Još jedna melodrama...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#201 Re: Još jedna melodrama...

Post by pustopoljina »

marsovko...ne mrvi :D
PalaSa Marsa

#202 Re: Još jedna melodrama...

Post by PalaSa Marsa »

:lol: :lol: :-D :D Kad ste mi svi tako fini i ne prznite, de da bar ja malo, eto malo samo. :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#203 Re: Još jedna melodrama...

Post by ladyblue18 »

Marsovko, cekam danima, mjesecima da smiris sa konstantnim chatanjem sa fm-om po lj&s-u i uzalud...
Ovdje za sve vaze ista pravila, tako da ti je ovo zadnja opomena pred ban.

@ fm , i za tebe vazi isto, iako si ti vjerujem vise i navikao na banovice. :-)
PalaSa Marsa

#204 Re: Još jedna melodrama...

Post by PalaSa Marsa »

Okej. :)
ljubav_aha

#205 Re: Još jedna melodrama...

Post by ljubav_aha »

Tvrdokorna mrlja wrote:
ljubav_aha wrote:
Tvrdokorna mrlja wrote: i juliana je nesto slicno rekla,nju ne napadas :D
Tvrdokorna mrlja,prema tvojoj logici,sto je sa slobodnim muskarcima u madner-ovoj prici :D
drugo su frajeri,iz totalno razlicitih razloga u odnosu na zene su slobodni :D
uf,e pa nije bas tako :D to je suplja fraza :D svojom izjavom pokusavas dokazati kako su muskarci single jer ne zele biti u vezi i sl. jao jao jao,ko koga laze :lol:
ljubav_aha

#206 Re: Još jedna melodrama...

Post by ljubav_aha »

madner wrote:
Tvrdokorna mrlja wrote:
Aha je inace malo podlozna tome da joj moras sve nacrtat, pa postavlja puno pitanja bez da ikad ista sama kaze. Najbolje ti je da samo inzistiras na njenom misljenju :D
eh eto ga sad,muskarci su singleje je tio dio njihovog izbora :D :lol:
Armadilo

#207 Re: Još jedna melodrama...

Post by Armadilo »

Cini se da si peperminte pronasao srodnu dusu, tj osobu koja ti je sudjena i tj. ako vjerujes u sudbinu. Procitao sam cijeli tekst i lici mi na neki scenarij za odlican film. Btw, tvoje misljenje je najbitnije i ti ces odluciti sam bez obzira sta ti mi kazemo. Mada ako osjecas da je to ono pravo za tebe i ako te daljina i ostale stvari ne sprjecavaju da budes sa njom, onda "upri" i ostvari taj san. Jer ako budes oklijevao, kajat ces se, stoga, make up your mind. :) Sretno!
ExNihilo

#208 Re: Još jedna melodrama...

Post by ExNihilo »

Mis mekinjas wrote:MRZIM IZJAVU:

DALEKO OD OKA, DALEKO OD SRCA.....
KAKVA GLUPOST... ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

A, šta je s onom daleko od k...., daleko od srca?

Na ovoj temi jedini normalan @detroit-mercy.
Cure gledaju previše plitkih američkih komedija, jer kako drugačije objasniti nebuloze tipa bahni u Ameriku i sl.

Pokretač teme, očigledno, misli da je Harry Haller. Genije patnje i samoće. Neshvaćen.

I onda dođe tražiti pomoć na forumu.
Not My Idea

#209 Re: Još jedna melodrama...

Post by Not My Idea »

Ellinor wrote:

Cure gledaju previše plitkih američkih komedija, jer kako drugačije objasniti nebuloze tipa bahni u Ameriku i sl.

Pokretač teme, očigledno, misli da je Harry Haller. Genije patnje i samoće. Neshvaćen.

hej :twisted: ja sam odma rekla da se ne zanosi, da nema od tog nista :twisted: :lol:
uglavnom :thumbup:
Ghost_Rider_XXX

#210 Re: Još jedna melodrama...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ellinor wrote: A, šta je s onom daleko od k...., daleko od srca?

:lol: :lol: :lol: :lol: odlično. :thumbup:
madner

#211 Re: Još jedna melodrama...

Post by madner »

ljubav_aha wrote:
madner wrote:
Tvrdokorna mrlja wrote:
Aha je inace malo podlozna tome da joj moras sve nacrtat, pa postavlja puno pitanja bez da ikad ista sama kaze. Najbolje ti je da samo inzistiras na njenom misljenju :D
Kao sto rekoh, cim ne postavlja pitanja ispostavi se da nema bas izgradjen stav.
Ili imputira svoje misljenje kao tudje kako bi ga onda napala.
Mis mekinjas

#212 Re: Još jedna melodrama...

