Evo slikica:

Zaista je prelijepa, pomozite nam da je spasimo?
Moderator: anex

ja se iskreno nadam da tvoje dijete nece niko vezati za banderu i gadjati kamenjem nego ce ipak fino razgovarati sa njim i ukazati na losa djela. Ovako ponasanje djece je do VASPITANJA...ako se njihovi roditelji ponasaju prema njima lose...ne mozes ocekivati da budu i oni bolji prema cukama i macama...jer su navikli da sve rjesava upotrebom sile.caes wrote:i ko rece ono da djeci treba objasniti razgovorom neke stvari .. treba ih svezati za banderu i gadjati kamenjem. divljaci.
slatko kucence, nadam se da ce ga neko udomiti.
ja sam rekla i stojim iza toga! a kada budes imao/la vlastito dijete i budes malo zreliji skontat ces i sam.... ja ne opravdavam takvo ponasanje... boze me sacuvaj... medjutim niti takav nacin razmisljanja i rezona kao sto je tvoj, jer sa takvim stavom nisi nista bolji od tog djetetacaes wrote:i ko rece ono da djeci treba objasniti razgovorom neke stvari .. treba ih svezati za banderu i gadjati kamenjem. divljaci.
naravno da moje dijete nece niko vezati za banderu jer moje dijete nece sutati bespomocne zivotinje.Amazonka27 wrote:ja se iskreno nadam da tvoje dijete nece niko vezati za banderu i gadjati kamenjem nego ce ipak fino razgovarati sa njim i ukazati na losa djela. Ovako ponasanje djece je do VASPITANJA...ako se njihovi roditelji ponasaju prema njima lose...ne mozes ocekivati da budu i oni bolji prema cukama i macama...jer su navikli da sve rjesava upotrebom sile.caes wrote:i ko rece ono da djeci treba objasniti razgovorom neke stvari .. treba ih svezati za banderu i gadjati kamenjem. divljaci.