Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Locked
bosan

#26 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by bosan »

BiH-x wrote:
bosan wrote:Otisao sam i ja ,pa sta :D :D
Nisi Hrvat (dakle nisi ugrozen)
Jesam ugrozen ,kako da nisam :D
therrarrius

#27 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by therrarrius »

valter.ba wrote:Jebat ga! Nisam mogao a da ne kazem pravo me nervira sa svojim stavovima u zadnjih godinu dana te problem sa stanom te shutnuli ga u penziju te zena otpustena PA STA PEJAKOVICU???? Moras bolan Pejakovicu u zasluzenu penziju! Ljudi svaki dan bivaju otpusteni,borci jebeni od svakoga ko ih je mogao,bez stanova bore se za golu egzistenciju...Jebo te tvoj patriotizam koji samo gledas kroz svoje licne interese. Citiracu te Pejakovicu: "SIKTER"!!!
Tako je Cicerone, zato neka nama nasih pravih patriota Brankovica, Tihica, Dodika i Radoncica :D OLE
VerticalHairFactor

#28 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by VerticalHairFactor »

Ma, šalu na stranu, Pejaković se svrstao (vjerovatno uz onoga koji je dočekao njegov lik iz monodrame na peronu u Njemačkoj) i očekuje da mu se ponudi cijena. S obzirom na to da Hrvatska više ne fura taj fazon, možda i Srbija dolazi u obzir, još jedino tamo će moći počet monodramu sa: "Oni meni ima Bosne!...", i naići na frenetično pljeskanje i malo za džeparca.
Pikaboo

#29 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Pikaboo »

bosan wrote:
BiH-x wrote:
bosan wrote:Otisao sam i ja ,pa sta :D :D
Nisi Hrvat (dakle nisi ugrozen)
Jesam ugrozen ,kako da nisam :D
I ja sam a nisam Hrvat.
therrarrius

#30 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by therrarrius »

VerticalHairFactor wrote:Ma, šalu na stranu, Pejaković se svrstao (vjerovatno uz onoga koji je dočekao njegov lik iz monodrame na peronu u Njemačkoj) i očekuje da mu se ponudi cijena. S obzirom na to da Hrvatska više ne fura taj fazon, možda i Srbija dolazi u obzir, još jedino tamo će moći počet monodramu sa: "Oni meni ima Bosne!...", i naići na frenetično pljeskanje i malo za džeparca.
Poredis ga sa Neletom Karajlicem ili sta?
Hemel

#31 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Hemel »

felipe kajetano wrote:'ocel ko ostat :-? ?
hoce,
i vratit ce se mnogi koji su otisli... :cry:

p.s. nece se vratiti oni koji koji imaju gdje ostati pa makar im bilo i gore...
zao mi je zbog te odluke ali ostat ce bosne i bez njega kao sto sto je ostala i opstala bez mnogih koji su mislili ''posle njih potop''. (neda ukrade, nele karajlic, kusturica...razni doktori, glumci...)
luckypot

#32 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by luckypot »

sva situacija lijepo opisana - ai vala kome ne valja široko su vrata otvorena i sretan put ...
valter.ba

#33 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by valter.ba »

therrarrius wrote:
valter.ba wrote:Jebat ga! Nisam mogao a da ne kazem pravo me nervira sa svojim stavovima u zadnjih godinu dana te problem sa stanom te shutnuli ga u penziju te zena otpustena PA STA PEJAKOVICU???? Moras bolan Pejakovicu u zasluzenu penziju! Ljudi svaki dan bivaju otpusteni,borci jebeni od svakoga ko ih je mogao,bez stanova bore se za golu egzistenciju...Jebo te tvoj patriotizam koji samo gledas kroz svoje licne interese. Citiracu te Pejakovicu: "SIKTER"!!!
Tako je Cicerone, zato neka nama nasih pravih patriota Brankovica, Tihica, Dodika i Radoncica :D OLE
Ne znam zasto me dovodis u kontekst ovih gore navedenih idiota ali evo i tebi OLE :lol:
Joj sto se iznervirah pred spavanje :zjev:
Pikaboo

#34 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Pikaboo »

luckypot wrote:sva situacija lijepo opisana - ai vala kome ne valja široko su vrata otvorena i sretan put ...
Koja vrata,prosvijetli nas mocni govornice?
therrarrius

#35 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by therrarrius »

valter.ba wrote:
therrarrius wrote:
Ne znam zasto me dovodis u kontekst ovih gore navedenih idiota ali evo i tebi OLE :lol:
Joj sto se iznervirah pred spavanje :zjev:
Pa ko je po tebi ''patriota po mjeri''?
luckypot