Post by Mis mekinjas »

Ellinor wrote:
Mis mekinjas wrote:MRZIM IZJAVU:

DALEKO OD OKA, DALEKO OD SRCA.....
KAKVA GLUPOST... ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

varaju i oni u istom gradu... :dance: :dance: :dance:
Ghost_Rider_XXX

#213 Re: Još jedna melodrama...

Kakve veze sad varanje ima s tim?
madner

#214 Re: Još jedna melodrama...

Post by madner »

Ako je drugi grad to onda nije ni varanje. Dakle po definiciji se samo vara u istom gradu. Osim ako je SFF :D
Mis mekinjas

#215 Re: Još jedna melodrama...

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:Kakve veze sad varanje ima s tim?
Pa kad reče daleko od k.... od srca... :-) :-)

Mahom ljudi pate zbog prevara, inače, čovjeka ne možeš promijeniti, veći je to problem od bilo čega....
I Amerikanka iz priče, je počela ovu storiju sa varanjem nekog tamo dečka koji je ne ispunjava, il' je mene nešto prenijelo.... :-) :)
Ghost_Rider_XXX

#216 Re: Još jedna melodrama...

Mis mekinjas wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:Kakve veze sad varanje ima s tim?
Pa kad reče daleko od k.... od srca... :-) :-)

Mahom ljudi pate zbog prevara, inače, čovjeka ne možeš promijeniti, veći je to problem od bilo čega....
I Amerikanka iz priče, je počela ovu storiju sa varanjem nekog tamo dečka koji je ne ispunjava, il' je mene nešto prenijelo.... :-) :)
Očigledno nije tebe prenijelo nego mene. :D
Sve skupa pravo romantično, on se upalio ko kutnjak u subotu uveče, a nidje veze. :D
♥ Julianna ♥

#217 Re: Još jedna melodrama...

Post by ♥ Julianna ♥ »

pustopoljina wrote:a brate napisala je da vise nema kauboja.
where have all the cowboys gone...
onih sto pisu kao crveni barjak :lol:
da su muski postali p.kice, proracunate i prestrasene i tako to...
i ja to nekad mislim...obicno u PMSu...
ima i takvih, nije da nema.
ali ima ih i da imaju m.da i nisu zauzeti.
Ehh drugarice, shvatam ja momente malodušnosti, al nije to to :) Naravno da nisu svi takvi. I mi smo uglavnom vještice par excellence, al nismo sve i ja bih se brecnula na takvu općenitu kategorizaciju (da sam SAMO vještica, a ne ŠEFICA vještica :-D ). No nejse, namjerno sam pretjerala i pokušala isporvocirati kad sam rekla da su svi takvi. Tužna je činjenica da je većina takva, a još tužnija da neko i ko nije takav, ugledajući se na većinu pomenutih blitvi, narcisa i pametnjakovića, prihvata to kao svoje da ne bi ispao ovakav ili onakav (jeste, jeste znam da je tako deep down). I drugo, što je još i najgore upušta se u do-u-detalje matematičke proračune ŠBB KBB.

Evo Ghost najbolji primjer, rekao bi da bi sve učinio kad bi znao..taman sam se ponadala..evo ga izgubljeni runolist, živ ispod snijega i leda. Malo mu je falilo i onda se prikloni postu koji u prvoj rečenici sadrži K riječ, dragu svim ženama da se razumijemo, al upotrijebljenu potpuno van konteksta i smisla. Skrah.

Bit je u tome što Peprmint ništa ne gubi. Odličan mi je post bio onaj što čini mi se Medeno srce napisa, pećina, 6 djece i kraj priče :) Dakle, ponuda još stoji, ja pile, wewa muffine, Marsy će se pobrinuti da im u kući sva elektronika crkne pa da ih natjera da upale svijeće :-D

Btw, kad već spomenu Barjaka, da je tu ne bi ih nazvao kuhanim blitvama nego faširanim šniclama :-D
psydelija

#218 Re: Još jedna melodrama...

Post by psydelija »

male_okice wrote:Geografija: Kolumbija je zemlja smještena između Karipskog mora i Tihog okeana s velikom bioraznolikosti i brojnim prirodnim ljepotama. Zemlja koja nakon Brazila i Argentine ima vodeću ulogu u privrednom razvoju regije, sa nažalost lošom reputacijom stvorenom zbog stvorene medijske slike o regiji. Kolumbija se nalazi na sjeverozapadu Južne Amerike, sa obalama na Meksičkom zaljevu i na Tihom okeanu. Glavni grad je Bogota, a ostali veći gradovi su: Medellin, Cali, Cartagena de Indias, Barranquilla, Ibagué, Manizales, Pasto, Cucuta i Bucaramanga. Ima oko 39,3 miliona stanovnika (Sâm glavni grad Bogota ima oko 7,2 miliona stanovnika).
Kuba je država i ostrvo, arhipelag, koja se nalazi okružena Meksičkim zaljevom, Karipskim morem i Atlanskim okeanom. Okružena je sa Sjedinjenim Američkim Državama i Bahamima na sjeveru, Meksikom na zapadu, Kajmanskim ostrvima i Jamajkom na jugu te Haitijem na jugoistoku. Fidel Castro je vladao na Kubi ne u Kolumbiji.
:-)
da, u pravu si...
eeej, koji blam... kolumbija = fidel. :-? :lol: ha :lol:
ljubav_aha

#219 Re: Još jedna melodrama...

