nego hoce li oni to potpisati,cisto kao argument kad kazu da su i oni gradili tvbih.piskerernest wrote:ja sam napisao ono što sam čuo od ljudi koji žive u zap. hercegovini i ljudi koji su porijeklom iz tog kraja a žive u zenici,oni tvrde da su plaćali pretplatu tv zagreb,i meni je bilo čudno i teško je vjerovati u to jer je to bila uređena država ali oni tako kažu.nisam baš dijete,prešao sam tridesetu.i kad sam služio vojsku u čapljini čuo sam za to.kijameta wrote:HAHAHAHAHAHpiskerernest wrote:ljidi u zap . hercegovini su i prije rata hrvatsku osjećali svojom domovinom,čuo sam od njih da tv pretplatu nisu plaćali tvsa nego tvzagreb,tako da ne treba čuditi što oni možda i pretjeruju sa svojim hrvatstvom![]()
![]()
HAHAHAHAHA
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHA
Eeeeeeeee hahahaha![]()
![]()
.
Prije rata placali pretplatu tv zagreb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pa koliko ti dijete imas godina ?
Vjerujem da si samo mlado a ipak ne debilno i umno zaostalo.Pa da ti pojasnim,prije rata smo imali drzavu Bosnu i Hercgovinu,a posto su njeni stanovnici uzasno mrzili jedni druge,bratstvo i jedinstvo je cuvala policija.Bosna i Hercegovina je do 1990 bila policijska-staljinisticka(sretna) drzava.Za neplacanje pretplate ako te neko samo lazno optuzi da je to sto ne volis 'balije' islo je batine,progonstvo,robija(ee,da je tako i sad).
Sa tehnicke strane svaka je republika naplacivala pretplatu na svome teritoriju,niko se nikome nije petljao u jednu kucu sa one strane granice i nije postojala nikakva mogucnost izbora,sta hoces a sta neces.Prije rata je vladao red,mir i sreca
Još jedna politička provokacija
- and
-
piskerernest
puno me pitaš,otkud znam.nisam rekao da sam čuo da su svi to radili nego da je bilo ljudi koji su to radili.and wrote:nego hoce li oni to potpisati,cisto kao argument kad kazu da su i oni gradili tvbih.piskerernest wrote:ja sam napisao ono što sam čuo od ljudi koji žive u zap. hercegovini i ljudi koji su porijeklom iz tog kraja a žive u zenici,oni tvrde da su plaćali pretplatu tv zagreb,i meni je bilo čudno i teško je vjerovati u to jer je to bila uređena država ali oni tako kažu.nisam baš dijete,prešao sam tridesetu.i kad sam služio vojsku u čapljini čuo sam za to.kijameta wrote: HAHAHAHAHAH![]()
![]()
HAHAHAHAHA
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHA
Eeeeeeeee hahahaha![]()
![]()
.
Prije rata placali pretplatu tv zagreb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Pa koliko ti dijete imas godina ?
Vjerujem da si samo mlado a ipak ne debilno i umno zaostalo.Pa da ti pojasnim,prije rata smo imali drzavu Bosnu i Hercgovinu,a posto su njeni stanovnici uzasno mrzili jedni druge,bratstvo i jedinstvo je cuvala policija.Bosna i Hercegovina je do 1990 bila policijska-staljinisticka(sretna) drzava.Za neplacanje pretplate ako te neko samo lazno optuzi da je to sto ne volis 'balije' islo je batine,progonstvo,robija(ee,da je tako i sad).
Sa tehnicke strane svaka je republika naplacivala pretplatu na svome teritoriju,niko se nikome nije petljao u jednu kucu sa one strane granice i nije postojala nikakva mogucnost izbora,sta hoces a sta neces.Prije rata je vladao red,mir i sreca
- kicky
Dizanje u nebesa nečega što je potpuno normalno i jednostavno, čisto poštivanje protokola!osa wrote:ni najmanje. dapače i red je da se čuje, ali toliko sam se po forumima načitao napisa o tome da u hercegovini nema šanse da se vidi bih zastava da sam se nemalo iznenadio, reko šta je tim ustašama jel se i oni prodaju za sitnu lovu.jefferson wrote:Mozda Osi smetapiskerernest wrote:je li to nekome smeta naša himna
Javi se kad zastave BiH budu izvješene u svakoj općini, u svakom gradu Zapadne i ine Hercegovine, i kad ljudi u istim gradovima na pitanje: Koja je država vaša domovina,odgovaraju sa: BiH! Onda se javi moja Osa, a ovako: ovo ti ispade jadno i smiješno!
- osa
polako gospodine svaki početak je težak, biće i toga.kicky wrote:Dizanje u nebesa nečega što je potpuno normalno i jednostavno, čisto poštivanje protokola!osa wrote:ni najmanje. dapače i red je da se čuje, ali toliko sam se po forumima načitao napisa o tome da u hercegovini nema šanse da se vidi bih zastava da sam se nemalo iznenadio, reko šta je tim ustašama jel se i oni prodaju za sitnu lovu.jefferson wrote: Mozda Osi smeta
Javi se kad zastave BiH budu izvješene u svakoj općini, u svakom gradu Zapadne i ine Hercegovine, i kad ljudi u istim gradovima na pitanje: Koja je država vaša domovina,odgovaraju sa: BiH! Onda se javi moja Osa, a ovako: ovo ti ispade jadno i smiješno!
-
BugoHoss
Zašto ali Bože zašto se mi ukopavamo i dalje sa nacionalnim pitanjima i ko ovce se pljujemo non stop? Kad možemo lijepo svi da se zovemo Bosanci i Hercegovci bez obzira na vjeru koja je privatna stvar i krenemo napokon naprijed u izgradnu NAŠE zemlje i domovine. A jok, mi i dalje po starom evo cujem okupila se i stara patriotska liga da sagleda fol ona situaciju. KOJA SMO MI SAMO PRIMITIVNA STOKA ljudi moji!!! Balije ustaše i četnici svi do jednoga i niko pametan od toliko raznolikog i multinacionalnog naroda da se ustane i kaže hajmo naprijed. Eno u hrvatskoj nijedan musliman nije musliman nego hrvat pa onda vjerom musliman. CCC ovo je fakat prokletstvo...