Josip Pejaković - Monodrame

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
Deluxe

#1 Josip Pejaković - Monodrame

Post by Deluxe »

Pošto dugo pokušavam naći makar jednu od njegovih monodrama, koje sam prije rata imao na tada popularnim audio-kasetama, a u ratu su pretvorene uglavnom u CO2, odlučih da pitam ovdje da li neko možda ima neku kopiju za prodati ili presnimiti (ili ne daj Bože pokloniti). Ili bilo kakav način kako doći to tih primjeraka. Eto toliko. Hvala.
Pravda30

Post by Pravda30 »

preporucujem program DC++
Deluxe

Post by Deluxe »

Il' si fulio, il' ja ne kontam :?
Pravda30

Post by Pravda30 »

Deluxe wrote:Il' si fulio, il' ja ne kontam :?
Pomocu programa DC++ mozes da razmjenjujes materijal sa drugim korisnicima. Dakle mozes da preuzimas: filmove,MP3 itd... od ostalih a i drugi mogu da preuzimaju stvari od tebe koje ti nudis....(slican je programu KazaaL.

Posto ga koristi veliki broj ljudi siguran sam da neces imati velikih problema da nades ono sto trazis.

Ja sam pomocu njega skinuo na desetine filmova i Bog sami zna koliko pjesma i ostalog materijala.Naravno sve je besplatno!
Uputstva kako skinuti i podesiti program mozes naci ovdje:
http://www.satelitskiforum.com/wBB2/thr ... =1108&sid=

(prvo se moras registrovati)

Ako ti opet nesto nije jasno , javi .. pokusat cu da ti objasnim.
Deluxe

Post by Deluxe »

E tako je već bolje. Hvala ;)
Meho Kodro

#6 Josip Pejaković - Monolog

Post by Meho Kodro »

http://vinovo.magnify.net/playlist/JOSIP-PEJAKOVIC

Pejakovicev monolog (o Aliji i mercedesu) iz filma "Sve dzaba"... :lol: i jos neke njegove monodrame i
Josip se opet vraca na male i velike ekrane, u posljednje vrijeme je nastupio u nekoliko filmova :thumbup:
Post Reply