Još jedna tragedija u Sarajevu
- valterbranisarajevo
#1 Još jedna tragedija u Sarajevu
Četverogodišnji dječak je danas teško ranjen u glavu u sarajevskom naselju Buljakov potok. Dječak se igrao u dvorištu kada ga je pogodio metak ispaljen sa mjesta u blizini gdje se održavala svadba. Idioti su izgleda počeli nasumice pucati po naselju. Dječak je u teškom stanju i životnoj opasnosti...
-
malamia
#2 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
pa Boze sacuvaj...ima li kraja ovim katastrofama...
- campa_xxx
#3 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Pijane budale

- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#4 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Baš mi je žao djeteta.Krkani kad se žene mora čitav grad da zna!!!
-
aidaa_princess90
#5 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
jao Boze !!! do kada ce se desavati slicne tragedije
- campa_xxx
#6 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
A to jadno 4-godisnje dijete se samo MIRNO IGRALO U SVOM DVORISTU...pa ja bi mu po cijenu robije glavu otkinuo

Za ovo nema opravdanja, ovom krkanu suditi kao UBISTVO U POKUSAJU...
Za ovo nema opravdanja, ovom krkanu suditi kao UBISTVO U POKUSAJU...
- zgembo_sa
#7 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Nek se govno samo ubije dok ga nisu otkrili!!!
-
Richard Peti
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Na ogromnu zalost svakog normalnog covjeka i uzornih gradjana ali ovo je jos jedan od folklora koji je sa "papcima" dosao u Sarajevo. Zar je necija svadba toliko znamenit dogadjaj da bi se pucalo iz vatrenog oruzja u sred nekog naselja gdje su okolne avlije prepune djece. Bar za mene ovo je isto tako brutalno kao i ubistvo Denisa Mrnjavca i za ovakve umobolnike najprvicnija kazna bi bila "oko za oko zub za zub" ili najminimalnije 20-30 godina najstrozijeg zatvora. Samo kaznama koje strahovito zabole u ovoj drzavi se moze doci do normalnog zivota.
Svim srcem se nadam da ce maleni djecak uspjeti da se izbori za svoj tek poceti zivot jer njegova krivica je bila ta da se samo igrao u svom dvoristu. Strasno!!!!!!
Svim srcem se nadam da ce maleni djecak uspjeti da se izbori za svoj tek poceti zivot jer njegova krivica je bila ta da se samo igrao u svom dvoristu. Strasno!!!!!!
-
Kjajević Majko
#10 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Nadam se da će se izvući..valterbranisarajevo wrote:Dječak je u teškom stanju i životnoj opasnosti...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#11 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Pa evo vec 12 godina se redovno puca na svakoj drugoj svadbi, al vlast to tolerishe. Nazalost ovakva stvar se jednom morala desiti. I naravno opet niko nece biti kriv i nadlezan