Post by ljubav_aha »

madner wrote:
ljubav_aha wrote:
madner wrote: Aha je inace malo podlozna tome da joj moras sve nacrtat, pa postavlja puno pitanja bez da ikad ista sama kaze. Najbolje ti je da samo inzistiras na njenom misljenju :D
Kao sto rekoh, cim ne postavlja pitanja ispostavi se da nema bas izgradjen stav.
Ili imputira svoje misljenje kao tudje kako bi ga onda napala.
pogresno napisana "definicija" o meni :D trudis se :thumbup: tek sad vidim,nemas pojma o meni :lol: :D razocarao si me :shock: :lol:
burek_in_space

#220 Re: Još jedna melodrama...

Post by burek_in_space »

PeppermintSA wrote: Veomaaa je lijepa i veomaaa zgodna, ali naprosto nisam imao želje - bilo je ćao za ćao haman cijelu noć. Pred kraj većeri, ona prilazi meni i prokomentariše nešto što sam rekao tokom noći, i tako mi po prvi put malo konkretnije popričamo. U prvi mah, djelovalo mi je kao neki bezvezni razgovor o banalnim stvarima, saznao sam da ima momka u Americi, saznao sam da je jedavno diplomirala na međunarodnom pravu i Španskom jeziku isl. stvari. Sutradan, opet svi izađemo(nas petnaestak), zezancija, razgovor...U jednom trenutku Aida i ja sjednemo na samo i nastavimo razgovor od noć prije. Postepeno se počinje otvarati i počinjem kapirati da uopšte nije baš neka plitka mamina i tatina curica iz Amerike, već da je jakooooooo načitana, da je veliki idealist, jako nezavisna...
Zashto si do sada birao onda plitke mamine i tatine curice?!
Nije ti trebala jedna Amerikanka da se sjebesh, kad ima i u Sarajevu sasvim dovoljno nachitanih, nezavisnih i jako obrazovanih djevojaka.
Curve

#221 Re: Još jedna melodrama...

Post by Curve »

nadam se da mod. nece zamjeriti sto cu malo na off otici (bolje neg da otvaram citavu temu)

negdje sam na ovom podforumu vidio sliku neko je zakacio, ko ilustracija da li zene hoce dobrog/loseg momka
(znaci "fin" je starta - ona nece, nadje levata, kad je levat izradi ona kuka tom tom finom sto su svi muski kreteni, tako u tom smislu)

pokusao sam naci ali nemam predstavu na kojoj je temi bila, ako ko ima link,velika hvala :thumbup: :thumbup:
detroit-mercy

#222 Re: Još jedna melodrama...

Post by detroit-mercy »

Not My Idea wrote:
Ellinor wrote:

hej :twisted: ja sam odma rekla da se ne zanosi, da nema od tog nista :twisted: :lol:
uglavnom :thumbup:
Ma bjazi ;-) vidis da je mene prvo nahvalila 8-) .
Nego, odel ovaj zagondzija u Cemeriku :mrgreen: , zeljezo se kuje dok je vruce.
Btw, da samo znate sta sam ja puta znao sa ljetovanja doc zaljubljen do usiju :sad: .
detroit-mercy

#223 Re: Još jedna melodrama...

Post by detroit-mercy »

Nego sta nam bi sa ove safunice :mrgreen: , ja mislio ko i svaka dobra mexicko-turska da ce trajat jedno 400-500 epizoda :skoljka: . Ono kao i svaki drugi losije gledan show u Cemeriki, season one cancelled due to the lack of viewers :mrgreen: .
♥ Julianna ♥

#224 Re: Još jedna melodrama...

Post by ♥ Julianna ♥ »

I mene zanima, dokle je ovo komšija Pepermint? Baš je onako bezze da nam ne javiš ishod, a mi ovdje koplja lomili oko tvog problema :roll:
♥ Julianna ♥

#225 Re: Još jedna melodrama...

Post by ♥ Julianna ♥ »

:lol: :lol: :lol: :lol:

samo ti kuliraj, bićeš stari momak :-D
Post Reply