjeva.
jer nije bas da je potpuno nevin kod onog masakra u dobrovoljackoj.
i sta to srbijanac radi u armiji bih? kako da nije otisao sa "svojima"?