-
fgr
#12 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
sta ces kad seljacine pucaju po svadbama...valterbranisarajevo wrote:Četverogodišnji dječak je danas teško ranjen u glavu u sarajevskom naselju Buljakov potok. Dječak se igrao u dvorištu kada ga je pogodio metak ispaljen sa mjesta u blizini gdje se održavala svadba. Idioti su izgleda počeli nasumice pucati po naselju. Dječak je u teškom stanju i životnoj opasnosti...
- Topla voda
#13 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
to je bas tako.Admir_1984 wrote:Pa evo vec 12 godina se redovno puca na svakoj drugoj svadbi, al vlast to tolerishe. Nazalost ovakva stvar se jednom morala desiti. I naravno opet niko nece biti kriv i nadlezan![]()
evo gledam neki dan u komercijali...nijednog onog cekica za razbijanje prozora nema...ako bude belaj i izbije pozar....jedino glavom udarati u staklo.
tek kad se nesto desi onda se reaguje...
pa puca se non stop po svadbama...sto murija ne hapsi one koji pucaju?kao kontaju..covjek se zeni,slavi..ma jasta,samo tako
- TheWatcher
#14 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
mala ispravka , u Buca Potokuvalterbranisarajevo wrote:Četverogodišnji dječak je danas teško ranjen u glavu u sarajevskom naselju Buljakov potok. Dječak se igrao u dvorištu kada ga je pogodio metak ispaljen sa mjesta u blizini gdje se održavala svadba. Idioti su izgleda počeli nasumice pucati po naselju. Dječak je u teškom stanju i životnoj opasnosti...
- edin_Basket
#15 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
ma ne znam vise ima li iko normalan ovdje, sve otislo u pm, pa fakat te idiote treba pobit, ma mogu i ja pricat treba ovo ili ono, mi sami trebamo poceti raditi neke stvari, kakva policija, kakva vlast. E nek sad neko kaze ma nije do nas, ne mozemo nista uradit, puca se odavno, pa jbg, dokle vise ovakve vijesti
- valterbranisarajevo
#16 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Na mjestu nesreće je ostao bicikl (onaj mali sa tri točka i volanom), slika je stvarno da se čovjeku slomi srce..Prilog je inače bio na TVSA u 22 sata. Biljana Jandrić je izjavile da su kod dječaka u pitanju "smrtonosne povrede". Operisan je ali su šanse da se izvuče male..
Prokleto oružje, pun ga je grad - legalnog i nelegalnog. Kada ga većina od nas ne posjeduje, ne znam zašto bi neko bio izuzetak.. I mi strahujemo za svoju sigurnost..
Tačno, zločin se dogodio u Buča potoku...
Hoćemo li u ovim našim jeb... životima doživjeti da se u ovom gradu desi nešto lijepo. Očigledno nećemo..
Prokleto oružje, pun ga je grad - legalnog i nelegalnog. Kada ga većina od nas ne posjeduje, ne znam zašto bi neko bio izuzetak.. I mi strahujemo za svoju sigurnost..
Tačno, zločin se dogodio u Buča potoku...
Hoćemo li u ovim našim jeb... životima doživjeti da se u ovom gradu desi nešto lijepo. Očigledno nećemo..
- valterbranisarajevo
#17 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Gledam na TV neki američki film, ubistva, prevare, lažni identiteti. U filmu se spominje - Sarajevo..Počeli su snimati i filmove o ovom našem poslijeratnom jadu.. 
- elixiaboy
#18 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
upravo tako! ja se vec godinama pitam kako nikad nikoga ne pogodi jedan od tih silnih metaka koji se ispale ma tim "manifestacijama" ...Admir_1984 wrote:Pa evo vec 12 godina se redovno puca na svakoj drugoj svadbi, al vlast to tolerishe. Nazalost ovakva stvar se jednom morala desiti. I naravno opet niko nece biti kriv i nadlezan![]()
obicno uvijek treba neka tragedija da se nesto promijeni... bojim se da kod nas ni ta tragedija nije dovoljna da se nesto promijeni, nema Bosni spasa...
- van Basten
#19 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
sranja se svuda dešavaju
ALI kod nas nema ni krvne osvete na kraju krajeva...
ALI kod nas nema ni krvne osvete na kraju krajeva...
- Simply_Red
#21 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
e kuku majko moja. takve ljude treba javno obezglaviti na sred Titove. i pustiti da ga lesinari jedu pred ljudima. zao mi djeteta. ako je rana u predjelu glave, i ako prezivi, mislim da su male sanse da bude normalno. a tek roditelji. govnavi zivot.
-
andjeo_cuvar
#22 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Dzaba suplirat stalno jedno te isto,treba nam ovo treba ono.Nama treba jedino Goli otok i to pod hitno ne jedan nego cijeli arhipelag.Sa stokom se nemoze drugacije izac nakraj.Ruku na srce budimo realni svakojake stoke se naselilo u grad pa nije ni cudo sta se sve desava i stace tek da se desi.Nije kriva ni vlast niti tko drugi osim nas samih.
- Alhemicarkaa
#23 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
Nisu krivci primitivci sto su pokupili mast, korov nikne di god stigne...
Krivi smo mi... Kad ccemo shvatiti da se ovakve stvari se ne dogadjaju drugima, ovo se desava nama!
-
paratrooper
#24 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
ma nista, mislim da nema ni zelje ni volje da se uvede red u gradu to je to.
Da se usvojio princip da se pri dojavi pucanja odmah posalje interventna kantonalna jedinica i rasturi takve svadbe to se ne bi desavalo.
Dva tri takva rasturanja i ostali bi dobro vodili racuna da organiziraju svadbu kao civilizarane osobe a ne kao idioti i imbecili.
Da se usvojio princip da se pri dojavi pucanja odmah posalje interventna kantonalna jedinica i rasturi takve svadbe to se ne bi desavalo.
Dva tri takva rasturanja i ostali bi dobro vodili racuna da organiziraju svadbu kao civilizarane osobe a ne kao idioti i imbecili.
- Alfons Kauders
#25 Re: Još jedna tragedija u Sarajevu
upravo tako... nego "svadba, neka ba"... ja bi pustio na njih specijalce da polome i mladu, i mladozenju, kume, kumove, svatove - sve, ukljucujuci muzicare i konobare...paratrooper wrote:ma nista, mislim da nema ni zelje ni volje da se uvede red u gradu to je to.
dijete od 4 godine... dabogda vas sva nesreca ovog svijeta nasla i pratila dok ne krepete mamu vam onu sto vas okoti...