duboka_misao wrote:jel to manjak radne snage za iskopavanje ...pa drugacije se vrbuje narod kolegaviva_castro wrote:Ova priča je ono o čemu uvijek govorim! To je jedan od dokaza da smo MI, TI koji čitaš i JA koji pišem krivi za sranje u kom plivamo, u kom se gušimo.
Ovdje se uspjeh ne prašta! Nije to ok ako ćemo svi profitirati od nečega već je strašno što će neko najviše dobiti, strašno je da će neko biti bolji! Bolje ga je povući nazad u govna da plivamo skupa, nego zakačiti se za njega i iskopeljati se iz ove septičke jame! To je to, to smo mi, to je bošnjo!
Ništa ovom narodu ne treba dat osim kandžijom po leđima, i naređivati mu šta i kako pod prijetnjom života, ZA NAŠE DOBRO(!) što i jeste najtužnije.
Niko od ovih (komičara) zasigurno nikada nije obišao iskopine u Visokom. Sve to treba pod kandžiju i upregnut, kao stoku koja i jesmo!
Drago mi je da si tako mudro pronikao u suštinu mog komentara i da si u jednoj rečenici kompresovao svu njegovu substanciju.
Ako ništa imam iz prve ruke potvrdu za ono o čemu govorim.
(možda je dobra šala ali trenutno nisam u stanju da o šalama mislim niti da ih držim smiješnim stoga sry ako griješim)