JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
csejla

#1 JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by csejla »

Sinoc sam pred zgradom videjla grupu djece kako nesto udaraju, gadjaju loptom, tjeraju... :( Prisla sam, i ugledala ovo malo stene kako bespomocno moli da ga puste na miru. Napala sam djecu i uzela mealnu. Ona je prelijepa, mirna, stara nekih 1,5 mjesec. Prosto pas za pozeliti. Sinoc sam izmolila drugaricu da spava u njenom autu jer je to bila jedina opcija :( Nismo imale nikog ko bi ga uzeo bar privremeno. :( Molim sve koji bi nam pomogli da ovu malenu udomimo stalno/privremeno da se jave na pp ili mob: 061/360-285 Sejla, 061/597-481 Amela ili 063/222-939 Dunja ili na pp. Ne znamo gdje cemo veceras sa njim, nemamo vise opcija. Ako neko od vas moze da ga uzme bili bi vam zahvalni. Zaista, ali zaista jeprelijep pas. U travi se jadnica i ne vidi hehehe skakuce ko skakavac :)

Evo slikica:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Zaista je prelijepa, pomozite nam da je spasimo? :(
ajsela

#2 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by ajsela »

Curica je preslatka, obavljala je nuzdu na novinu ali samo u jednom cosku wc-a, pametnica:) Mirnica, ko je udomi usrecice i sebe i nju!
dulcinella

#3 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by dulcinella »

Postavljeno na FB! :thumbup:
kiseljak

#4 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by kiseljak »

Mala slatka bebica,kako su djeca samo zlocesta :evil:

Sejla svaka cast :thumbup:
caes

#5 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by caes »

i ko rece ono da djeci treba objasniti razgovorom neke stvari .. treba ih svezati za banderu i gadjati kamenjem. divljaci.
slatko kucence, nadam se da ce ga neko udomiti.
ajsela

#6 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by ajsela »

Cukica je do veceras na sigurnoma a onda mu dalje nemamo dom :(
Cholina_Lokica

#7 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by Cholina_Lokica »

joj bebica malaa, kako je pepa :(
dulcinella

#8 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by dulcinella »

Privremeno ce je udomiti Dijana, a pokusat ce joj naci dom kod svojih prijatelja.
ajsela

#9 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by ajsela »

Dullcinela predivno, obradovala si me, ne mogu ti opisati koliko!! :-D Cijeli dan razbijam glavu gdje da je smjestimo privremeno.
Malecka je predivna, sinoc je bila kod nas ali nas cuko je kriza ljubomoran, zamalo da rat izbije :)
dulcinella

#10 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by dulcinella »

Ma nema frke! ;) Ko god ju je vidio, odusevljen je. Brzo ce naci dom, sigurna sam! :)
csejla

#11 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by csejla »

@Dulcinella hvala na svemu OD SRCA... Molim te ako ti se javi neko da je udomi javi.

@Malena je dakle privremeno udomljena, jena djevojka se javila i bukvalno mi je nije dala iz ruku. Cuvat ce je ali dom stalni joj i dalje trazimo :( To nam je sada br.1. Stalni dom!!!
Malena je super, sluca pravo, pravam mala ljepotica. Ako imate nekoga da je udomi evo jos jednom moj broj:
061/360-285 Sejla
opet ja

#12 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by opet ja »

smoki mali slatki :kiss:
Amazonka27

#13 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by Amazonka27 »

caes wrote:i ko rece ono da djeci treba objasniti razgovorom neke stvari .. treba ih svezati za banderu i gadjati kamenjem. divljaci.
ja se iskreno nadam da tvoje dijete nece niko vezati za banderu i gadjati kamenjem nego ce ipak fino razgovarati sa njim i ukazati na losa djela. Ovako ponasanje djece je do VASPITANJA...ako se njihovi roditelji ponasaju prema njima lose...ne mozes ocekivati da budu i oni bolji prema cukama i macama...jer su navikli da sve rjesava upotrebom sile.
opet ja

#14 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by opet ja »

caes wrote:i ko rece ono da djeci treba objasniti razgovorom neke stvari .. treba ih svezati za banderu i gadjati kamenjem. divljaci.
ja sam rekla i stojim iza toga! a kada budes imao/la vlastito dijete i budes malo zreliji skontat ces i sam.... ja ne opravdavam takvo ponasanje... boze me sacuvaj... medjutim niti takav nacin razmisljanja i rezona kao sto je tvoj, jer sa takvim stavom nisi nista bolji od tog djeteta
caes

#15 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by caes »

Amazonka27 wrote:
ja se iskreno nadam da tvoje dijete nece niko vezati za banderu i gadjati kamenjem nego ce ipak fino razgovarati sa njim i ukazati na losa djela. Ovako ponasanje djece je do VASPITANJA...ako se njihovi roditelji ponasaju prema njima lose...ne mozes ocekivati da budu i oni bolji prema cukama i macama...jer su navikli da sve rjesava upotrebom sile.
naravno da moje dijete nece niko vezati za banderu jer moje dijete nece sutati bespomocne zivotinje.
a ta prica 'roditelji ih tuku, jadna djeca' mozda kod tebe pije vode, kod mene ne. daj mi neke podatke koje podupiru tu tvoju tezu, kako ti znas da ih iko tuce? kako znas da nisu prosto neizivljena i da im, naprotiv, roditelji pruzaju sve sto hoce? manite se te price iz knjiga pedagogije; koliko djece znam da su ih roditelji maltretirali pa oni nisu na ulici sutali macke i pse.

i nisu djeca toliki debili da i sami ne mogu osjetiti kad je neko bice nejako i bespomocno, ne moras mu crtati bas sve u zivotu. ako je u stanju da sutira na ulici, u stanju je i da sabere dva i dva.

I, da ne bismo zachatavali ovu temu, mozete slobodno otvoriti neku slicne tematike pa cemo raspravljati do mile volje, ovako samo pravimo vise nepreglednosti.
csejla

#16 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by csejla »

Ova ljepotica i dalje trazi topli dom. Trenutno je kod jedne divne djevojke (kojoj sam ujedno jako zahvalna). Curica je primila bocu, tableticu, frontline... dakle vet je obradjena. A zaista je prelijepa! Ne mozete da se ne azljubite u nju :)
csejla

#17 Re: JOS JEDNO PRELIJEPO STENE HITNO TRAZI DOM!

Post by csejla »

Ova ljepotica je juce udomljena :) Usvojio je Nenim i zaista mu HVALA od srca! Kasnije cu postaviti slike i snimak da vidite kako se ova malena udomacila cim je usla u stan :D
Post Reply