Još jedna politička provokacija

mostarac

Post by mostarac »

samo u nas nije politicka provokacija kada ministri tudjih vlade dolaze u nasu zemlju i tamo dijele nesto i nekome, a da nasa vlada o tome pojma nema. To samo u nas nije provokacija, nego je legitimno pravo. E serem se ja na to pravo. Moze li ijedan bosanski ministar organizovati utakmicu nase reprezentacije u hrvatskoj i sepurit se tamo kao na svome. Ne moze i nikad nece moc. To samo u nas moze i nigdje vise.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

mostarac wrote:samo u nas nije politicka provokacija kada ministri tudjih vlade dolaze u nasu zemlju i tamo dijele nesto i nekome, a da nasa vlada o tome pojma nema. To samo u nas nije provokacija, nego je legitimno pravo. E serem se ja na to pravo. Moze li ijedan bosanski ministar organizovati utakmicu nase reprezentacije u hrvatskoj i sepurit se tamo kao na svome. Ne moze i nikad nece moc. To samo u nas moze i nigdje vise.

quod licet iovi non licet bovi

ili po naški

hrvatska država je država a PIH to nije
incognito071

Post by incognito071 »

mostarac wrote:samo u nas nije politicka provokacija kada ministri tudjih vlade dolaze u nasu zemlju i tamo dijele nesto i nekome, a da nasa vlada o tome pojma nema. To samo u nas nije provokacija, nego je legitimno pravo. E serem se ja na to pravo. Moze li ijedan bosanski ministar organizovati utakmicu nase reprezentacije u hrvatskoj i sepurit se tamo kao na svome. Ne moze i nikad nece moc. To samo u nas moze i nigdje vise.
mani se Hrvatske i hrvatskih politicara vec se fataj pravopisa....nije U nas nego KOD nas :oops:
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 12:14, edited 1 time in total.
and

Post by and »

utakmica je bila humanitarnog karaktera,sudije su bile iz bih.znaci vjerovatno je savez odobrio igranje utakmice i ne vidim tu nista lose.
utakmicu su trebali igrati hrvatska i bih,ali bih nije mogla zbog vec ranije dogovorenog nastupa u tunisu.
rukometni savezi hrvatske i bih imaju dobru saradnju i po meni je ovo ok.
in33sa

Post by in33sa »

and wrote:utakmica je bila humanitarnog karaktera,sudije su bile iz bih.znaci vjerovatno je savez odobrio igranje utakmice i ne vidim tu nista lose.
utakmicu su trebali igrati hrvatska i bih,ali bih nije mogla zbog vec ranije dogovorenog nastupa u tunisu.
rukometni savezi hrvatske i bih imaju dobru saradnju i po meni je ovo ok.
E nije ok i sad ce doci ibro da ti objasni zasto nije :D
and

Post by and »

hajde nek objasni
sirotanovic

Post by sirotanovic »

Koliko samo glupana ima!

Jel problem prave i Svedjani kada Njemci igraju recimo u Svedskoj protiv Danske????

Maloumnici!
osa

Post by osa »

sve je u redu s tom utakmicom osim izbora mjesta odigravanja, nije to trebao biti široki ili bilo koje mjesto s hrvatskom većinom, bolje bi bilo da se igralo u sarajevu, visokom, tešnju ili nekom sličnom gradu pa da lijepo svi navijaju za sloveniju, zvižde na hrvatsku himnu, spale hrvatsku zastavu i da bude baš onako kako u bih i treba biti. a ovako šta misliš sramote većina navijača navija za ustaše, a ovo je ipak bosna ili preciznije hercegovina.
sirotanovic

Post by sirotanovic »

osa wrote:sve je u redu s tom utakmicom osim izbora mjesta odigravanja, nije to trebao biti široki ili bilo koje mjesto s hrvatskom većinom, bolje bi bilo da se igralo u sarajevu, visokom, tešnju ili nekom sličnom gradu pa da lijepo svi navijaju za sloveniju, zvižde na hrvatsku himnu, spale hrvatsku zastavu i da bude baš onako kako u bih i treba biti. a ovako šta misliš sramote većina navijača navija za ustaše, a ovo je ipak bosna ili preciznije hercegovina.
Sto, da im jebu ustasku majku????

