drenmajster wrote:Jos jedan komentar onako-radi zivaca-nece Josip otici iz Sarajeva dok je Bosne zive -kasnije ce biti problemdrenmajster wrote:E vala i tebe-ako hoce da ide nije problem ali ko je pravio sranje oko toga.Ako si ti licno ucestvovao u tome onda se ocituj(objavi)-moze te mozda biti stid naspram tog covjeka.Da- pricam kao Josip jer znam kako mu je biti dio necega sto se zove Bosna a prica o sto i kusur postova se odnosi i na tebe-OBRANA+OPTUZBA=PRESUDA.Zaboravili ste bitan dio evropske kulture-OBRANA-bez toga nema pravnog sistema -ili Josipa mozda treba objesiti na vrh lipe u gradu za opomenu onima koji drugacije misle.Ne poznajem Josipa licno ali cu se potruditi da to ostvarim vrlo brzo-imam razloga milion.sumirprimus wrote:vala i ti drenmajstore ko da si josip himself,od sto i kusur postova sto i kusur u obranu liks i djela j.p.
vala nije problem ako cojk oce da ide,nije problem ni ako ima negdje bolje,nije vala ni problem ako pljuje po sarajevu bosni,pljuvali su mnogi,problem je ako je istina sto je ova zena izjavila za SB,..jer ako je bas tacno ovo sto kaze,onda josip nije za banjaluke ili zagreba,ovo je materijal za zenice...mislim ono,pravna drzava,sud dokazi, da je i predsjednik drzave justice for all...
daj ba druze,uzivio si se,bas me briga Za j.p ha osto ha otiso,...kako mu je volja,sloboda izbora...
a brani se onaj ko je napadnut i ko osjeti potrebu da se brani,i ako odluci da se brani onda se brani pod svaku cijenu,...
znaci j.p himself...ja ne ču nigdje njegov komentar na optuzbe ove zene,...to ce vjerovatno oni na sudu morat raspravit(AKO ZAVRSE NA SUDU),eh ako je zena u pravu,onda i bolje da ide,koji ce nam,ispo je onda obicna ubleha demagog,šana majka,...
a ukoliko oni to izmedju seb rasprave i dokaze se da je zena lagala,onda duboki naklon,i od gibonija moglo bi bit da je lakse umrit nego judima rec OPROSTI... :)i naravno nadoknada stete za pretrpljenu bol,fizicku psihicku,duhovnu moralnu, i svaku drugu od strane iste gospodze naravno...
eh eto,znaci men ni iz dzepa ni u dzep,...kako god sretno Him bilo...