Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PITARKA_SA wrote:al najjaca je ona recenica:sta gledas'idi sa njim,ako ti se svidja.."
prava ste djeca,a sve lafo djevojke su ljubomorne i mahalsu
Što ga tračaš po forumu? Ako ti se onaj drugi više sviđa VOZ s njim :D:D
kad je meni jedan,momak rekao:a bolje bi ti bilo da imas plavu kosu..
prodje,par mjeseci,kad ja tek skontah,bivsa djevojka mu je bila plavusa...
da ne pricam sta ga je cekalo nakon toga
pitt wrote:I onda kad kazes.....sljedi rafal pitanja (kad si je zadnji put vidio, jel single, zove li te, okreces li glavu na ulici kad je vidis, itd) sa nenadmasivim "jesam li ja bolja od nje?"
ima i "vas" takvih koliko hoces... sreca pa takvih nisam imala u repertoaru :D
ja nista ne pitam.......samo joj hidzab nabacim :D
tako je dajdzicu
a ja bolje da ne znam nista
nego kad mu vidim bivsu, pa se zapitam o njegovom ukusu
kad je meni jedan,momak rekao:a bolje bi ti bilo da imas plavu kosu..
prodje,par mjeseci,kad ja tek skontah,bivsa djevojka mu je bila plavusa...
da ne pricam sta ga je cekalo nakon toga
Nedo Bog da ti je reko bolje bi bilo da nosi¹ grudnjak a ti saznala da mu je i biv¹a nosila grudnjak...
a ja bolje da ne znam nista
nego kad mu vidim bivsu, pa se zapitam o njegovom ukusu
i ja volim rec
ja nidze veze sa onim tvojim bivsim
bivse su
kravetina broj 1, kravetina broj 2, itd
Lamse hanuma....ne zamjeri
Moje su sve debele kravetine (iako ni jedna nije al eto). A glavno je ako se negdje potrefi d aje i bivsa tu (party kakav ili vani u klubu). Onda je obavezno paradiranje izbacenih dijelova tijela kojima prijete evolucijom na ovom forumu (sto bivse moram priznati nisu imale u tolikoj mjeri), vjesanja o mom vratru svaki put kad bivsa je u blizini, i obavezno tihi razgovor sa svojim prijateljicama.......'e vidis onu zalfiiju tamo, to mu je bivsa....jel tako da sam ja bolja?" :D
Pa ko je to tako jednostavno (da je valjala ne bi bila bivsa), sta onda vatru bljuljete ako se pozdravim sa njom ili nedo bog popricam.....hiljadu jezika... :D
pitt wrote:Pa ko je to tako jednostavno (da je valjala ne bi bila bivsa), sta onda vatru bljuljete ako se pozdravim sa njom ili nedo bog popricam.....hiljadu jezika... :D
pa kad je sa nama ne moze se opet srozavat na taj nivo
afilijacijama sa nepodobnim individuama