Još jedna politička provokacija
- osa
#1 Još jedna politička provokacija
trenutno se u širokom brijegu igra rukometna utakmica između reprezentacija hrvatske i slovenije. i zamislite omrznute komšije( hrvatska) su na svojoj utakmici dozvolili isticanje bih zastave i intoniranje himne uz svesrdnu pomoć širokobrijeških izdajica.
-
bosank_a
#2 Re: Još jedna politička provokacija
Ti nisi citavosa wrote:trenutno se u širokom brijegu igra rukometna utakmica između reprezentacija hrvatske i slovenije. i zamislite omrznute komšije( hrvatska) su na svojoj utakmici dozvolili isticanje bih zastave i intoniranje himne uz svesrdnu pomoć širokobrijeških izdajica.
- osa
#3 Re: Još jedna politička provokacija
ma gledo sam majke mi htv2.bosank_a wrote:Ti nisi citavosa wrote:trenutno se u širokom brijegu igra rukometna utakmica između reprezentacija hrvatske i slovenije. i zamislite omrznute komšije( hrvatska) su na svojoj utakmici dozvolili isticanje bih zastave i intoniranje himne uz svesrdnu pomoć širokobrijeških izdajica.
-
piskerernest
#4 Re: Još jedna politička provokacija
u čemu je problemosa wrote:ma gledo sam majke mi htv2.bosank_a wrote:Ti nisi citavosa wrote:trenutno se u širokom brijegu igra rukometna utakmica između reprezentacija hrvatske i slovenije. i zamislite omrznute komšije( hrvatska) su na svojoj utakmici dozvolili isticanje bih zastave i intoniranje himne uz svesrdnu pomoć širokobrijeških izdajica.
-
bosank_a
#6 Re: Još jedna politička provokacija
Bez teksta ...osa wrote:ma gledo sam majke mi htv2.bosank_a wrote:Ti nisi citavosa wrote:trenutno se u širokom brijegu igra rukometna utakmica između reprezentacija hrvatske i slovenije. i zamislite omrznute komšije( hrvatska) su na svojoj utakmici dozvolili isticanje bih zastave i intoniranje himne uz svesrdnu pomoć širokobrijeških izdajica.
Normalno treba da svira hrvatska i slovenska himna, a od kud zastava u tom svemu?
-
piskerernest
pa zastava države u kojoj se igra utakmica,šta je tu čudno
-
piskerernest
je li to nekome smeta naša himna
-
piskerernest
što bi mu smetalajefferson wrote:Mozda Osi smetapiskerernest wrote:je li to nekome smeta naša himna
-
piskerernest
ljidi u zap . hercegovini su i prije rata hrvatsku osjećali svojom domovinom,čuo sam od njih da tv pretplatu nisu plaćali tvsa nego tvzagreb,tako da ne treba čuditi što oni možda i pretjeruju sa svojim hrvatstvom
- Drvosjeca iz Dejcica
#14 Re: Još jedna politička provokacija
Zanimljivo da ono sto bi bilo normalno postane prvorazredna senzacija.osa wrote:trenutno se u širokom brijegu igra rukometna utakmica između reprezentacija hrvatske i slovenije. i zamislite omrznute komšije( hrvatska) su na svojoj utakmici dozvolili isticanje bih zastave i intoniranje himne uz svesrdnu pomoć širokobrijeških izdajica.
I kako su se samo usudili svirati himnu BiH na teritoriju BiH, zaista presedan.
-
piskerernest
gledajući utakmicu vidim ministra božu ljubića na tribinama pa mi nije jasno kako ministar koji vjerovatno radi do 16 sati može biti na utakmici koja počinje u 16.30 u 150 km udaljenom š.brijegu,ili uopće nije bio na poslu.
- osa
ni najmanje. dapače i red je da se čuje, ali toliko sam se po forumima načitao napisa o tome da u hercegovini nema šanse da se vidi bih zastava da sam se nemalo iznenadio, reko šta je tim ustašama jel se i oni prodaju za sitnu lovu.jefferson wrote:Mozda Osi smetapiskerernest wrote:je li to nekome smeta naša himna
- Vodenjak
ccc...osa wrote:ni najmanje. dapače i red je da se čuje, ali toliko sam se po forumima načitao napisa o tome da u hercegovini nema šanse da se vidi bih zastava da sam se nemalo iznenadio, reko šta je tim ustašama jel se i oni prodaju za sitnu lovu.jefferson wrote:Mozda Osi smetapiskerernest wrote:je li to nekome smeta naša himna
Mangup si @osa, ali ovi sto te napadose jos se vise mangupisu!
@Drvosjeca je u pravu...
To bi trebalo da je i te kako normalno, ali - nije!
I zato i nije cudno sto se pojavilo kao tema za sebe!
-
piskerernest
je li ti smeta.zato što je humanutarna utakmica.je li ti smetalo što su ljubičić i ivanišević igrali u sarajevuelSaik wrote:Zašto Hrv i Slo igraju utakmicu u BiH?
-
Umjetnik a
and, opet dobarand wrote:imaju neke medjugranicne sporove pa igraju na neutralnom terenuelSaik wrote:Zašto Hrv i Slo igraju utakmicu u BiH?
p.s.
osa, odakle si ti