Pametan si, da nisi neki obavjestajac???
osa

Post by osa »

sirotanovic wrote:
osa wrote:sve je u redu s tom utakmicom osim izbora mjesta odigravanja, nije to trebao biti široki ili bilo koje mjesto s hrvatskom većinom, bolje bi bilo da se igralo u sarajevu, visokom, tešnju ili nekom sličnom gradu pa da lijepo svi navijaju za sloveniju, zvižde na hrvatsku himnu, spale hrvatsku zastavu i da bude baš onako kako u bih i treba biti. a ovako šta misliš sramote većina navijača navija za ustaše, a ovo je ipak bosna ili preciznije hercegovina.

jesam evo upravo sam obavijestio ženu da me nema popodne jer idem na utakmicu.
sirotanovic

Post by sirotanovic »

osa wrote:
sirotanovic wrote:

Ponesi stednu knjizicu da ti slovneci usput pare vrate. I medju zelene sine, tamo ti je mjesto.

Nemoj nam kvariti koreo!
osa

Post by osa »

sirotanovic wrote:
osa wrote:
sirotanovic wrote: Sto, da im jebu ustasku majku????

Ponesi stednu knjizicu da ti slovneci usput pare vrate. I medju zelene sine, tamo ti je mjesto.

Nemoj nam kvariti koreo!
bože dragi koji je tvoj iq, nisi li osjetio ogromnu dozu zajebancije u mom napisu.
sirotanovic

Post by sirotanovic »

Naslovis temu
"Još jedna politička provokacija";

Pa onda das jasan i nedvosmislen uvodni komentar:
"trenutno se u širokom brijegu igra rukometna utakmica između reprezentacija hrvatske i slovenije. i zamislite omrznute komšije( hrvatska) su na svojoj utakmici dozvolili isticanje bih zastave i intoniranje himne uz svesrdnu pomoć širokobrijeških izdajica."

U nastavku temu nastavljas u zapocetom tonu:
"reko šta je tim ustašama jel se i oni prodaju za sitnu lovu"

Pa kao slag na tortu:
"sve je u redu s tom utakmicom osim izbora mjesta odigravanja, nije to trebao biti široki ili bilo koje mjesto s hrvatskom većinom, bolje bi bilo da se igralo u sarajevu, visokom, tešnju ili nekom sličnom gradu pa da lijepo svi navijaju za sloveniju, zvižde na hrvatsku himnu, spale hrvatsku zastavu i da bude baš onako kako u bih i treba biti. a ovako šta misliš sramote većina navijača navija za ustaše, a ovo je ipak bosna ili preciznije hercegovina"

I jadniku poput mene sa malim IQ je ovo dovoljno da mu se stvori cijelovita slika o autoru ovakvih "zajebantskih" i "ironicnih" komentara pod nickom osa!

Odjebaus!
osa

Post by osa »

@sirotanović

pa naravno sve je bilo onako kako si napisao , prava napast za bošnjačke patriote, da vidimo šta se misli. ne petljaj se u obavještajni rad ako ne poznaješ njegove osnovne zakonitosti, nego na tečaj.
osa

Post by osa »

@sirotanović

pa naravno sve je bilo onako kako si napisao , prava napast za bošnjačke patriote, da vidimo šta se misli. ne petljaj se u obavještajni rad ako ne poznaješ njegove osnovne zakonitosti, nego na tečaj.
sirotanovic

Post by sirotanovic »

osa wrote:@sirotanović

Ti kao da si zaboravio prvo pravilo iz osnova obavjestajnog rada!?

Tiha vode brijege valja!