#36 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by luckypot »

Pikaboo wrote:
luckypot wrote:sva situacija lijepo opisana - ai vala kome ne valja široko su vrata otvorena i sretan put ...
Koja vrata,prosvijetli nas mocni govornice?
pa otvoreno društvo svakako smo u defakto uniji sa hrvatskom i srbijom...
Pikaboo

#37 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Pikaboo »

Sa magarca na magarca??? Nema smisla!
Frankyee

#38 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Frankyee »

tuzno je da Pejakovic ovako misli, sta je dovelo tog covjeka da se tako razocara, to je strasno.

Sarajevo definitivno tone u svakom pogledu, velika je to steta.
citroen

#39 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by citroen »

therrarrius wrote:Jest cudno, pogotovo kad uzems u obzir cinjenicu da je COVJEK POTPUNO U PRAVU. Razocarao se, i to je logicno, glumac njegovog potencijala sisa veslo u ovoj zemlji pokusavajuci da nesto promijeni.
Znajuci da ce sada krenuti preseravanje oko ''otmice stana'' koju je jedino ''eminentna ''slobodna bosna'' opisala, distanciram se i ostavljam je ''spiterima''.

Rock on pljuc, pljuc...
Sta pokusava da promijei,na stranu njegove glumavcke kvalitete ali on eljudske,dali ih poznajes kod njega.Njemu uopste nije ovdje lose,samo stvara takvu sliku a ne prica o kucama na vlašiću,stanovima,touaregu,mercedesu ...ajd molim te,pomozi mu kofere spakovati :sax: :sax: :sax:
Pikaboo

#40 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Pikaboo »

Frankyee wrote:tuzno je da Pejakovic ovako misli, sta je dovelo tog covjeka da se tako razocara, to je strasno.

Sad ce te citirati svaka nacionalisticko nastrojena faca na forumu.
Pejakovicu SRETNO,a mi cemo da se gusimo u vlastitom sr***.Kazu to ima veze sa patriotizmom.
valter.ba

#41 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by valter.ba »

Pa ko je po tebi ''patriota po mjeri''?[/quote]

"Po mjeri su oni sto su na ulici i gladni i zedni a krv su ostavili po rovovima sirom Bosne, "Obican Covjek"!!! Pejakovici bolan dobro i lijepo zive u ovom gradu koji im je dao mnogo ali ne sve jer su im apetiti veliki :thumbup:
I jebes odma politicke konotacije, nisam ti ja od toga. Ja samo volim BiH :bih:
muha_sa

#42 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by muha_sa »

boli nekog kita što sam dobrovoljac i sa svojom rukom pravljenom puškom kreno u odbranu grada.i ne kajem se zbog toga i ponosim se tim--i imat cu šta unucima pricat.

-boli nekog kita što su mi četnici u saradnji s Karlom Biltom opljaškali i odvukli sve što se odvuc može iz firme prilikom reintegracije okupiranih SA.opština.

-boli nekog kita što sam sa svojim radnim kolegama,odmah nakon reintegracije,ušo u krug firme i cistio ruševine i saniro ono što su pašcad uništili.
-boli nekog kita što sam osto bez posla--ne samo ja vec još oko 300.radnih kolega--od doktora nauka do vrhunskih majstora.
- i šta se dešava na kraju--kad se sve saniralo dodju i istjeraju nas na ulicu.--boli nekog kita zbog toga.

eh,ne pada mi na pamet ici vani ( mada sam mogo a i sad mogu ) i to je iskljucivo moj izbor.u inat ne idem iz svog grada i vozdra :D
i mene zaboli kita za sve i jednog ko želi ici--nek mu je sa srecom :D
tetakk

#43 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by tetakk »

Pejakovic je i u stvarnom zivotu glumac, i to negativac.
luckypot

#44 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by luckypot »

Frankyee wrote:tuzno je da Pejakovic ovako misli, sta je dovelo tog covjeka da se tako razocara, to je strasno.