Bok :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

kakve veze obavjestajci imaju sa himnom i zastavom?
mostarac

Post by mostarac »

incognito071 wrote:
mani se Hrvatske i hrvatskih politicara vec se fataj pravopisa....nije U nas nego KOD nas :oops:
HVATAJ :oops:

mada mislim da ni to nije pravilno, nego UHVATI :oops:
piskerernest

Post by piskerernest »

utakmica je humanitarna,kao i meč ljubičića i i ivaniševića ali njih dvojica su igrali u sarajevu pa je to izgleda nekome manji problem nego ova tekma.i bolje je da nisu igrali u sarajevu jer bi sigurno pola tribina vikalo dobro poznati uzvik podrške gazi ustaše
izbori2008

Post by izbori2008 »

ja se pozivam na ugrozbu, tisucu mu krusaka i jabuka :D
sirotanovic

Post by sirotanovic »

izbori2008 wrote:ja se pozivam na ugrozbu, tisucu mu krusaka i jabuka :D
Sta je ovo danas; skup obavjestajaca? Ma ne, to mora da izbori idu.....

Nego, sta ima Sefere? Ima li kakvih razvojnih planova, osim obavjestajnih? :D

Gdje su hrvati tu je i Sefer; jel to iz navike???
kijameta

Post by kijameta »

piskerernest wrote:ljidi u zap . hercegovini su i prije rata hrvatsku osjećali svojom domovinom,čuo sam od njih da tv pretplatu nisu plaćali tvsa nego tvzagreb,tako da ne treba čuditi što oni možda i pretjeruju sa svojim hrvatstvom
HAHAHAHAHAH :D :D :D HAHAHAHAHA :D :D :D :D HAHAHAHA
Eeeeeeeee hahahaha :D :D :D .
Prije rata placali pretplatu tv zagreb :D :D :D :D :D :D :D .
Pa koliko ti dijete imas godina ?
Vjerujem da si samo mlado a ipak ne debilno i umno zaostalo.Pa da ti pojasnim,prije rata smo imali drzavu Bosnu i Hercgovinu,a posto su njeni stanovnici uzasno mrzili jedni druge,bratstvo i jedinstvo je cuvala policija.Bosna i Hercegovina je do 1990 bila policijska-staljinisticka(sretna) drzava.Za neplacanje pretplate ako te neko samo lazno optuzi da je to sto ne volis 'balije' islo je batine,progonstvo,robija(ee,da je tako i sad).
Sa tehnicke strane svaka je republika naplacivala pretplatu na svome teritoriju,niko se nikome nije petljao u jednu kucu sa one strane granice i nije postojala nikakva mogucnost izbora,sta hoces a sta neces.Prije rata je vladao red,mir i sreca
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

kijameta wrote:
piskerernest wrote:ljidi u zap . hercegovini su i prije rata hrvatsku osjećali svojom domovinom,čuo sam od njih da tv pretplatu nisu plaćali tvsa nego tvzagreb,tako da ne treba čuditi što oni možda i pretjeruju sa svojim hrvatstvom
Vjerujem da si samo mlado a ipak ne debilno i umno zaostalo.Pa da ti pojasnim,prije rata smo imali drzavu Bosnu i Hercgovinu,a posto su njeni stanovnici uzasno mrzili jedni druge,bratstvo i jedinstvo je cuvala policija.Bosna i Hercegovina je do 1990 bila policijska-staljinisticka(sretna) drzava.Za neplacanje pretplate ako te neko samo lazno optuzi da je to sto ne volis 'balije' islo je batine,progonstvo,robija(ee,da je tako i sad).
Sa tehnicke strane svaka je republika naplacivala pretplatu na svome teritoriju,niko se nikome nije petljao u jednu kucu sa one strane granice i nije postojala nikakva mogucnost izbora,sta hoces a sta neces.Prije rata je vladao red,mir i sreca
samo ovo boldirano,nije tacno!! Ostalo - :faraon1:
piskerernest

Post by piskerernest »

kijameta wrote:
ja sam napisao ono što sam čuo od ljudi koji žive u zap. hercegovini i ljudi koji su porijeklom iz tog kraja a žive u zenici,oni tvrde da su plaćali pretplatu tv zagreb,i meni je bilo čudno i teško je vjerovati u to jer je to bila uređena država ali oni tako kažu.nisam baš dijete,prešao sam tridesetu.i kad sam služio vojsku u čapljini čuo sam za to.
Post Reply