:-D sarajevo ne tone uopšte...otišo kusturica kod miloševića, došao tanović s oskarom...otišao nele karajlić, napravilo se sto novih bendova...otišli ini profesori ka beogradu, stvorila se nova bolja generacija i još se čak i vratili iz inostranstva s diplomama...otici ce i pejakovic (sumnjam, jer mu je previše dobro) pa će ga zamjeniti bolji glumci...

i tako sve dalje i dalje...ne treba žaliti za onima koji odlaze, gledaj u nove ljude, hebem ti više sentimentalu za prošlim vremenima, pravi nove stvari..
therrarrius

#45 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by therrarrius »

citroen wrote:
therrarrius wrote:Jest cudno, pogotovo kad uzems u obzir cinjenicu da je COVJEK POTPUNO U PRAVU. Razocarao se, i to je logicno, glumac njegovog potencijala sisa veslo u ovoj zemlji pokusavajuci da nesto promijeni.
Znajuci da ce sada krenuti preseravanje oko ''otmice stana'' koju je jedino ''eminentna ''slobodna bosna'' opisala, distanciram se i ostavljam je ''spiterima''.

Rock on pljuc, pljuc...
Sta pokusava da promijei,na stranu njegove glumavcke kvalitete ali on eljudske,dali ih poznajes kod njega.Njemu uopste nije ovdje lose,samo stvara takvu sliku a ne prica o kucama na vlašiću,stanovima,touaregu,mercedesu ...ajd molim te,pomozi mu kofere spakovati :sax: :sax: :sax:
Prije svega postoje ljudi (sumnjam da znas za njih) koji imaju ali koji zele pomoci drugima, jedan od takvih je bio i Pejakovic, nisu svi SDA-SNSD-HDZ uzmi, uzmi jebo narod. Ako si (ocito nisi) gledao ijednu njegovu emisiju ''u ime naroda'' mozda bi ti nadoslju i mozdanoj celiji pitanje:''Zasto neko od politicara ne radi ovo''?
Jednostavno, Pejakovic se razocarao u zemlju u kojoj je lopovluk postao ''way of life''.
therrarrius

#46 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by therrarrius »

luckypot wrote:

:-D sarajevo ne tone uopšte...otišo kusturica kod miloševića, došao tanović s oskarom...otišao nele karajlić, napravilo se sto novih bendova...otišli ini profesori ka beogradu, stvorila se nova bolja generacija i još se čak i vratili iz inostranstva s diplomama...otici ce i pejakovic (sumnjam, jer mu je previše dobro) pa će ga zamjeniti bolji glumci...

i tako sve dalje i dalje...ne treba žaliti za onima koji odlaze, gledaj u nove ljude, hebem ti više sentimentalu za prošlim vremenima, pravi nove stvari..
Blago tebi ako tako mislis. Koje si godiste? 1992?
Vares City

#47 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Vares City »

muha_sa wrote:boli nekog kita što sam dobrovoljac i sa svojom rukom pravljenom puškom kreno u odbranu grada.i ne kajem se zbog toga i ponosim se tim--i imat cu šta unucima pricat.

-boli nekog kita što su mi četnici u saradnji s Karlom Biltom opljaškali i odvukli sve što se odvuc može iz firme prilikom reintegracije okupiranih SA.opština.

-boli nekog kita što sam sa svojim radnim kolegama,odmah nakon reintegracije,ušo u krug firme i cistio ruševine i saniro ono što su pašcad uništili.
-boli nekog kita što sam osto bez posla--ne samo ja vec još oko 300.radnih kolega--od doktora nauka do vrhunskih majstora.
- i šta se dešava na kraju--kad se sve saniralo dodju i istjeraju nas na ulicu.--boli nekog kita zbog toga.

eh,ne pada mi na pamet ici vani ( mada sam mogo a i sad mogu ) i to je iskljucivo moj izbor.u inat ne idem iz svog grada i vozdra :D
i mene zaboli kita za sve i jednog ko želi ici--nek mu je sa srecom :D
:thumbup:
luckypot

#48 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by luckypot »

therrarrius wrote:
luckypot wrote:

Blago tebi ako tako mislis. Koje si godiste? 1992?
ne trabunjaj, najvjerovatnije sam stariji od tebe...nego me uzdisanje za bilo kime u životu uopšte ne interesuje...
Pikaboo

#49 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by Pikaboo »

luckypot wrote:

Tako mali a vec na forumu? Zna li ti mama da si ovdje? De djete gdje si ti zivio?
bosan

#50 Re: Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva

Post by bosan »

Ma nece on nigdje ,gdje ima bolje i gdje je dobrodosao ? Nije on jedini koji se razocarao u sve ovo.Ima nas na stotine hiljada.Ipak je u svom gradu neko ,za razliku od nas koji smo niko i nista a krvi se naprolijevali ko niko.
E pa Josipe stavi se malo u nas polozaj.
Locked